Erol Sevinç 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 2001 ford focus uzun kısa ampül tipi nedir acaba birde en kalitelisi şimşek etkili olanı nedir malüm çok model marka vs var bilen arkadaş lar yardımcı olursa memnun olurum Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 H4 tipi Halojen. Osram veya Philips alın. Yorum bağlantısı
Erol Sevinç 1 Şubat 2017 Yazar Paylaş 1 Şubat 2017 9 dakika önce, Koray Demir yazdı: H4 tipi Halojen. Osram veya Philips alın. 16000k en iyisimi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 19 dakika önce, Erol Sevinç yazdı: 16000k en iyisimi Hayır asla.. En iyisi 4300'dür ancak o fara xenon olmaz.. Bahsettiğiniz değerler xenonda olur.. Siz iyi bir aydınlatma için osram nightbreaker alın.. Şimşek etkisi denen şey led ampulde olur ama.. Sizin far yapınızda, ne xenon, ne de Ledden verim alamazsınız.. 2 Yorum bağlantısı
Erol Sevinç 1 Şubat 2017 Yazar Paylaş 1 Şubat 2017 17 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hayır asla.. En iyisi 4300'dür ancak o fara xenon olmaz.. Bahsettiğiniz değerler xenonda olur.. Siz iyi bir aydınlatma için osram nightbreaker alın.. Şimşek etkisi denen şey led ampulde olur ama.. Sizin far yapınızda, ne xenon, ne de Ledden verim alamazsınız.. Anladım teşekkürler sağolun Yorum bağlantısı
Erol Sevinç 1 Şubat 2017 Yazar Paylaş 1 Şubat 2017 25 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Hayır asla.. En iyisi 4300'dür ancak o fara xenon olmaz.. Bahsettiğiniz değerler xenonda olur.. Siz iyi bir aydınlatma için osram nightbreaker alın.. Şimşek etkisi denen şey led ampulde olur ama.. Sizin far yapınızda, ne xenon, ne de Ledden verim alamazsınız.. Üzerindeki orjinal ampuller kaç watt peki bilginiz varmı Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 mercek olmadığı için led ampul takarsaniz ışık bayağı dağılır. Ama illa takacam diyorsanız aliexpress'de arkası puskullu ledler var.Onlardan kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Benim 2001 F1 'de xenon far seti vardı hiç bir verim alamadım.tekrar eski far ampulünü (osram h4 60/55w )geri taktım Yorum bağlantısı
Erol Sevinç 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş 2 Şubat 2017 16 saat önce, Selami Şimşek yazdı: Benim 2001 F1 'de xenon far seti vardı hiç bir verim alamadım.tekrar eski far ampulünü (osram h4 60/55w )geri taktım 55 watt ın daha yükseği varmı peki Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 100 wattlar ama soketleri eritirsiniz tavsiye etmem. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 55 Watt'ın yükseği 100 watt olarak var ama tesisata ve fara zarar verir. 2 Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 1 saat önce, Erol Sevinç yazdı: 55 watt ın daha yükseği varmı peki Dünyada,araçların standart far degerlerine göre kısa hüzmeli far ampulü 55w ,uzun hüzmeli far ampulü 60w'tır.bu değerlerin çok üstünde far ampulleri bulabilirsiniz fakat hem aracın elektrik tesisatına zarar verir hemde karşı tarafı rahatsız eder,vede arac muayenesinde gecmez 1 Yorum bağlantısı
Erol Sevinç 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş 2 Şubat 2017 10 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: 55 Watt'ın yükseği 100 watt olarak var ama tesisata ve fara zarar verir. Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim sağolun arkadaşlar 9 saat önce, Selami Şimşek yazdı: Dünyada,araçların standart far degerlerine göre kısa hüzmeli far ampulü 55w ,uzun hüzmeli far ampulü 60w'tır.bu değerlerin çok üstünde far ampulleri bulabilirsiniz fakat hem aracın elektrik tesisatına zarar verir hemde karşı tarafı rahatsız eder,vede arac muayenesinde gecmez Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar sağolun Yorum bağlantısı
Halil ibrahim Oruc 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 20 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: 55 Watt'ın yükseği 100 watt olarak var ama tesisata ve fara zarar verir. Katiliyorum mehmet hocam 100 wattlik lamba kullanilirsa aku 44amperden 60 ampere gecilmesi ve far rolelerini biraz daha guclu takilmasi gerekiyor. Fakat cok yersiz buluyorum bu 100 watt olayini piyasadaki klasik kaliteli 55w lambalar cok guzel is goruyor. Yuksek wattli lambalar zamanla lamba soketine kablolarinda isinmadan dolayi erimeye yol aciyor ve farin icinde zamanla kararmaya yol aciyor kisacasi tavsiye edilecek bir durum deil hani traktor olsa tmm ama otomobil yahu bu uzay mekigi deilki:) 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts