Arda Bülent Güzel 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Okan valla çok güzel araç ben bile bazen kendi aracımı bırakıp courier biniyorum. Yakıt on numara resmen kokluyor. 100 tl mazotla 500 km altını görmüyor. Hemde şehir içi. Benim 2016 araçta trim sesi Yok. Araç 6000 km geldi. Birde biz inşaat işlerinde kullanıyoruz düşün. Yorum bağlantısı
Özgen Acar 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 courier candır gerisi heyecan:) 22 aydır kendisiyle birlikteyim yayla köy dağ taş gitmediğim yer kalmadı 44500 km yaptık bakım dışında tık demedi Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Abi hayırlı olsun. Rengi fenaymış. Maşallah. 2015 Aralık gibi Titanyum Plus için 59.600 lira fiyat almıştık. Fiesta ile takas için. Şimdi iyice uçmuş yaa. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 6 Mart 2017 Paylaş 6 Mart 2017 Abi ben seni takip edemiyorum artık geçenlerde açtığın araç neydi onu hatırlamıyorum konuya girdim okan abi aha aldı bir araç daha dedim. Hayırlı olsun abi güle güle kullan. Bu kaç hafta duracak bakalım 2 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Hayırlı olsun. Kazasız belasız. Bu courier lerin fiyatının yüksek olmasının temel sebebi distribütör firmanın elinde şirketleri için kullandığı çok sayıda aracı olması dır. Araçları piyasaya çıkar filolarda 3 5 ay kullan sonrada ikinci el olarak sat. Mantık bu bence . Sıfırını yüksek tutup ikinci ellerine yönelmeye teşvik ediyorlar tüketiciyi.(beni) Ayrıca courier bence araç mevzusuna mantık olarak bakanların tercihi . Ve bu aracın özelliklerini girip bir arama yaptığınız zaman ikinci el olarak daha uygun ve modelli araç yok gibi (otomobil ruhsatlısı). Fiyat performans aracı olmuş. Okan bey Tekrar hayırlı olsun. Erken satmayında sizden istifade edelim:)) Yorum bağlantısı
Rifat Şeker 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 (düzenlendi) Aracınız hayırlı olsun , 2016 Eylül ayı çıkışlı ikinci el otomobil ruhsatlı 6000 km'de yılbaşından önce kazasız boyasız titanium olanı 56 liraya almıştım. İyi ki almışım o zaman bu fiyatları görünce. En korktuğum taraf trim sesi idi araç 11.000 km ye geldi beni rahatsız eden bir trim sesi gelmiyor kulağıma .:) İyi ki almışım dediğim bir araç 2 çocuk koltuğu ve bir sürü eşya ancak bu araç bizi paklıyor. Performans eh işte idare eder , konfor bence bir ticariden çok daha yüksek bir otomobil konforu var orijinal teybi söktürüp yerine android multimedya taktırdım ses baya bir iyileşti her iki koltuk kafalıklarına da çocuklar için 2 ekran uzun yolculuklar da çizgi filmler benim kurtarıcım oluyor. Ufak kız sevimli dostlar , büyük oğlan He Man Navigasyon da extrası. 7 Mart 2017 tarihinde Rifat Şeker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 16 saat önce, Osman Ünal2 yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim. 16 saat önce, Taner Kültüroğlu yazdı: çok güzel araç maşallah, kazasız belasız uzun aylar kullanın inşallah(yılı bulmadan satarsınız heralde) ALLAH razı olsun kardeşim.Amin inşallah .ıııı, şey yok satmam falan ,filan 14 saat önce, Furkan TANRIVEREN yazdı: hayırlı olsun abi araba değiştirme hızına forumda kimse yetişemez yahu Teşekkür ederim kardeşim . Kararsızlık diyelim buna dahada değiştirmesem epeyce iyi olacak sanırım . Batcam yoksa 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 3 saat önce, Samet Daz yazdı: Okan abi hayırlı uğurlu olsun Satılık mı ? Teşekkür ederim kardeşim. Omamı sana özel hemide şahsa rezervli .notere gidemmi geliyonmu? bu arada iban no : 10002000300040005000 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 5 saat önce, Samet Daz yazdı: Okan abi hayırlı uğurlu olsun Satılık mı ? titanium plus var istersen en trimlisinden Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 titanium plus var istersen en trimlisinden Adam sürekli satıyor ondan sordum boşuna fazla kelime yazmayım dedim Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Hayırlı olsun abi.Kazasız belasız İnşALLAH. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 21 saat önce, Ozan Altundal yazdı: Hayırlı olsun abi kazasız belasız Teşekkür ederim .aminnn 21 saat önce, Arda Bülent Güzel yazdı: Okan valla çok güzel araç ben bile bazen kendi aracımı bırakıp courier biniyorum. Yakıt on numara resmen kokluyor. 100 tl mazotla 500 km altını görmüyor. Hemde şehir içi. Benim 2016 araçta trim sesi Yok. Araç 6000 km geldi. Birde biz inşaat işlerinde kullanıyoruz düşün. Abi 2015 dede vardı bende güzel araç lakin o dönem acayip tirim sesi vardı .otokoçla baya bir didiştik zaten o dönemde ama şuanki araçta yok şükür şuan ses mes . ve evet abi çok tatlı bir araç. 20 saat önce, Özgen Acar yazdı: courier candır gerisi heyecan:) 22 aydır kendisiyle birlikteyim yayla köy dağ taş gitmediğim yer kalmadı 44500 km yaptık bakım dışında tık demedi Hey maşallah 18 saat önce, Sercan Eskin yazdı: Abi hayırlı olsun. Rengi fenaymış. Maşallah. 