İçeriğe Yönlendir

Bisiklet tavsiye

Misafir

Recommended Posts

Misafir

İyi günler;

iş yerim ile evimin arası yaklaşık 5 km bunun için sabahları ve akşamları marşa basmak istemiyorum hele bide kalabalık trafikte

malum havalarda ısındı beni eve götürüp getirecek konforlu bir bisiklet almayı düşünüyorum.

Bütçem çok değil 200 tl civarı hadi taş çatlasın 300 olsun. Öyle ahım şahım özellikli olmasınada gerek yok. Getirsin götürsün yeterli.

Varmıdır elinde ( Konya da  ) ikinci el satacak veya sıfır satan veya online mağza ya da şu marka şunu al diyebileceğiniz tavsiyeler

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

market bisikleti diye geçer no name markalar la 300 tl bütceniz varsa bana kalırsa bulaşmayın derim masrafı ağır olur veya ikinci el bakın derim sitelerden fatura ve garanti belgesi olması lazım başınız ağrımaması  için

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Bütçe 400 liraya çıkartılır. Salcano ng650 veya city modellerinden biri alınır. Hep asfaltta kullanılacak sanırım city modelleri daha iyi olur.
Kendim 400liraya ng650 aldım geçen yaz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
54 dakika önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı:

Bütçe 400 liraya çıkartılır. Salcano ng650 veya city modellerinden biri alınır. Hep asfaltta kullanılacak sanırım city modelleri daha iyi olur.
Kendim 400liraya ng650 aldım geçen yaz

Bu sene ikiye katlamış fiyatı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan

750 liraya alman malı pegasus düşürmüştüm netten. çok konforlu çok iyi bir bisikletti. 800€ civarıydı yurtdışı fiyatı. benim yol 20 km olduğu için bacaklar dayanmadı aynı fiyata elden çıkardım :) şiddetle tavsiye ederim. 400 liraya alacağın bisikletten çok daha fazla rahat ettirir. parça kalitesi vs mükemmel. 

istanbulda göbekten vitesli bi tane var ucuza fırsat ilanı bence

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-spor-bisiklet-28-jant-pegasus-avanti-sehir-bisikleti-401855597/detay

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
Bu sene ikiye katlamış fiyatı

İkinci ellerden bahsediyordum?
Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya

ekim ayında 2. el salcano bodrum aldım. şehir bisikleti. hemen hemen hiç kullanılmamış. 200 liraya aldım...

tavsiye ederim...

Yorum bağlantısı
Misafir
8 saat önce, Ahmet Çankaya yazdı:

ekim ayında 2. el salcano bodrum aldım. şehir bisikleti. hemen hemen hiç kullanılmamış. 200 liraya aldım...

tavsiye ederim...

vay fiyat iyiymiş bize denkgelmez böyleleri :D

Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz
22 saat önce, Mert Gülkokan yazdı:

İkinci elde salcano ng modellerine bakın

Mert Bende bir bisiklet almak istiyorum . Ama tabiki çok para da vermek istemiyorum. Kayın birader Sedona 420 alacam diyor araştıyormuş sıfırı bayağı pahalı...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...