Sabri Akgül 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Arkadaslar bizim 1.4 tdci lere yazilim yapan ya da chip takan var mi hangisini tavsiye edersiniz Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Eski aracımda çok düşünüp araştırmıştım fakat 68 beygir olduğundan yaptıran arkadaşlar tavsiye etmemişlerdi. Km nizde yüksekse hiç bulaşmayın. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Intercooler olmadığından dolayı bi süre sonra şişiyor zaten Fiesta. Tamam bi beygir artışı yaşarsınız ama yüksek devirlerde sürekli gezemezsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Kısa vadeli kullanım için box fabrika ayarlı kullanım iş görür alt devirlerde. Yazılım ise abartı güç istenmez ise daha verimli olur. Yorum bağlantısı
Sabri Akgül 4 Nisan 2017 Yazar Paylaş 4 Nisan 2017 (düzenlendi) Tesekkur ederim iyiki varsiniz Peki ecufast ile remap ayni seyi mi yapiyorlar yazilim icin hangisine gideyim servet bey 4 Nisan 2017 tarihinde Sabri Akgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Ben MgRemaps firmasına yaptırdım. Henüz bir hafta oldu. Şu an için memnunum 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Ben MgRemaps firmasına yaptırdım. Henüz bir hafta oldu. Şu an için memnunum Gelicem peşinden az şu bakımı yaptırayım 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 ozur dileyerek hakikaten bilmedigimden soruyorum, araci servise goturup kardesim bunun yazilimini guncelle yada ne bileyim yakiti fazla, ek yenilikler ciksin bi kalibrasyon vb. guncelleme yaptir desek buna benzer bisey varmidir not: belkide cok komik bi soru oldu Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Şimdi, Alpay Sumer yazdı: ozur dileyerek hakikaten bilmedigimden soruyorum, araci servise goturup kardesim bunun yazilimini guncelle yada ne bileyim yakiti fazla, ek yenilikler ciksin bi kalibrasyon vb. guncelleme yaptir desek buna benzer bisey varmidir not: belkide cok komik bi soru oldu evet serviste araçlar için çeşitli yazılım güncellemeleri ve firmalar tarafından yayınlanan aksiyonlar oluyor, otomatik şanzıman, elektronik sistem hataları güncellemeleri gibi gibi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 1 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: evet serviste araçlar için çeşitli yazılım güncellemeleri ve firmalar tarafından yayınlanan aksiyonlar oluyor, otomatik şanzıman, elektronik sistem hataları güncellemeleri gibi gibi tesekkur ederim bilginiz icin.. Bi servise ugrayip sorayim yazilimim guncelmi diye belkide bi faydasi olur Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 3 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: evet serviste araçlar için çeşitli yazılım güncellemeleri ve firmalar tarafından yayınlanan aksiyonlar oluyor, otomatik şanzıman, elektronik sistem hataları güncellemeleri gibi gibi Bazi yetkili sevisler chip yapiyor aslinda. tek standart bir yazilim mi sunuyorlar? vw, mercedes yapiyor diye biliyorum. yoksa sadece sifir araca mi yapiyorlar? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Gelicem peşinden az şu bakımı yaptırayım [emoji6]FR lazım bana, mazda ile test için Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 FR lazım bana, mazda ile test için Elimde bu var, olur mu (Hem de etiketçi) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 FR lazım bana, mazda ile test için Yazılımından soğursun yapma etme Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Yazılımından soğursun yapma etme Akşamda birisi böyle konuşuyordu, hala ses yok kendisinden Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 14 dakika önce, Servet Aydın yazdı: FR lazım bana, mazda ile test için abi önce stok a3 deneyelim ne dersin sonra bir de yazılımlı ile deneriz. ben alıştım nasılsa geçilmeye Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 3 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: ozur dileyerek hakikaten bilmedigimden soruyorum, araci servise goturup kardesim bunun yazilimini guncelle yada ne bileyim yakiti fazla, ek yenilikler ciksin bi kalibrasyon vb. guncelleme yaptir desek buna benzer bisey varmidir not: belkide cok komik bi soru oldu Komik değil. Tabi ki her araç için firmalar dönem dönem çeşitli yazılım geliştirmeleri yapıyorlar. Aracınızın standart düzeyi içerisinde yapılır bu yazılımlar. Kimi zaman şanzıman için kimi zaman yakıt sistemi kimi zamanda elektronik sistemler için gelir. Ancak yetkili servisler modifikasyona yönelik yazılım yapmazlar sadece fabrikanın geliştirdiği yazılımları yüklerler. Hatta garantili araçlarda servis fark ederse garanti dışı kalır. 9 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi önce stok a3 deneyelim ne dersin sonra bir de yazılımlı ile deneriz. ben alıştım nasılsa geçilmeye A3 ün itibarını zedeleme. Beceremiyorsun bir bilene bırak 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Akşamda birisi böyle konuşuyordu, hala ses yok kendisinden Üzülürsün aksamkilere benzemez demedi deme abi önce stok a3 deneyelim ne dersin sonra bir de yazılımlı ile deneriz. ben alıştım nasılsa geçilmeye He yaa yormayın beni [emoji23] Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 5 dakika önce, Murat Ersel Çevik yazdı: Komik değil. Tabi ki her araç için firmalar dönem dönem çeşitli yazılım geliştirmeleri yapıyorlar. Aracınızın standart düzeyi içerisinde yapılır bu yazılımlar. Kimi zaman şanzıman için kimi zaman yakıt sistemi kimi zamanda elektronik sistemler için gelir. Ancak yetkili servisler modifikasyona yönelik yazılım yapmazlar sadece fabrikanın geliştirdiği yazılımları yüklerler. Hatta garantili araçlarda servis fark ederse garanti dışı kalır. A3 ün itibarını zedeleme. Beceremiyorsun bir bilene bırak abi maalesef ifşa oldu. artık yapacak bir şey yok. tabi zaman neyi gösterir belli değil. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 2 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: abi maalesef ifşa oldu. artık yapacak bir şey yok. tabi zaman neyi gösterir belli değil. Beceriksiz 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 48 dakika önce, Alpay Sumer yazdı: ozur dileyerek hakikaten bilmedigimden soruyorum, araci servise goturup kardesim bunun yazilimini guncelle yada ne bileyim yakiti fazla, ek yenilikler ciksin bi kalibrasyon vb. guncelleme yaptir desek buna benzer bisey varmidir not: belkide cok komik bi soru oldu Yanlız chip tuning yazılımından sonra serviste güncelleme yapılırsa aracınız yeniden stock değerlerine döner. Yani chip tuning iptal olmuş olur. 2005 modeller için serviste güncel bir yazılım yoktur zaten. Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 18 dakika önce, Rıfat Çakar yazdı: Yanlız chip tuning yazılımından sonra serviste güncelleme yapılırsa aracınız yeniden stock değerlerine döner. Yani chip tuning iptal olmuş olur. 2005 modeller için serviste güncel bir yazılım yoktur zaten. Ben ecufast e yaptırdım. Araç sizde olduğu sürece servis tarafından yazılım yüklenirse tekrar ücretsiz yazılım yüklemesi yapıyorlar. 2 ay oldu baya memnunum. Yanlız geçen baya bi sıkıştırmıştım egzosun orası kurum olmuş. muhtemelen DFP nin içine ettik hemen arkasına vagcom ile jenerasyon başlattım. Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 46 dakika önce, Rıfat Çakar yazdı: Yanlız chip tuning yazılımından sonra serviste güncelleme yapılırsa aracınız yeniden stock değerlerine döner. Yani chip tuning iptal olmuş olur. 2005 modeller için serviste güncel bir yazılım yoktur zaten. yok benim aracta herhangi bir yazilim.. daha yeni ogrendik yaa fabrika ne yapmissa o Yorum bağlantısı
Misafir 4 Nisan 2017 Paylaş 4 Nisan 2017 Beceriksiz[emoji48][emoji48] i love tapatalk Yorum bağlantısı
Recommended Posts