İçeriğe Yönlendir

45000 liraya kadar otomatik araba

Baver Yazar

Recommended Posts

Baver Yazar

Merhaba hali hazirda focus 2 aracim var ama artık satıp daha üst segment bir araç almak istiyorum aracta aradigim seylerin başında otomatik vites geliyo en olmazsa olmazım çünkü annemde kullanacak ve otomatik disinda kullanamiyor. Bu fiyatlara bmw 1.16 1.18 baktim ama cogunda agir hasar kaydi var fiyati en fazla 50 bin liraya cekebilirim oda borca girerek bu fiyatlara alinabilecek en sportif havali araba hangisidir

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

o fiyata alacağınız bmw tarzı araçlar sizi daha da borç batağına sokar çünkü 50 bin fiyatındaki bmw zaten kmsi yüksektir ve yorgundur bakım ister ,alır almaz sanayiye gideceksiniz çünkü illaki içinize sinmeyecek şeyler olacak..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt

Alfa romeo 156 veya 159 bakabilirsiniz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Baver Yazar
50 dakika önce, Özgen Acar yazdı:

o fiyata alacağınız bmw tarzı araçlar sizi daha da borç batağına sokar çünkü 50 bin fiyatındaki bmw zaten kmsi yüksektir ve yorgundur bakım ister ,alır almaz sanayiye gideceksiniz çünkü illaki içinize sinmeyecek şeyler olacak..

Aynen öyle hocam bende baktim göz gezdirdim beni daha fazla masrafa sokacak vazgectim o yüzden işin ustalarindan yardim istemeye karar verdim

28 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Leon yok mu o fiyatlara, genç işi

Leonu çok övdüklerindenmidir bilmem ama fiyatlar tavan

22 dakika önce, Mahmut YURT yazdı:

Bakacam hocam tesekkurler onerin icin

20 dakika önce, Sezgin Yılmaz yazdı:

Tesekkurler hocam

Yorum bağlantısı
İnan Çınar
43 dakika önce, Mahmut YURT yazdı:

Mahmut Bey merhaba,tapatalk imzanızı kapatabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Baver Yazar
34 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

O paraya sıfır Dacia var. Ben düşünülmeli.

Hocam şöyle biseyde var annemde kullanacagi icin dacia duster gibi bi arac hem yüksek hemde geniş gelir 

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay
3 saat önce, Sezgin Yılmaz yazdı:

+1
Bmw sorun çıkarması halinde üzer. Malum kilometreler yüksek. Alfalar güzel ama parça sıkıntısı ve parçalarında pahalı olması sıkıntı yaratır. Daciada güzel bir tercih olabilir.

Yorum bağlantısı
Aykut Uçar

Otomatik avensis büyük mü gelir? Normalde civic önerecektim ama üst segment deyince aynı sınıf araç önermek istemedim. Ama 50'ye en dolusundan otomatik t27 avensis bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Baver Yazar
2 saat önce, Aykut Uçar yazdı:

Otomatik avensis büyük mü gelir? Normalde civic önerecektim ama üst segment deyince aynı sınıf araç önermek istemedim. Ama 50'ye en dolusundan otomatik t27 avensis bulunabilir.

Aklimda vardi hocam avensis hem toyota saglamligi hemde kolay ariza cikarmayan yapisi var 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Hocam şöyle biseyde var annemde kullanacagi icin dacia duster gibi bi arac hem yüksek hemde geniş gelir 

Sandero stepway otomatik ve hatta dci lar mevcut o rakamlara. Goz atin derim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

Yüksek kmli Bmw üzmez. Bakımsız binilmiş Bmw üzer.

Zaten bakımsız binilmiş her araba üzer.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
18 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Sandero stepway otomatik ve hatta dci lar mevcut o rakamlara. Goz atin derim.

+100+1500

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...