İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Frene Basıldığında Titreme

Murat Öngür

Recommended Posts

Murat Öngür

Merhaba araç da frene basıldığında direksiyonda titreme yapıyor. Daha önce bu sorundan dolayı ön diskler değiştirmiştim. Başka bir yerden yapabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Disklerle beraber balataları değiştirmek her zaman iyidir. Zira yamuk disk balatayı düzensiz aşındırır. Tek başına disk değişirse balata diski yamultabilir.

Ayrıca salıncakların, rot kolları vs da kontrolü fena olmaz.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Anladım tşk ederim bir de öyle deneyeyim aslında arkadaş denesin iş yerinde ki arkadaşa satmıştım aracı :)

Yorum bağlantısı
İsmet Keçik

Disk ve balataları değiştikten sonra gerek olmasada tekerler üzerinde iken balans ayarına sokmakta fayda var.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Disk degiseli ne kadar oldu? Arka disklerde de islem yapildi mi?

Disk tekrar yamulmusta olabilir torna kurtarirsa is gorur.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
2 saat önce, Murat Öngür yazdı:

Merhaba araç da frene basıldığında direksiyonda titreme yapıyor. Daha önce bu sorundan dolayı ön diskler değiştirmiştim. Başka bir yerden yapabilir mi ?

Ön diskleri değiştikten sonra düzeldi sonra tekrarladı mı sorun ? Diskler değişirken balata değişimi yapıldı mı ? Çok büyük ihtimalle frene basınca titreme yapıyorsa diskler yamulmuş. Yumuşak bir balata ile beraber değişim yapın veya tornaya verin.

Yorum bağlantısı
Murat Öngür
Bir saat önce, Ayhan Onaran yazdı:

Ön diskleri değiştikten sonra düzeldi sonra tekrarladı mı sorun ? Diskler değişirken balata değişimi yapıldı mı ? Çok büyük ihtimalle frene basınca titreme yapıyorsa diskler yamulmuş. Yumuşak bir balata ile beraber değişim yapın veya tornaya verin.

balatalar değişmemişti ondan yapıyo olabilir büyük ihtimal

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Diskleri değiştirdikten sonra sorun çözüldü ve bir süre sonra tekrar mı geldi? Yoksa hiç gitmedi mi?

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

disklerini tornalattıktan sonra ses az da olsa devam ediyordu !

600 km uzun yol yaptım şuan bir sıkıntı yok gibi .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...