Ahmet Said Avşar 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 1 2- 3- 4- 5- 6- 7- 8- 9- 10- aracı ilk aldığımda 10.resimde ki 100 km ortalama yakıt verisini sıfırlamıştım.lakin cumartesi günü motor yağı-şanzıman yağı ve filtrelerini değiştirdim.bujileri değiştirdim.bu sebeple tekrar sıfırlamak istedim.soldaki ''s'' yazılı tuşa bastım ama sıfırlamadı.ve sanki daha önce servis menüsüne girdiğimde daha fazla veri vardı,nereye gitti o veriler anlayamadım.tüm ekranların anlamını bilen var sa yazarsa arkadaşlar bilgilendirme olarak güzel olur.ve benim ekranda ki eksikler neler ve bunu nasıl sıfırlıyacağım ??? şimdiden teşekkürler... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 R tuşu sıfırlar. diğer görünmler servis menüsüne girmişsiniz. sol sağ tuşlara aynı anda basılınca girer. gündelik kullanım değildir. 2. araç hızı 3. hız sensörü dönüşü için (sanırım) 4. sıfırdan beri veya akü takıldığından beri tüketim 5. depodaki yakıt miktarı 6. yaıt akış hızı 7. dış sıcaklık 8. far anahtar konumu 9. versiyon no 10. ortalama tüketim 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 6 Şubat 2017 Yazar Paylaş 6 Şubat 2017 (düzenlendi) @Çağlar Bayur teşekkür ederim,servis menüsünde bundan başka bir ekran var mı? 6 Şubat 2017 tarihinde Ahmet Said Avşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 tıkladıkça başa döner devam eder. başka ekran yoktur 1 Yorum bağlantısı
Reşat Serhat Bayol 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 (düzenlendi) Çağlar Bey size bir sorum olacak benim aracim mondeo mk2 98 model glx normal saat var göğüste yol bilgisayarı alsam takabilir miyim internette çalışan saglam birtane buldum saticak olan kişi haber beklemekte benden uyar ise alacağım nedir yorumunuz acil cevap beklemekteyim saygılar 14 Mayıs 2019 tarihinde Reşat Serhat Bayol tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 21 dakika önce, Reşat Serhat Bayol yazdı: Çağlar Bey size bir sorum olacak benim aracim mondeo mk2 98 model glx normal saat var göğüste yol bilgisayarı alsam takabilir miyim internette çalışan saglam birtane buldum saticak olan kişi haber beklemekte benden uyar ise alacağım nedir yorumunuz acil cevap beklemekteyim saygılar çalışması için yapılması gereken çok şey vari yapabileni de görmedim Yorum bağlantısı
Reşat Serhat Bayol 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 6 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: çalışması için yapılması gereken çok şey vari yapabileni de görmedim Ben sadece soketlerin arkasinda bosta oldugunu düşünmüştüm. Onlari takinca oluyor zannettim. Far ayar yeri , koltuk isitma, anti patinaj , elektrikli koltuk yerlerindeki soketler bosta duruyor ordada vardir zannetim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mayıs 2019 Paylaş 14 Mayıs 2019 9 dakika önce, Reşat Serhat Bayol yazdı: Ben sadece soketlerin arkasinda bosta oldugunu düşünmüştüm. Onlari takinca oluyor zannettim. Far ayar yeri , koltuk isitma, anti patinaj , elektrikli koltuk yerlerindeki soketler bosta duruyor ordada vardir zannetim yok merkezi kilit modülünden benzin şamandırsaına kadar farklı parçalar. tesisatın boşta soketli olması diğer ucunda parçanın hazır olduğunu göstermez. tesisatlar en dolu modele göre yapılır boşta soket vb. olur. Yorum bağlantısı
Reşat Serhat Bayol 18 Mayıs 2019 Paylaş 18 Mayıs 2019 On 14.05.2019 at 21:49, Çağlar Bayur yazdı: Teşekkür ederim Çağlar Bey Yorum bağlantısı
Recommended Posts