Hakan Cevlani 10 Şubat 2017 Paylaş 10 Şubat 2017 Merhaba Yen'i aldığım mk4 mondeonun iç sigorta paneli su almış vaktiyle. Bazen sıkıntılar çıkarıyor. Fotdun elinde yokmuş nerede bulacağım konusunda bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim. Mondeo 2013 1,6tdci trend Parça numarası buymuş şase numarasından bu çıkıyor. Yen'i numara BG9T 14A073CM Finis no 1861473 Eski numara BG9T 14A073CL Yorum bağlantısı
Hakan Cevlani 28 Şubat 2017 Yazar Paylaş 28 Şubat 2017 Evet tamda bu fakat kod 14A073 BH benimki BL detayda bir farklılık varmıdır bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Hakan Cevlani 7 Haziran 2017 Yazar Paylaş 7 Haziran 2017 Arkadaşlar merhaba; araçtaki sıkıntı için servis sigorta kutusu arızalı değişmesi gerekiyor demişti. Çok pahalı bir yöntem. Geçen internet ten bakarken klima programlama anlatılıyordu. Uyguladım hiç sorun kalmadı. Çalışmayan arka cam Rezistansı bile çalıştı. Bilgilerinize. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2017 Paylaş 7 Haziran 2017 Arkadaşlar merhaba; araçtaki sıkıntı için servis sigorta kutusu arızalı değişmesi gerekiyor demişti. Çok pahalı bir yöntem. Geçen internet ten bakarken klima programlama anlatılıyordu. Uyguladım hiç sorun kalmadı. Çalışmayan arka cam Rezistansı bile çalıştı. Bilgilerinize. Servise selam olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts