Furkan Tanrıveren 31 Mart 2017 Paylaş 31 Mart 2017 5 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: öyle bir hakları yok, Mobil yağı götür desinler görelim, yok öye bir yetkileri, iş emrine yazın, yağını dışardan getirmiştir, markası modeli şudur, yapacaklar, yapmama diye birşey olamaz, bastırın.. kendi kullandıkları yağ neymiş, FMY Ford Motor Yağları öylemi, hahahah uyduruk opet üretimi yağ, Motorcraft kullansalar hadi (bazıları kullanır) o yağda zaten yarı sentetik, fmy= TIRT. 5.6 lt. 6 koymak fazla, olmaz, benimki 3.85 lt. 4lt. koyarlar genelde, sıkıntı yaratma sınırının altında sorun olmuyor ama yinede bakarım izin vermem.... kendi aldıkları parça ne ? Sen aldın dışardan, Otosan filtre, kabak gibi üstünde barkodu vs. olan ürün, sorgulasınlar baksınlar, yahu millet sazan yerine koymaınlar Arkadaşım, garantideki aracı servis götürme zorunluluğu yok, parçaların orjinal, yağında Ford onaylı bilindik yağ olacak, bunları bakım sonrası faturdan liste halinde markası belli şekilde kalem kalem yazdırıacaksın, bu şekilde bakım sorası garanti bozulmaz, bozanı mahkemeye verirsin cevaplarını alırlar.... İtiraz eden servise dediğimi söyle, iş emrine parçalar şunlar dışardan getirmiştir şudur budur diye yazacaklar, itiraz ederlerse arayın otosanı de, demek sahte öylemi, hadi yaaa, ulen Otosan yazan parça bile Motorcrafttan dandik, nesi orjinalmiş, kullandıkları yap yarı sentetik basit yağ, şaka gibi vallahi, hakkını arayacaksın arkadaş, bakım yaptın faturaya bakım kiti yazarlar bune dersin masal anlatırlar, parçaları yazdın, işçiliği yazdın, bu kit ne kardeşim.... Hakkınızı arayın arkadaşlar, her şekilde, sakın vazgeçmeyin, biz iflah olmaz toplumuz, bu yüzden zorla olacak herşey,ne yazıkki..... aynen öyle abi hele bide büyük şehirde yaşıyosan adamlar zorla kabul ettiriyor.Serviste dışardan yağ getirtip değiştirenide biliyom.Örneğinide verdim o diyo müdürün onayıyla oldu diyo ona yapacak bişey yok dedi adamları resmen sıkıştırdım köşeye adamlar gene bildiklerini okudular.Ben bu olaylardan sonra servisin kapısını zor çalıyom abi ha bide servis ismi vermem de sakınca yoksa söyleyebilirim.En son yaşadığım olayı kısaca yazacak olursam adamların elinde ford araçlarının yazılımları yokmuş valla şaka gibi adamlar elektrik arızasını bile deneme yanılma yöntemiyle hallettiklerin servisin ustabaşısı itiraf etti daha bu olaydan sonra servise gidilir mi abi Yorum bağlantısı
Ali Gök 31 Mart 2017 Paylaş 31 Mart 2017 25 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: vallahi ben yetkili serviste hemde, dosya açtırmadan (açtırdığımdada ufak birşey uyduruyorlar, kısaca farketmiyor ha dosya aç ha açma) yaptırdığımda bazen at birşeyler diyorlar, bazende veriyoruz 40-50 tl. sizi bilemem, servisle muhabbetinizi iyi tutun, ha bu arada bakımı genelde kendim yaparım, servise keyfe keder gidiyorum, muhabbet çay kahve araba kurcalama vs. usta adamın hali başka tabi 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mart 2017 Paylaş 31 Mart 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, Furkan TANRIVEREN yazdı: aynen öyle abi hele bide büyük şehirde yaşıyosan adamlar zorla kabul ettiriyor.Serviste dışardan yağ getirtip değiştirenide biliyom.Örneğinide verdim o diyo müdürün onayıyla oldu diyo ona yapacak bişey yok dedi adamları resmen sıkıştırdım köşeye adamlar gene bildiklerini okudular.Ben bu olaylardan sonra servisin kapısını zor çalıyom abi ha bide servis ismi vermem de sakınca yoksa söyleyebilirim.En son yaşadığım olayı kısaca yazacak olursam adamların elinde ford araçlarının yazılımları yokmuş valla şaka gibi adamlar elektrik arızasını bile deneme yanılma yöntemiyle hallettiklerin servisin ustabaşısı itiraf etti daha bu olaydan sonra servise gidilir mi abi tutturabildiklerine yani... halbuki adam gibi fiyat çekseler hepimiz servise gideriz, servisteki ustalara adam gibi maaş verseler hiçbiri dışarı kaçmaz, insanları memnun edeceksin, hep bana diyen firmalar yüzünden olan bize oluyor, iş öğrenen usta olan kaçıyor, servislerin birde bu sıkıntısı var, usta var kaç senelik, aldığı mağaş 1750 tl. yılda bir cep harçlığı gibi prim, dururmu adam, ondan sonra servis tırt, herhalde, hep bana ile olmuyor bu işler... Heeeeyy servisler, bunların sahibi firmalar daha doğrusu, duyun sesimizi, dingiliz gibi yapacaksınız bizi, herkes evinde yapacak tamirini, alayınız batacak, bunu istiyorsunuz sanırım.... 31 Mart 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 31 Mart 2017 Paylaş 31 Mart 2017 43 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: tutturabildiklerine yani... halbuki adam gibi fiyat çekseler hepimiz servise gideriz, servisteki ustalara adam gibi maaş verseler hiçbiri dışarı kaçmaz, insanları memnun edeceksin, hep bana diyen firmalar yüzünden olan bize oluyor, iş öğrenen usta olan kaçıyor, servislerin birde bu sıkıntısı var, usta var kaç senelik, aldığı mağaş 1750 tl. yılda bir cep harçlığı gibi prim, dururmu adam, ondan sonra servis tırt, herhalde, hep bana ile olmuyor bu işler... Heeeeyy servisler, bunların sahibi firmalar daha doğrusu, duyun sesimizi, dingiliz gibi yapacaksınız bizi, herkes evinde yapacak tamirini, alayınız batacak, bunu istiyorsunuz sanırım.... abi bütün bunlar türk zihniyetiyle alakalı az masraf çok para yabancı ortaklı firma olsa sistem düzgün çalışır çalışanlar memnun olur müşteri aradığı cevabı bulur.Abi gene ford iyi hele vw 1.2tsi ibizanın standart bakımı 650tl arabanın dışına sadece su tutup verdiler.Yağın fiyatına bi baktık 200tl 1litre cam suyu 10tl adamlardaki fiyat sıkalası mükkemel geçiriyor millete o yüzden dolayı en iyisi kendin alıcan kendin yapıcan yoksa çok para öderiz çok... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 31 Mart 2017 Paylaş 31 Mart 2017 su bile tutmasınlar aman haa, adam tabancayı dibine sokup verniği soyup atıyor, sen sen ol serviste aracını yıkatma, dışarda kendin hallet öyle getir aracını, teslim etmeden her tarafını fotoğrafla, çektiğini görsünler, kameranın olduğu yerde yap ayrıca, sonra ver aracını ve belirt, sakın yıkamayın diye, en ufak hasarda canlarına okursun, aklında bulunsun,genelde çoğu kasap bu yıkamacılarının, içerde aracınıda çizerler kırarlar, bizde işe saygı adamın malıdır, milli servettir yazıktır özen göstereyim yoktur, acımazlar, aman diyim... 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 31 Mart 2017 Paylaş 31 Mart 2017 Bir saat önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: su bile tutmasınlar aman haa, adam tabancayı dibine sokup verniği soyup atıyor, sen sen ol serviste aracını yıkatma, dışarda kendin hallet öyle getir aracını, teslim etmeden her tarafını fotoğrafla, çektiğini görsünler, kameranın olduğu yerde yap ayrıca, sonra ver aracını ve belirt, sakın yıkamayın diye, en ufak hasarda canlarına okursun, aklında bulunsun,genelde çoğu kasap bu yıkamacılarının, içerde aracınıda çizerler kırarlar, bizde işe saygı adamın malıdır, milli servettir yazıktır özen göstereyim yoktur, acımazlar, aman diyim... eee adamlara zorluk çıkart özen göstermezler aksine zarar vermeye uğraşırlar aracı babamın zoruyla(garanti bozulmasın diye) servise bıraktım birinde başında durdum diğerinde duramadım yağı fazla koymuşlar aracı yıkamışlar(özellikle belirtmiştim yıkamayın diye) bide yakıt filtresinin müşürünü takmamışlardı.3.bakımda sanayide yaptık akrabanın dükkanda şimdi 10000km kafam rahat hatta ve hatta yağı mobil aldım fmynin yağından x10 kat daha iyi motor sesi azaldı.Benim için servisde bakım bitmiştir.Sanayide 350tlye yaptığım bakım serviste 400tl servis oturduğum eve 2km mesafede ama sanayi git gel 20km felan bana göre kim ne derse desin sanayiye gider orda bütün işimi hallederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts