İçeriğe Yönlendir

Tekirdağ'da Yaşayan Var mı?

Aykut Uçar

Recommended Posts

Aykut Uçar

Herkese selamlar,

Mevcut aracım 2010 corolla elegantı elden çıkarıp bir araç bakıyorum. Tekirdağ-Çerkezköy'de bir araçla anlaşmak üzereyim fakat orada aracaı expertiz ettirecek, sağını solunu baktıracak işin ehli birilerine ihtiyacım var. Yabancı memleketten her zaman çekinmişimdir. Bana bu konuda yönlendirme yapabilirseniz sevinirim. Birde nasıl geleyim, otobüs mü uçak mı mantıklı o bölgeye ulaşım için ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
27 dakika önce, Necati Öner yazdı:

Süpermiş

Orası içinde çalışabiliyormuşsun abi. 

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Merhaba ben Çerkezköy deyim, expertiz işlerinden pek anlamam tavsiye edebileceğim yer yok ne yazıkki. Çerkezköy sanayisi çok kuçuktur, Çerkezköy e 25 km mesafedeki Çorlu sanayisinde olabilir, bakacağınız araç ne marka?  Akşama çorluda yaşayan arkadaşlar mesajı gorurse tavsiye edecekleri expertiz i verirler diye dusunuyorum.

Uçakla çorluya gelebilirsiniz Çerkezköy e her yarım saatte bir kucuk otobus kalkar, yada direk ankaradan otobüsle gelin ama tabi biraz yorucu olabilir.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Çorlu ile hava alanı arası 5 km falandır, Çorlu Çerkezköy 25 km

Yorum bağlantısı
Onur Demir

Çorlu'dayım Bende. Çerkezköye devamlı gidip geliyorum da Trakyaya geldiğimden beri çok uzak kaldım araba işlerinden. Artık sadece kullanıcıyım :)

Marka model bilgisi yazın, soruşturayım ne yapabiliriz diye.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Şimdi, Çağatay Özsoy yazdı:

Merhaba ben Çerkezköy deyim, expertiz işlerinden pek anlamam tavsiye edebileceğim yer yok ne yazıkki. Çerkezköy sanayisi çok kuçuktur, Çerkezköy e 25 km mesafedeki Çorlu sanayisinde olabilir, bakacağınız araç ne marka?  Akşama çorluda yaşayan arkadaşlar mesajı gorurse tavsiye edecekleri expertiz i verirler diye dusunuyorum.

Uçakla çorluya gelebilirsiniz Çerkezköy e her yarım saatte bir kucuk otobus kalkar, yada direk ankaradan otobüsle gelin ama tabi biraz yorucu olabilir.

Biz de geleceğiz diyorlar ama bakalım daha belli değil galiba.

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy
9 saat önce, Hüseyin Sönmez yazdı:

Biz de geleceğiz diyorlar ama bakalım daha belli değil galiba.

Kusura bakmayın ama birşey anlamadım, kim nereye neden gelecek?? :)

Yorum bağlantısı
Aykut Uçar
12 saat önce, Onur Demir yazdı:

Çorlu'dayım Bende. Çerkezköye devamlı gidip geliyorum da Trakyaya geldiğimden beri çok uzak kaldım araba işlerinden. Artık sadece kullanıcıyım :)

Marka model bilgisi yazın, soruşturayım ne yapabiliriz diye.

özel mesaj attım. İlginize teşekkürler araç toyota avensis benimkinin üzerine 11-12 verip takas edelim dedik.

Yorum bağlantısı
Aykut Uçar

Aracı aldım teşekkür ederim ilgilenen tüm arkadaşlarıma..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ahmet Said Avşar
On 10.02.2017 at 11:06, Tahir İlter yazdı:

http://www.gezenadam.com.tr/

Bir inceleyin aklınıza yatarsa yaptırırsınız. Facebook sayfalarını takip ediyorum olumsuz birşey görmedim. 

gezen adama baktırsaydı almaktan vazgeçerdi :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...