İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - Sinyal Kolu Sesi Problemi

Adem Taşdan

Recommended Posts

Adem Taşdan

Merhaba Arkadaşlar,

Sinyal kolunu sinayl vermek için yukarı aşağı hareket ettirdiğimde yüksek sesli çat çut ses çıkıyor. 2009 model aracımı 2. el olarak aldım ve daha önce fiesta araç sürmediğim için bu ses bu araçlarda normal mi yoksa sizde o kadar yüksek çıkmıyor mu?

Yani tok bir ses gibi " tık " sesi değil de bildiğin sanki kırmışım gibi " çat " sesi geliyor koldan :) Arka koltukta oturan adam kulak kabartarak dinlemiyo olsa bile çok rahat bir şekilde sinyal değiştirdiğimi duyar yani.

Yorum bağlantısı
Fatih Duru

Silikon sprey ile ben biraz hafiflettim açıkçası ama yine hatırı sayılır bi ses var. O yüzden nazik davranın çıkmaz o ses :)

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

Bende araçta uyuyan varsa sinyal kolunu tam itmiyorum ( dişlisine geçiş yaptırmıyorum) Elimle tutuyorum. Yoksa araç içindekiler bir şey mi kırılı diye sorgu sualde bulunuyor.

Yumuşak geçiş olsa çok daha güze olurdu; ama ne yapalım her güzelin bir kusuru var .

Yorum bağlantısı
İsmail Çetiner

Aynı sorun benim 2011 fiestamda da var. Ancak özellikle baktığım diğer fiestalarda sinyal kolu normaldi. Sadece benimkinde böyle bir sorun var diye düşünürken, yazdığınızi görünce üzüleyim mı sevineyim mı bilemedim şimdi ?

Yorum bağlantısı
Adem Taşdan

:biggrin: meğersem baya bi dertlisi varmış.. gülümsemeyle okudum yorumları.. :D

volkswagen jetta'yı sürdüm benim arabamdan sonra bir kere. Sinyal verdim, alışmışım çat çuta tabi bi an kontrol ettim sinyale geçti mi geçmedi mi diye. hiç ses çıkmadı :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...