İçeriğe Yönlendir

Sizce Chevrolet Cruze Alınır mı?

Emrah Altun

Chevrolet Cruze Alır mıydınız?  

33 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Gökhan Albayrak

Uzun süreli borca gireceksem, ucuza kaliteli araç almak istesem alırım. Güçlü motor, göreceli olsada düşük yakıt. İyi araştırın, kronik arızası var mı yok mu? Yoksa eğer bu şartlar altında alırdım. Satılma korkunuz olmasın, piyasanın 2 altına verirsiniz, elden çıkarırsınız. Fiyat açısından baktığınızda muadili araçlarla dağlar var arasında.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Bende aveo kullanıyorum 5 aydır ve çok memnunum. Parça sıkıntısı falan yaşamazsınız, Opel servisleri 2023 yılına kadar bakmak zorunda, bakmasa bile dışarıda binlerce usta var. İnsanların elimde kalır satamam, parçasını bulamam korkusu yüzünden bu fiyatlara yok yok donanımlı yüksek model arabalara biniyoruz, sağolsunlar :) Araç temiz ise düşünmeden alın derim ben.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Bizim şirket aracımız 1,6 otomatik modeli biz çok begeniyoruz çok hırpalamadanda kullanıyoruz cok keyifli güzel araç tip içi iç aksamı vs vs ama satışı zayıf derlerde maksat güzel bir araca binmekse benim için çok da sıkıntı değil diyorsan bence binilir..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat
22 saat önce, Emrah Altun yazdı:

Arkadaşlar bu soru belki de önceden defalarca soruldu. Başka forumları da gezdim fakat vergi, ötv, kur zamları gibi değişen konjüktür nedeniyle tekrar sormak istedim. Malumunuz son 2 sene de araba fiyatları akılalmaz bir şekilde arttı ve artmaya devam ediyor. Yakın zamanda araç değiştirme niyetim var. Malum sitede filtreleri uyguladığım zaman çok temiz düşük km li ve dizel 2,0 motorlu cruze araçlar var. Chevrolet'in ülkemizden çekilmesi nedeniyle de fiyatı muadillerine göre epey uygun.

Tüm bu durumları göz önüne aldığımızda;

Siz olsanız 2024 yılında bitecek olan servis ve parça desteğine rağmen uygun fiyatlı olduğu için üst paket ve 2.0 dizel motorlu Cruze alır mıydınız? 

Benzinli binilecekse alınır LPG'ye uyumsuz olması ile bilinir parça konusuna gelince bazı parçalar için yurt dışında gelmesini beklemeyi göze almalısınız .Aracı kullanmış biri olarak araç gayet heybetli güzel bir araç performans beklentiniz yoksa binilir gerektiğinde satılır satılmayacak araç yoktur ağır veya hızlı satılan araç vardır.

Yorum bağlantısı
Ahmet Özalp

Çok samimi bir abim opel servisi, aynı soruyu bende sormuştum.. 2020 den sonra doğan şahin gibi olur bunlar parça sıkıntısı olmaz diyordu.. Yine de iyi düşünün alırken

Yorum bağlantısı
Cihat Eyüboğlu

2.0 dizeli 163 hp- 380 tork bu arabaya has bir motor değil, bu motor bir çok modelde kullanılıyo parça ağı geniş, bizim insanımız çok bilinçli konuşmaz aman yaklaşma son sahibi olursun dedikleri 3 arabamı da zorlanmadan sattım. bu araba ile ibrenin sonunu rahatlıkla görebilirsiniz, youtube da videoları mevcut, düşük km li bulabilirseniz alın, uzun yıllarda binersiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...