Alp Akman 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 (düzenlendi) herkese hayırlı pazarlar,98 model ford mondeo nun anti patınaj normalinde devredemi yoksa düğmeye basıstıktan sonramı devreye giriyor,dügmenin ışığı sönük baslı olduktan sonra yanıyor,arızalımı anlayamadım 10 Ekim 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Sönükken devrede, düğmeye basınca hem düğmede hem göstergede ışığı yanıyorsa devre dışı Yorum bağlantısı
Alp Akman 5 Şubat 2017 Yazar Paylaş 5 Şubat 2017 yani düğmeye bastıktan sonramı devreden çıkıyor Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Patinaj çekerek deneyin, kesin çözüm. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Sönükken devrede olduğunu sanmıyorum, karda yokuş çıkarken devreye girdiğinde ışık yanmıştı, arada gaza fazla bastığımda patinaj çekiyor ama devreye girmiyor tuhaf bi durum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Sönükken devrede.. Yanıkken devre dışı... Yani normal şartlarda sürekli devrede.. 3 Yorum bağlantısı
Ozan Akkaya 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Benim kafam karıştı. Düğmeye bastığımda düğmenin ışığı yanıyor ve gösterge panelinde ışığı yanıyor. Bu şekilde devre dışı mı oluyor? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Kontak açtık marşa bastık gidiyoruz devrede... düğmesine bastık lambası yandı: devre dışı uyarı için de lambası yanıyor. Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 8 saat önce, Mehmet Çelebi yazdı: Sönükken devrede olduğunu sanmıyorum, karda yokuş çıkarken devreye girdiğinde ışık yanmıştı, arada gaza fazla bastığımda patinaj çekiyor ama devreye girmiyor tuhaf bi durum geçen gün apartmanın açık garajında buzun üstünde patiye düştü ve tcs ışığı yandı.yani görevini yapamayınca devreden çıkıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 patinajı engellerken yanıp söner . o anda görevini yapıyor ve uyarıyor patinaj var diye. 1 Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Benimde bazen pati çekiyor bazen engelliyor takılıyor işte kafasına göre. Allah başka dert vermesin 4 Yorum bağlantısı
Hasan Öksüz 27 Eylül 2017 Paylaş 27 Eylül 2017 Merhaba arkadaşlar.Forumda tanışma bölümü bulamadım kısaca kendimi tanıtayım.İsmim hasan konyalıyım 1984 dogumluyum evli iki cocuk babasıyım.Aranıza 98 mondeo hatcback ile katılmış bulunuyorum.Konuyu görünce bende asr ile ile ilgilisıkıntı oldugunu anlamış oldum.Bende asr tuşu herdaim yanık duruyor tuşa bastıgımda hiç bir değişiklik göstermiyor.Ekrandad herhangi bir asr uyarısı filanda vermiyor neden kaynaklı oldugunu bilene arkadaşlardan yrdım bekliyorum.İyi forumlar diliyorum kolay gelsinnn... Yorum bağlantısı
İlhan Kol 27 Eylül 2017 Paylaş 27 Eylül 2017 arıza var abs sönüyormu üç kere göz kırparak Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül 2017 Paylaş 27 Eylül 2017 5 saat önce, Hasan Öksüz yazdı: Merhaba arkadaşlar.Forumda tanışma bölümü bulamadım kısaca kendimi tanıtayım.İsmim hasan konyalıyım 1984 dogumluyum evli iki cocuk babasıyım.Aranıza 98 mondeo hatcback ile katılmış bulunuyorum.Konuyu görünce bende asr ile ile ilgilisıkıntı oldugunu anlamış oldum.Bende asr tuşu herdaim yanık duruyor tuşa bastıgımda hiç bir değişiklik göstermiyor.Ekrandad herhangi bir asr uyarısı filanda vermiyor neden kaynaklı oldugunu bilene arkadaşlardan yrdım bekliyorum.İyi forumlar diliyorum kolay gelsinnn... Sürekli yanması sistemin çalışmadığına işaret.. Abs çalışıyor mu ? Yorum bağlantısı
