İçeriğe Yönlendir

Fiesta VI - Arka Tampon Reflektör Sis Farı Sökümü..

Cengiz Sert

Recommended Posts

Cengiz Sert

Merhaba Arkadaşlar 

Fiesta Arka Tampon Reflektör Sis Farı kırıldı..

Sipariş verip kendim değiştreceğim ama sökümü nasıl oluyor arka lastiğin davlumbazını sökmeye gerek varmı..?

fmCToEf.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Tamponun arka kısmında tırnakları vardır muhtemelen. Bastırırsanız içe doğru, kendini dışa atacaktır.

Yorum bağlantısı
Cengiz Sert
14 saat önce, Sani Gerşon yazdı:

Tamponun arka kısmında tırnakları vardır muhtemelen. Bastırırsanız içe doğru, kendini dışa atacaktır.

Vida yokmu..?

sol tarafta vida yuvası gözüküyor..  

Kafamı karıştıran o. 

96132_810-1602-525x360.jpg

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hiç vidalanan olduğunu görmedim ama mümkündür.

Bu arada lütfen yazı fontumuzu değiştirmiyoruz ve profil resmiizi yüzümüz veya kullandığımız aracımız olarak belirliyoruz.

Yorum bağlantısı
İsmail Çetiner

Geçen gün benimki de kırıldı. Davlumbazin iki fiberi açıldı. Tamponun kenarı kaldırılarak değiştirildi. Sis reflektorlerinin kenarlarında iki adet vida var. İçte olan vidayı sıkmak biraz zor ama, toplamda 10 dakika sürüyor değişim. Kolay gelsin

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Ben servise gittiğimde orada değiştirttim. Sol arka tekeri de sökmüşler reflektörü değiştirirken. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Çelik

Vidalı o sis 2 vida tutuyor hocam yerlerini hatırlamıyorumda davlumbazdam bakınca görünüyor zaten.

Yorum bağlantısı
Kutay Sekme

Aynı yer benim de kırılmıştı. Araç altına karton sererek vidaladım. Yalnız 90 derecelik tornavidalar var ya da spiralli. Onlardan şart sökmeden yapacaksanız. Uzun tornavida girmiyor altına.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Sert
On 11.04.2017 at 10:20, Kutay Sekme yazdı:

Aynı yer benim de kırılmıştı. Araç altına karton sererek vidaladım. Yalnız 90 derecelik tornavidalar var ya da spiralli. Onlardan şart sökmeden yapacaksanız. Uzun tornavida girmiyor altına.

Teşekkürler.. Evet bugün söktüm 2 vida tutuyor. biri davlumbazın kenarında o kolay.  Digeri iç tarafta  beni çok uğraştırdı..

Takma işini yarına bıraktım. Davlumbazın plastik puntaları çıkmıyor zorlasam elimde kalacak zorlamaktan vazgeçtim.

En mantıklısı dediğingibi altına karton sermek galiba.. altına da yatsak çok ters yede vida uğraştıracak..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...