İçeriğe Yönlendir

Mondeo II - Yol Bilgisayarı Servis Menüsü ve Anlamları (resimli)

Ahmet Said Avşar

Recommended Posts

Ahmet Said Avşar

X9Q696.jpg1

2-EraDRn.jpg

3-2nXaEj.jpg

4-

ZMb39a.jpg

5-

r6l10m.jpg

6-l3aZQJ.jpg

7-1VQEZN.jpg

8-9gJNWN.jpg

9-l3aZpQ.jpg

10-5L5yz5.jpg

aracı ilk aldığımda 10.resimde ki 100 km ortalama yakıt verisini sıfırlamıştım.lakin cumartesi günü motor yağı-şanzıman yağı ve filtrelerini değiştirdim.bujileri değiştirdim.bu sebeple tekrar sıfırlamak istedim.soldaki ''s'' yazılı tuşa bastım ama sıfırlamadı.ve sanki daha önce servis menüsüne girdiğimde daha fazla veri vardı,nereye gitti o veriler anlayamadım.tüm ekranların anlamını bilen var sa yazarsa arkadaşlar bilgilendirme olarak güzel olur.ve benim ekranda ki eksikler neler :) ve bunu nasıl sıfırlıyacağım ???

şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

R tuşu sıfırlar.

diğer görünmler servis menüsüne girmişsiniz. sol sağ tuşlara aynı anda basılınca girer. gündelik kullanım değildir.

2. araç hızı

3. hız sensörü dönüşü için (sanırım)

4. sıfırdan beri veya akü takıldığından beri tüketim

5. depodaki yakıt miktarı

6. yaıt akış hızı

7. dış sıcaklık

8. far anahtar konumu

9. versiyon no

10. ortalama tüketim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar
(düzenlendi)

@Çağlar Bayur teşekkür ederim,servis menüsünde bundan başka bir ekran var mı?

tarihinde Ahmet Said Avşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Reşat Serhat Bayol
(düzenlendi)

Çağlar Bey size bir sorum olacak benim aracim mondeo mk2 98 model glx normal saat var göğüste yol bilgisayarı  alsam takabilir miyim internette çalışan  saglam birtane buldum saticak olan kişi  haber beklemekte benden uyar ise alacağım  nedir yorumunuz acil cevap  beklemekteyim saygılar

tarihinde Reşat Serhat Bayol tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
21 dakika önce, Reşat Serhat Bayol yazdı:

Çağlar Bey size bir sorum olacak benim aracim mondeo mk2 98 model glx normal saat var göğüste yol bilgisayarı  alsam takabilir miyim internette çalışan  saglam birtane buldum saticak olan kişi  haber beklemekte benden uyar ise alacağım  nedir yorumunuz acil cevap  beklemekteyim saygılar

çalışması için yapılması gereken çok şey vari yapabileni de görmedim

Yorum bağlantısı
Reşat Serhat Bayol
6 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı:

çalışması için yapılması gereken çok şey vari yapabileni de görmedim

Ben sadece soketlerin arkasinda bosta oldugunu düşünmüştüm.  Onlari takinca oluyor zannettim. Far ayar yeri , koltuk isitma, anti patinaj , elektrikli koltuk yerlerindeki soketler bosta duruyor ordada vardir zannetim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
9 dakika önce, Reşat Serhat Bayol yazdı:

Ben sadece soketlerin arkasinda bosta oldugunu düşünmüştüm.  Onlari takinca oluyor zannettim. Far ayar yeri , koltuk isitma, anti patinaj , elektrikli koltuk yerlerindeki soketler bosta duruyor ordada vardir zannetim

yok merkezi kilit modülünden benzin şamandırsaına kadar farklı parçalar. tesisatın boşta soketli olması diğer ucunda parçanın hazır olduğunu göstermez. tesisatlar en dolu modele göre yapılır boşta soket vb. olur.

Yorum bağlantısı
Reşat Serhat Bayol
On 14.05.2019 at 21:49, Çağlar Bayur yazdı:

Teşekkür ederim  Çağlar Bey

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...