Mehmet Gökay Şirikçi 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar fiestamda orjinal 15inç 195 50 r15 jantım var Lastikçi geçtiğimiz pazar aracımın jantında zamanla aşınma ile hava kaçırmasından kaynaklı olduğunu söylediği bir inme sorunu yaşadım buraya kadar herşey normaldi aracı garajdan çıkarttım inik lastikle yol alamayacağım için değiştirmem gerekiyordu fakat orjinal bijon anahtarım bijonların üzerine girmiyordu ne yaptıysam ve yanımdakilerde yine öyle bir türlü aracın kendi bijon anahtarını bijonlarına oturtamadık en sonunda forduyla yoldan geçen bir abiyi durdurup yardım istedik onun bijon anahtarı da olmadı epey bir uğraştıktan sonra güç bela benim lastiklerin bijonlarını onun bijon anahtarıyla açmayı başardık ve değiştirdik lastiği lastikçiye geldik bu araçların bijonları nikelaj kaplama olduğu için 2 sıkmada yamuluyorlar ve o yüzden bijon anahtarı olmuyormuş ford connect bijonu alman gerek dediler onun bijonları buna olur dediler bu konuda fikirleriniz var mıdır dedikleri bijon kötü durur mu yada nasıl bir yol izlemeliyim yakında yaz lastiklerini takacağız bir kere daha bu bijonları açarsa lastikçi bir daha hayır geleceğini düşünmüyorum. Varsa bu tarz bir sorun yaşayan yada yeni bijon almam gerekiyor bana ne önerirsiniz bu konuda görüşleriniz benim için değerli http://hizliresim.com/V0lv9n 6 Mart 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 http://m.n11.com/focusc-maxfiestaconnectb-max-bijon-saplamasibijon-somunu-ce-P49431116Bunlardan al uygun fiyata olanlarını araştır. sorunun kalmaz. Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 2 Mart 2017 Yazar Paylaş 2 Mart 2017 2 saat önce, Atakan Ulusoy yazdı: http://m.n11.com/focusc-maxfiestaconnectb-max-bijon-saplamasibijon-somunu-ce-P49431116 Bunlardan al uygun fiyata olanlarını araştır. sorunun kalmaz. bunlarda nikelaj kaplamalı gibi geldi öyleyse aynı sorunu yaşayabilirim sanırım Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 bunlarda nikelaj kaplamalı gibi geldi öyleyse aynı sorunu yaşayabilirim sanırımLinke takilmayin çelik bijon somu diye aratin.https://orjinalfordparca.com/c-max-bijon-somunu-celik-jantlar-icin-ithal Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 Piyasada satılan yerli/ithal bijon somunları tek parçadır orjinalinde olduğu gibi kafaları çıkmaz. O nikelaj kısım düştükten sonra bijon 18" lik lokma ile sökülür ancak araçta bulunan bijon anahtarı ise 19 luk bu yüzden sökemediniz. Yorum bağlantısı
İsmail Çetinn 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 Aynı sorunu bende 2011 fiestamda yaşadım. Çelik bijonlardan aldım. Deforme olmadı tabi ki ama bu kez de bijonlar paslandı 1 ay içinde ve kötü görünmeye başladı. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 anadolların saplama ve bijonları da oluyormuş ve kolay kolay sorun yaratmıyormuş. Fiestam varken ustam söylemişti.Ama görsel olarak tatmin eder mi bilmem Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 Aynı problem bende de vardı. Gittim ford yedek parça satan bir yerden tanesi 5 TL'ye komple bijonları yeniledim. 1 ay sonra hepsi pas içinde kaldı. Parçacı sattığı malın arkasında durmadı malesef. Yetkili servisten almak daha mantıklı, en azından garantisi vardır. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 Çelik bijonlar sağlam ama malesef paslanıyor. Piyasadaki nikelaj kaplamalı bijonlarla sorun yaşamadım hiç , ama tek parça olanlardan aliyordum. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 Bir saat önce, Ali Alp Gökçe yazdı: Aynı problem bende de vardı. Gittim ford yedek parça satan bir yerden tanesi 5 TL'ye komple bijonları yeniledim. 1 ay sonra hepsi pas içinde kaldı. Parçacı sattığı malın arkasında durmadı malesef. Yetkili servisten almak daha mantıklı, en azından garantisi vardır. Benim değiştirdiğim bijonlarda paslandı. Kapaksız alanlar buna dikkat etmeli paslanıyorlar çünkü. Yorum bağlantısı
Atakan Ulusoy 3 Mart 2017 Paylaş 3 Mart 2017 Benimkiler paslanmadi cokta memnunum. Sanirim otomert diye bir siteden almistim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts