İçeriğe Yönlendir

Takip Ettiğiniz Youtube Kanalları

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Selamlar abiler, dostlar,

Youtube da takip ettiğiniz kanallar nelerdir? Otomobille ilgili olması şart değil (olmazsa daha iyi aslında). Ailecek İlkay Zaman`ı takip ediyoruz mesela. Rotasız seyyah diye bir kanal var abone oldum ama pek incelemedim videolarını. Bir de car crash.. diye bir kanal var kaza videolarını takip ettiğimiz.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Hemen kendi kanallarımdan başlayayım.. :D

youtube.com/dronebey + youtube.com/erkangultekin83 ben bunları severek takip ediyorum.

Araç kameraları ve aksiyon kameraları konusunda @Olgu Erhan'ın kanalını takip ediyorum..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Otopark, carviser, Noyan severek takip ettiklerimden.

Almancı BMW'ciler var buna arada neşelenmek için bakıyorum. Alex745 ve Sudlander kanal isimleri.

Teknoloji takibi açısından Teknoseyir iyi, haftalık gündem değerlendirmeleri başarılı. 

Müzik üzerine Motto Müzik kanalı iyi içerikler çıkarıyor.

CV films, doğan kabak, The makina da önerdiğim kanallardan

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

İlkay Zaman / Turk Trucker / Otopark / Altın Elbiseli Adam / Ben Tamir Ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Tırcılar çok keyifli oluyor; Alex745... Sudlender... NLUmitcan... Aydın Bahar, Nazım Zeki Uysal, Kanadalı Tırcı.

Araba muhabbetçileri; Otopark, Otomobil Dünyam, Noyan, Otomobil Günlüklerim, Doğan Kabak.

İşte en sevdiğim kanallarda burada. Zanaatkarlar; Jimmydiresta, April Wilkerson, Cemal Açar. (Şiddetle tavsiye ederim!)

Gülmek için, Reşat Hacıahmetoğlu...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

birkaç tanede  ben yazıyım

japonik -- japonyadan güzel paylaşımlar yapıyor arkadaş boş kaldıkca izlerim

otomobilin mesut abisi --- ilginç değerlendirmeleri mevcut

yeşil oto ekpertiz --- basitte olsa güzel ekpertiz bilgileri veriyor

diresta ---  otomobil ile alakalı değil ama adamın yapıtıklarına hayran kalırsınız

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

otopark - benzintv - teknoseyir - küp - the makina - car crash - altın elbiseli adam - cv films

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
18 dakika önce, Veli Uncu yazdı:

birkaç tanede  ben yazıyım

japonik -- japonyadan güzel paylaşımlar yapıyor arkadaş boş kaldıkca izlerim

otomobilin mesut abisi --- ilginç değerlendirmeleri mevcut

yeşil oto ekpertiz --- basitte olsa güzel ekpertiz bilgileri veriyor

diresta ---  otomobil ile alakalı değil ama adamın yapıtıklarına hayran kalırsınız

Japonik i ben de takip ediyorum, bir ara aileme vakit ayıramıyorum diye açıklama yapıp sildi videolarını, sonra başkası evinin olduğu videoda fetocu bir yazarın kitabını fark etmiş, sormuş sen fetocu musun diye, bu olaydan sonra japonik in videolarını sildiğini belirten bir video koymuş. Şu anda tekrar yayına başladı. İlginç gelmişti.

Mesut abi ve yeşil oto ek. kanallarına ben de aboneyim.

Genelde tv den izlediğimiz için hanımın da ilgisini çekecek şeyler daha iyi oluyor. Bebeler için de chu chu tv ve we are the police serisini seviyoruz :biggrin:

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
9 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Japonik i ben de takip ediyorum,

o değilde adamın arabsı çok iyi  ilk o videosunu izlemiştim ondan sonra abone oldum . TÜrkiye de yok malesef  o araçtan.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
1 dakika önce, Veli Uncu yazdı:

o değilde adamın arabsı çok iyi  ilk o videosunu izlemiştim ondan sonra abone oldum . TÜrkiye de yok malesef  o araçtan.

Evet arabası hakikaten çok iyi, satış alanındaki araçlar ve adamların dürüstlüğü de efsane

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Vilner Studio favorim.Modifiyeleri seyirlik Özellikle direksiyon modifiyeleri

Yorum bağlantısı
Bekir Çelik

Sadece otomobil kanallarını takip ediyorum youtube'da.

Otomobil Dünyasının Mesut Abisi (Hastasıyım.)

Oto Seyir (Otomobil ile alakalı gündem analizi videoları çok hoşuma gidiyor. Otomobil kıyaslama/inceleme konusunda eskisi kadar aktif değiller.)

Carviser (Fazla elit ve araçların olumsuz yönlerini neredeyse hiç söylemiyor. Tanıtım filmi tadında videolar.)

Otopark (Son olaylardan sonra çok magazinel oldu ama yine de iş var.)

Otomobil Günlükleri (İsmi yanlış değildir inşaAllah. 2. el otomobil testinde tek aktif kanal sanırım. Otopark'ta bir ara "Yakında 2. el videoları geliyor." dediler ama grup dağıldı.)

Doğan Kabak (Yeni abona oldum, henüz video izleyemedim ama çok övgü almış.)

Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe

Barış Özcan - https://www.youtube.com/channel/UCv6jcPwFujuTIwFQ11jt1Yw

Japonik - https://www.youtube.com/channel/UC-xQir4TziUNmqz_fspS4pA

VIDEOHOLIC (Araç kamerasına düşen kazalar, rezillikler :D)- https://www.youtube.com/channel/UCAYvCd3wOcXGadKu569LaJQ

ver müzüğü (Efsane beyaz futbol derlemeleri) https://www.youtube.com/channel/UCB9bTb6Ua05dGEIGo3yq0mw

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Stolk - bildiğim kadarı ile ödül bile aldı tavsiye ederim... (  eklemeyi unutmuşum)

Yorum bağlantısı
Furkan Egemen Akın
(düzenlendi)

Noyan/İlkay Zaman/Otopark.com/CV Films/ Nazım Zeki Uysal/Altın Elbiseli Adam/Nova Prospekt/The Makina

tarihinde Furkan Egemen Akın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
3 saat önce, Doğuş Bağ yazdı:

Hayrettin 

Efendim?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bir saat önce, Hayrettin Bahadir yazdı:

Efendim?

naptın abi o işleri nası gidiyo 

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
Bir saat önce, Doğuş Bağ yazdı:

naptın abi o işleri nası gidiyo 

Aynı beyaaa. Sen nabuyon?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...