İlyas Tunç 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Ford fokus 2008 otomatik aracının triger değişimi sonrası egsantirik arızası veriyor.2.vitese geçişte hissediliyor geçiş oluyor.cekiste dusukluk var.ustaya tekrar görüşüm defalarca söktü taktı,sente ayarını aparatları kilitleyip yapıyor,ariza silinip binip istop edip calistirinca arıza tekrar yanıyor.arac lpgli.bir haftadır dükkanda ustada.Var mi başından geçen,onerileriniz... Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 5 Şubat 2017 Yazar Paylaş 5 Şubat 2017 Arkadaşlar slmlar,defalarca sente ayarı aparatiyla kilitleyip yaptı.Ariza gitmiyor. ön diskler,balatalar da değişti. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Bir saat önce, İlyas Tunç yazdı: Ford fokus 2008 otomatik aracının triger değişimi sonrası egsantirik arızası veriyor.2.vitese geçişte hissediliyor geçiş oluyor.cekiste dusukluk var.ustaya tekrar görüşüm defalarca söktü taktı,sente ayarını aparatları kilitleyip yapıyor,ariza silinip binip istop edip calistirinca arıza tekrar yanıyor.arac lpgli.bir haftadır dükkanda ustada.Var mi başından geçen,onerileriniz... Arıza kodu silindikten sonra yapılan kontrolde arıza lambası yanmıyor ve arıza belirtileri de ortadan kalkıyor mu? Yani her şey normal mi? Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 5 Şubat 2017 Yazar Paylaş 5 Şubat 2017 Evet,sifirlandiktan sonra ilk çalışma yla normal devam.Stop edip calistirinca arıza veriyor.Makineye bağlanınca eksantrik mili sensor zaman vs.arizasi yazıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Şimdi, İlyas Tunç yazdı: Evet,sifirlandiktan sonra ilk çalışma yla normal devam.Stop edip calistirinca arıza veriyor.Makineye bağlanınca eksantrik mili sensor zaman vs.arizasi yazıyor. Bu durumda sente problemi yok! Sensöre bakılacak, ateşleme sistemine bakılacak vs. Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 5 Şubat 2017 Yazar Paylaş 5 Şubat 2017 Sensorun (eksantrik mili)yenisini taktı denedi problem devam. Yorum bağlantısı
Uğur Şahinbaş 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Başka bir bilgisayar denediniz mi? Hata silmek için Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 5 Şubat 2017 Yazar Paylaş 5 Şubat 2017 İki farklı bilgisayarla denendi,yine aynı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Ekranda arıza lambası yanıyor mu. Yoksa çekiş düşük denince mi dtc okundu. Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 5 Şubat 2017 Yazar Paylaş 5 Şubat 2017 Ekranda arıza lambası yanıyordu.Usta yaptıktan sonra arıza lar silindikten sonra ikinci kez calistirinca lamba yanmaya başlıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 dtc yi silmek çözm değil. arıza varsa yanacak elbet. triger işlemi akabinde yandığına göre gözden kaçan bir şey var. sente ayarı ile de yanmaz o dtc yi vermez. eğitimlerde anlatılır: mekanik körlük denir. bir usta kendsinin yaptığı hatayı bazen göremez , eğitimlere girmiş konudur. Başka bir ustaya sıfırdan baktırmak bu tip çıkmaz sokaklarda her zaman faydalı olmuştur. bunun az çok bilme ile de alakası olmaz. bu tip çözümü zaman zaman çok iyi eğitimli ustalar da tercih eder. 3 Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 5 Şubat 2017 Yazar Paylaş 5 Şubat 2017 Yarın bir de başka bir ustaya baktırmak faydalı olacak galiba.tesekkurler Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 6 Şubat 2017 Yazar Paylaş 6 Şubat 2017 100hp. Tamirciden aracı aldım,gazda dalgalanma,vites geçişlerinde problem var.Yeni farkettim arıcı manuele aldigimda gostergede 1,2,3,4 değil D gösteriyor.Triger değişiminden sonra bunlar arıza lambası yanık vaziyette .Arabadan sogudum sıkıldım.Y a nedir problem anlamadım. Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Kardeşim bu araca işlem yaparken eksantrik milleri söküldü'mü eğer söküldü ise eksantrik milleri yer değişmiş olabilir. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 10 saat önce, İlyas Tunç yazdı: 100hp. Tamirciden aracı aldım,gazda dalgalanma,vites geçişlerinde problem var.Yeni farkettim arıcı manuele aldigimda gostergede 1,2,3,4 değil D gösteriyor.Triger değişiminden sonra bunlar arıza lambası yanık vaziyette .Arabadan sogudum sıkıldım.Y a nedir problem anlamadım. Bu kadar problem varken aracı niye teslim aldınız ki? Belli ki adamakıllı karıştırmışlar, yapalım derken iyice bozmuşlar. Ben burada iyi niyet göremiyorum. Ya uğraşmaya devam edeceksiniz ya da lanet olsun deyip sağlam bir ustaya gideceksiniz. Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 7 Şubat 2017 Yazar Paylaş 7 Şubat 2017 Aynen,piyasada iyi tamirci bulmak zor.is çözülmüyordu aldım ne yapayım.aparatla triger değiştiğinden sentede kaçıklık yok diyorlar.problem elektriksel ya da beyin diyorlar.aku tam enerji uretmiyordur dediler.aku de normal.eksantrik sensorunu değiştirip bugün denedim arıza göstergesi tekrar yandı.ne yapmalıyım,elwktrik aksamini kontrol ettireyim mi.izmirde falan Ford başka bir yere mi gitmek lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 19 dakika önce, İlyas Tunç yazdı: Aynen,piyasada iyi tamirci bulmak zor.is çözülmüyordu aldım ne yapayım.aparatla triger değiştiğinden sentede kaçıklık yok diyorlar.problem elektriksel ya da beyin diyorlar.aku tam enerji uretmiyordur dediler.aku de normal.eksantrik sensorunu değiştirip bugün denedim arıza göstergesi tekrar yandı.ne yapmalıyım,elwktrik aksamini kontrol ettireyim mi.izmirde falan Ford başka bir yere mi gitmek lazım. Sabri ustaya götürün, uğraşsın biraz. Eminim çözecektir. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 8 Şubat 2017 Paylaş 8 Şubat 2017 İzmirde Sabrğ usta var, niye dert ediniyorsunuz ki zaten konuya yazmış kendisi yukarda Yorum bağlantısı
Misafir 8 Şubat 2017 Paylaş 8 Şubat 2017 Ellerse USTA ELLER diyerek, Sabri abimizin yanına gitmenizi öneriyorum Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 10 Şubat 2017 Yazar Paylaş 10 Şubat 2017 İyi akşamlar,arkadaslar. Başka bir özel Ford servisine goturdum,sente ayarindan dedi,hadi yap dedik bir kacikmis,tamam problem ne durumda aynı.Yani anlayacağınız arıza aynı yine ilk çalışma gayet düzgün istop edip calistirinca arıza göstergesi tekrar yandı.Ne yapmam e abi benden değil elektriksel ya da beyinle ilgili.Usandim arabadan sogudum.Bir çözüm yok mu arkadaşlar... Ha bu arada manuele kısmına vitesi alınca D yazıyor.Manuel sağlıklı çalışmıyor.... Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 11 Şubat 2017 Yazar Paylaş 11 Şubat 2017 Sabri Ustam,eksantrik mili sökülmüşmüydü,yanlis takılmış olabilir demiştiniz ya "öyle karışıklık olmaz,cunku biri okuyuculu biri düz olduğu için "dedi usta.Dogru mu?Bir de bu arıza egzantrik sensoru aldığımızda bozulmuş olabilir mi Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 11 Şubat 2017 Paylaş 11 Şubat 2017 Hocam millerin karışmış olması için bence dua edin aksi taktirde önce tesisat sonra ECU arızası olabilir.. Yorum bağlantısı
İlyas Tunç 13 Şubat 2017 Yazar Paylaş 13 Şubat 2017 Sabri ustam,100 luk başka bir forddan eksantrik sensoru alıp denedim sifirlayip denedik yine aynı arızayı verdi.Tesisat ve ecu arızası nasıl oluyor,yapilacak işlemler.ne tavsiye edersiniz.teskkurler... Yorum bağlantısı
Recommended Posts