2015 Aralık gibi Titanyum Plus için 59.600 lira fiyat almıştık. Fiesta ile takas için. Şimdi iyice uçmuş yaa. Teşekkür ederim kardeşim . Evet şimdi iyice uçtu Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 8 saat önce, Cavit Çırakoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız. Bu courier lerin fiyatının yüksek olmasının temel sebebi distribütör firmanın elinde şirketleri için kullandığı çok sayıda aracı olması dır. Araçları piyasaya çıkar filolarda 3 5 ay kullan sonrada ikinci el olarak sat. Mantık bu bence . Sıfırını yüksek tutup ikinci ellerine yönelmeye teşvik ediyorlar tüketiciyi.(beni) Ayrıca courier bence araç mevzusuna mantık olarak bakanların tercihi . Ve bu aracın özelliklerini girip bir arama yaptığınız zaman ikinci el olarak daha uygun ve modelli araç yok gibi (otomobil ruhsatlısı). Fiyat performans aracı olmuş. Okan bey Tekrar hayırlı olsun. Erken satmayında sizden istifade edelim:)) Abi Teşekkür ederim . Aynen söyledin gibi . İnşallah satmayız bu sefer. 7 saat önce, Rifat Şeker yazdı: Aracınız hayırlı olsun , 2016 Eylül ayı çıkışlı ikinci el otomobil ruhsatlı 6000 km'de yılbaşından önce kazasız boyasız titanium olanı 56 liraya almıştım. İyi ki almışım o zaman bu fiyatları görünce. En korktuğum taraf trim sesi idi araç 11.000 km ye geldi beni rahatsız eden bir trim sesi gelmiyor kulağıma .:) İyi ki almışım dediğim bir araç 2 çocuk koltuğu ve bir sürü eşya ancak bu araç bizi paklıyor. Performans eh işte idare eder , konfor bence bir ticariden çok daha yüksek bir otomobil konforu var orijinal teybi söktürüp yerine android multimedya taktırdım ses baya bir iyileşti her iki koltuk kafalıklarına da çocuklar için 2 ekran uzun yolculuklar da çizgi filmler benim kurtarıcım oluyor. Ufak kız sevimli dostlar , büyük oğlan He Man Navigasyon da extrası. Teşekkür ederim kardeşim. Doğru tercihler mutlu ediyor insanı. benim tirim sesi duyma sebebim ben araçta hiç müzük dinlemem bu nedenle arabayı dinlerim e dinledikçe de her şeyi duyuyorum bir de mesleki alışkanlık hopaaa bende bir kaşıntı başlıyor . bir şey duyunca çözene kadar ortalık toz duman . 2 saat önce, Doğuş Bağ yazdı: titanium plus var istersen en trimlisinden 2 saat önce, Samet Daz yazdı: Adam sürekli satıyor ondan sordum boşuna fazla kelime yazmayım dedim Çok ayıp hiç olurmu öyle satmak matmak . Not : aldınmı ibanı para gelmemiş hala yollasana notere gidek Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Mart 2017 Yazar Paylaş 7 Mart 2017 1 saat önce, Mustafa Özcan yazdı: Hayırlı olsun abi.Kazasız belasız İnşALLAH. Amin kardeşim .Teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Hayırlı ugurlu olsun abi kazasız belasiz insaallah Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Okan hayırlı olsun . Bu araç sana küçük gelir sana bir S_ max lazım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 Hayırlı olsun Okan @Mehmet Ozyurek , Okan Tansele ayrı bölüm istiyoruz. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Mart 2017 Paylaş 7 Mart 2017 (düzenlendi) 18 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Okan @Mehmet Ozyurek , Okan Tansele ayrı bölüm istiyoruz. Yakında "Devrim Arabaları" gibi " Okan 'ın Arabaları " diye film yaparlarsa hiç şaşırmam.? 7 Mart 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Mart 2017 Yazar Paylaş 8 Mart 2017 19 saat önce, Ali Uymaz yazdı: Hayırlı ugurlu olsun abi kazasız belasiz insaallah Teşekkür ederim kardeşim .aminnn 18 saat önce, Cüneyt Genç yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. 17 saat önce, Adnan Çakır yazdı: Okan hayırlı olsun . Bu araç sana küçük gelir sana bir S_ max lazım Teşekkür ederim Abim benim . Abi Alide çok diyorda S-max tavan yüksekli beni kurtarmıyor. şöyle belki bi 2 veya 3 sene sonra ola bilir. 16 saat önce, Önder Özcan yazdı: Hayırlı olsun Okan @Mehmet Ozyurek , Okan Tansele ayrı bölüm istiyoruz. Teşekkür ederim Abi. İyi fikir ha ben bir geçmişler diye konu açayım bari . 15 saat önce, İnan Çınar yazdı: Yakında "Devrim Arabaları" gibi " Okan 'ın Arabaları " diye film yaparlarsa hiç şaşırmam.? Iııı şey nirde ,nirde isterik, isterik. 4 saat önce, Kerem Minaz yazdı: Güle güle kullan Okan abi. Hayırlı satışlar. Teşekkür ederim Keremim. Lazımmı anlaşırık bak 4 saat önce, Ali Eren yazdı: Hayırlı olsun abi Teşekkür ederim Alim . Yorum bağlantısı
Recommended Posts