Misafir 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Bir saat önce, Hayrettin Bahadir yazdı: Aynı beyaaa. Sen nabuyon? napam bende serdar ortaç & sinan akçıl düetine hazırlıyom bünyemi Yorum bağlantısı
Sevgin Yılmaz 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 "Cemal Acar" izlenilmesi gereken biri. Birazda gülelim dersek "IdrisUstaUsa" Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Araba Cheral Auto H&M Garage WhiteDetails Ben Tamir Ederim Petrolicious BMW builds KGF Classic Cars (Bana burda hayat boyu stajyerlik kadrosu açsınlar düşünmeden kabul ederim) Not: kırmızı çorabım yok ama alırım Doğan Kabak Hagerty Volkswear Arthur tussik (Şiir gibi tamir ediyor) (BMW yi ortadan kesip sonra kaynatan dayı) Müzik MrSuicideSheep Proximity Faruk Orakci IndieAir JoyTurk Akustik Kişisel Gelişim/Bilişim/Mühendislik TED Primitive Technology Engineering Explained Bilişim Sohbetleri Learn Engineering Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Hazır konusu açılmşken sizlerden bir ricam var. Benim yeğen kanal açmış bi el atıverinde videolarına sevinsin. Dayı dedi senin tanıdık çoktur benim kanalıma abone yapsana dedi aklıma direk burası geldi... Abone olmasanızda beğenme zımbırtısına basıverin sizlere zahmet Benimde dayı olarak biraz forsum olsun sağda solda okulda dayım der başka bişey demez Şimdiden teşekkürler Kanal ismi - keremhd hayta Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 2. dünya savaşı + aslan belgeselleri favorimdir Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 Ben ne zaman Youtube girsem hemen Arif'in Manchester'a attığı golü arıyorum. Yorum bağlantısı
Ufuk Kılınçarslan 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 neto ,ilkay zaman,nur mektebi,koray avcı Yorum bağlantısı
Murat Gedik 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 Barış Özcan - Teknoloji hikayeleri anlatıyor. Çok beğeniyorum tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts