Cemal Demirezen 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Bir saat önce, Sedat Demircan yazdı: mondeo mk2 için mi denemediğiniz marka kalmadı hayret? kaç aydır mk2 kullanıyorum hiç bi titreme yok fren yaparken ve kışlıkları takarken baktım da aracın ilk diskleri üstünde bence çünki ford marka disk vardı... Focus 1 ve Mondeo mk2 de herkes piyasadaki disklerden şikayetçidir. Kaç aydır kullandığınızı bilemem ama genel durum budur, 21 yıllık aracın üstündeki disklerin ilk disklerinin olduğu kanaatine ford yazmasından varmanız bence daha hayret verici... 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Şubat 2018 Paylaş 7 Şubat 2018 Hiç bir disk o kadar dayanmaz. Hiç bişey olmasa bile. Çürür. Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 22 saat önce, Cemal Demirezen yazdı: Focus 1 ve Mondeo mk2 de herkes piyasadaki disklerden şikayetçidir. Kaç aydır kullandığınızı bilemem ama genel durum budur, 21 yıllık aracın üstündeki disklerin ilk disklerinin olduğu kanaatine ford yazmasından varmanız bence daha hayret verici... ford yazmasından anlamam sadece değil,aracı 2002 den beri kullanan 3.sahibinden aldım ve aracın kayıtlarına da baktım elinde 2002 den beriki bakım karneleri hepsi duruyo ve sahibi ile de konuştum disk balata hiç değişmemiş,2002 de araç zaten 5 yaşında imiş ve o zamana dek değişmemiş ise ondan sonra değişmediğinden eminim ve hala aynı diski ben 4.sahibi olarak kullanıyorum ondan dedim ama haklı olabilirsiniz ona sözüm yok sadece şaşırdığımı belirteyim disk meselesine çünki sosyal ağda mk2 grubuna üyeyim her dakka takip ederim yüzlerce sorun var tekrar edip duran aynı sorunlar ama arasında disk ve balata hiç görmedim...fakat mk3 kasa olunca hemen disk konusu gündeme defalarca geldi.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 Ön diskin soğutma kanalının içinin kat kat paslanmış olması gerekir.. Şayet öyleyse hemen değiştirin.. 10 yıldın daha uzun kullanılması çok ciddi risktir. Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 3 saat önce, Sedat Demircan yazdı: ford yazmasından anlamam sadece değil,aracı 2002 den beri kullanan 3.sahibinden aldım ve aracın kayıtlarına da baktım elinde 2002 den beriki bakım karneleri hepsi duruyo ve sahibi ile de konuştum disk balata hiç değişmemiş,2002 de araç zaten 5 yaşında imiş ve o zamana dek değişmemiş ise ondan sonra değişmediğinden eminim ve hala aynı diski ben 4.sahibi olarak kullanıyorum ondan dedim ama haklı olabilirsiniz ona sözüm yok sadece şaşırdığımı belirteyim disk meselesine çünki sosyal ağda mk2 grubuna üyeyim her dakka takip ederim yüzlerce sorun var tekrar edip duran aynı sorunlar ama arasında disk ve balata hiç görmedim...fakat mk3 kasa olunca hemen disk konusu gündeme defalarca geldi.. Ben 6 yıldır kullanıyorum, 6 yıldır takip ediyorum mk2 de disk problemi vardır. Yanlış anlamayın yalan konuşuyorsunuz vs gibi düşüncem yok ama 21 yaşındaki bir aracın aynı disk balatayı kullanıyor olması gerçekten hayret verici. Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 21 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ön diskin soğutma kanalının içinin kat kat paslanmış olması gerekir.. Şayet öyleyse hemen değiştirin.. 10 yıldın daha uzun kullanılması çok ciddi risktir. BEN ANLAYAMAM ABİ ONU DA Bİ DAHAKİ LASTİK DEĞİŞİMİM YAKINDIR BAKTIRAYIM Bİ BEN ANLAYANA 18 saat önce, Cemal Demirezen yazdı: Ben 6 yıldır kullanıyorum, 6 yıldır takip ediyorum mk2 de disk problemi vardır. Yanlış anlamayın yalan konuşuyorsunuz vs gibi düşüncem yok ama 21 yaşındaki bir aracın aynı disk balatayı kullanıyor olması gerçekten hayret verici. Estağfurullah hocam öyle şey olur mu ben 3 aydır aktif grubu takip ediyorum ona göre konuştuğumu söyledim ama siz cok uzun süredir ediyormuşsunuz öyleyse ben de mutlaka rastlarım Yorum bağlantısı
Recommended Posts