Hasan Öksüz 28 Eylül 2017 Paylaş 28 Eylül 2017 16 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sürekli yanması sistemin çalışmadığına işaret.. Abs çalışıyor mu ? Mehmet abi alırken expertizin raporuna göre ABS çalışıyor dediler.Kendi denemelerim sonucuda ABS nin çlıştıgına eminim.Ama ASR gözden kaçmış bu yazıları okuduktan sonra ASR nin çalışmadığının farkına varmış oldum.Şimdi yapmam gereken takip etmem gereken yol nedir? sizlerden yardım bekliyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Eylül 2017 Paylaş 28 Eylül 2017 Bi arıza kodu görülebilse iyi olur.. Abs'nin çalıştığından tekrar emin ol. Bu modelde mekanik miydi patinaj önleme sistemi, bilen var mı arkadaşlar.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Eylül 2017 Paylaş 28 Eylül 2017 Tuşun lambası yanıyorsa devre dışı demek değil mi. Kadranda teker sembolü var mı yanık duran. Yada kontak açarken hiç gözüküyor mu lambası kadranda. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Eylül 2017 Paylaş 29 Eylül 2017 Devre dışı iken kadranda ışık yanmaz Mustafa.. O ışık sadece patinaj önlerken yanar. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 29 Eylül 2017 Paylaş 29 Eylül 2017 kış aylarında benim 99 da bi ara sürekli yanmaya başlamıştı ve anti patinaj çalışmıyordu... 98 lerde aynımı bilmiyorum ama 99 model de abs ile aynı devreden kontrol ediliyordu yani antipatinaj devre dışı kalınca abs de devre dışı kalıyordu... söktük beyin diye tabir edilen yerlerdeki devrelerde lehim çatlakları oluşmuştu yeniledik taktık düzelmişti... 1 Yorum bağlantısı
Hasan Öksüz 29 Eylül 2017 Paylaş 29 Eylül 2017 On 28.09.2017 at 21:28, Mustafa Tüfekçi yazdı: Tuşun lambası yanıyorsa devre dışı demek değil mi. Kadranda teker sembolü var mı yanık duran. Yada kontak açarken hiç gözüküyor mu lambası kadranda. Ekranda hiç bir zaman asr işareti cıkmıyor.Ne kontagı açarken nede hareket halinde. Sadece asr düğmesi hep yanık duruyor o düğme ışıgının yanık olması asr nin devre dışı oldugu anlamına geliyor.Aklımın almadıgı gösterge panelinde asr işaretini göremiyorum nerededir bu işaret. 13 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Devre dışı iken kadranda ışık yanmaz Mustafa.. O ışık sadece patinaj önlerken yanar. Aynen abi daha öncede puntom vardı.Sistem olarak aynı asr devrede iken ışık söner elinle düğmeye basarsan ışık yanar asr devre dışı olurdu. Yorum bağlantısı
Hasan Öksüz 29 Eylül 2017 Paylaş 29 Eylül 2017 12 saat önce, Hasan Karabekiroglu yazdı: kış aylarında benim 99 da bi ara sürekli yanmaya başlamıştı ve anti patinaj çalışmıyordu... 98 lerde aynımı bilmiyorum ama 99 model de abs ile aynı devreden kontrol ediliyordu yani antipatinaj devre dışı kalınca abs de devre dışı kalıyordu... söktük beyin diye tabir edilen yerlerdeki devrelerde lehim çatlakları oluşmuştu yeniledik taktık düzelmişti... Üstadım aracı yeni aldım özellikle expertize sordum abs calışıyormu diye calısıyor dediler.Ekranda abs ışığı yanık durmuyor,kontagı ilk acınca yanıyor araç çalışınca sönüyor. Buda sstemin dogru calıştıgını gösteriyor.Abs li araç kullandıgım içinde abs nin çalışma ilkesini biliyorum. Suan abs calısıyor ama tcs maalesef.Konyada özel bir ford servisine göstereceğim en yakın zmanda. On 28.09.2017 at 21:22, Mehmet Ozyurek yazdı: Bi arıza kodu görülebilse iyi olur.. Abs'nin çalıştığından tekrar emin ol. Bu modelde mekanik miydi patinaj önleme sistemi, bilen var mı arkadaşlar.. Abi bu işlerden hiç anlamam arızayı filan ölçecek aletimde yok zaten.Bu forumda bir arkadasımız başka konu başlıgında tcs kablolarının erimiş olmasından kaynaklandıgını söylemişti. Hatta resimleride vardı ama şimdi bulamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts