Cengiz Sert 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Merhaba Arkadaşlar Fiesta Arka Tampon Reflektör Sis Farı kırıldı.. Sipariş verip kendim değiştreceğim ama sökümü nasıl oluyor arka lastiğin davlumbazını sökmeye gerek varmı..? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Tamponun arka kısmında tırnakları vardır muhtemelen. Bastırırsanız içe doğru, kendini dışa atacaktır. Yorum bağlantısı
Cengiz Sert 10 Nisan 2017 Yazar Paylaş 10 Nisan 2017 14 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Tamponun arka kısmında tırnakları vardır muhtemelen. Bastırırsanız içe doğru, kendini dışa atacaktır. Vida yokmu..? sol tarafta vida yuvası gözüküyor.. Kafamı karıştıran o. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Hiç vidalanan olduğunu görmedim ama mümkündür. Bu arada lütfen yazı fontumuzu değiştirmiyoruz ve profil resmiizi yüzümüz veya kullandığımız aracımız olarak belirliyoruz. Yorum bağlantısı
İsmail Çetiner 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Geçen gün benimki de kırıldı. Davlumbazin iki fiberi açıldı. Tamponun kenarı kaldırılarak değiştirildi. Sis reflektorlerinin kenarlarında iki adet vida var. İçte olan vidayı sıkmak biraz zor ama, toplamda 10 dakika sürüyor değişim. Kolay gelsin 4 Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Ben servise gittiğimde orada değiştirttim. Sol arka tekeri de sökmüşler reflektörü değiştirirken. 1 Yorum bağlantısı
Can Çelik 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 Vidalı o sis 2 vida tutuyor hocam yerlerini hatırlamıyorumda davlumbazdam bakınca görünüyor zaten. Yorum bağlantısı
Kutay Sekme 11 Nisan 2017 Paylaş 11 Nisan 2017 Aynı yer benim de kırılmıştı. Araç altına karton sererek vidaladım. Yalnız 90 derecelik tornavidalar var ya da spiralli. Onlardan şart sökmeden yapacaksanız. Uzun tornavida girmiyor altına. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Sert 14 Nisan 2017 Yazar Paylaş 14 Nisan 2017 On 11.04.2017 at 10:20, Kutay Sekme yazdı: Aynı yer benim de kırılmıştı. Araç altına karton sererek vidaladım. Yalnız 90 derecelik tornavidalar var ya da spiralli. Onlardan şart sökmeden yapacaksanız. Uzun tornavida girmiyor altına. Teşekkürler.. Evet bugün söktüm 2 vida tutuyor. biri davlumbazın kenarında o kolay. Digeri iç tarafta beni çok uğraştırdı.. Takma işini yarına bıraktım. Davlumbazın plastik puntaları çıkmıyor zorlasam elimde kalacak zorlamaktan vazgeçtim. En mantıklısı dediğingibi altına karton sermek galiba.. altına da yatsak çok ters yede vida uğraştıracak.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts