Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Evet abiler 10 yıldır sürekli olarak araç kullanıyorum. 3 yıldır da 98 mondeo glx 'im var. Önceleri aracıma hiç bakmıyordum sadece 10bin kmde bir ustaya götürüp yağını falan değiştirip, (gerekirse balata falan) silecek suyunu, motor suyunu ustaya kontrol ettirip yoluma devam ediyordum. Ta ki bu forumu takip edene kadar. Forumu kayıt olmadan önce takip etmeye başladığımda aracımın değerli olduğunun farkına vardım ve önceden umrumda olmayan aracın çalışmayan aksamlarını buradaki konuları okuyarak yapabildiğim kadarıyla onarmaya başladım. Lafı fazla uzatmadan sadede geleyim; Aracı benimsemeye başladım, ilgilenmeye başladım, sakınmaya başladım artık patinajla kalkmıyorum ya da kesiciye sokmuyorum falan derken yarım saat önce ilk defa hayatımda bir kazaya karıştım. Sigara almaya yakındaki bir petrole gitmiştim park edip shop bölümüne girecektim ki önümdeki aracın geri vitese taktığını farkettim arka ışıklarından. Kornaya asıldım ama aramızda zaten yarım metre mesafe vardı. Araçta hasar olarak pek birşey yok ama yine de sizlerle paylaşmak istedim. Bunlar da resimler; 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Sakınılan göze çöp batarmış. Nazarlık olsun diyelim. Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 3 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Sakınılan göze çöp batarmış. Nazarlık olsun diyelim. Allah beterinden korusun. Aynen öyle oldu abi. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 geçmiş olsun, geri geri gelip çarpan hasarı giderecek herhalde değilmi... 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 Şimdi, Şahin Topaloğlu yazdı: geçmiş olsun, geri geri gelip çarpan hasarı giderecek herhalde değilmi... Teşekkürler. Evet abi nasıl yapacak bilmiyorum ama adam kaportacısını aradı konuştu durumu anlattı. Hallet boya ben karşılicam dedi. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Tamponu söktürüp plastik tamircilerinde tamir ettir mutlaka. Yoksa aynı yerden çatlama yapar... 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 5 dakika önce, Şahin Topaloğlu yazdı: Tamponu söktürüp plastik tamircilerinde tamir ettir mutlaka. Yoksa aynı yerden çatlama yapar... Abi işlem hakkında detaylı bilgi verir misin ya da araştırmam adına uygulamanın adını söylesen de olur. Hiç bilmiyorum çünkü, ilk defa başıma geldi. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Geçmiş olsun. Bu mk2 lerin tamponlar cips misali. 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 1 dakika önce, Koray Demir yazdı: Geçmiş olsun. Bu mk2 lerin tamponlar cips misali. Neredeyse 20 yaşında orijinal tamponumdu vuran araç citroen c elysee nin de arka tamponunda oyuk şeklinde kırılma var. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Geçmiş olsun. Benim hikaye geldi aklıma. Ben manuel mk3 ün el frenini çekmeden inip gitmiş. Geldiğimde arabayı bulamamıştım. Olur bunlar. 7 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun. Benim hikaye geldi aklıma. Ben manuel mk3 ün el frenini çekmeden inip gitmiş. Geldiğimde arabayı bulamamıştım. Olur bunlar. Eyvallah abi ufak bi tecrübe oldu Allah beterinden korusun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 geçmiş olsun.. bu plastik yapışmaz şimdiden söyliyeyim. yeni yan sanayi tampon da 100 tl civarı 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 15 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun.. bu plastik yapışmaz şimdiden söyliyeyim. yeni yan sanayi tampon da 100 tl civarı Abi ne yapmamı önerirsin? Adamla anlaştık polis falan çağırmadık ama kazanın olduğu petrolde kameraların kaydı 1 ay duruyormuş saat kaçta olduğunu hemen kaydettim zaten telefona. Bu durumda vuran adama yeni tampon taktır mı diyeyim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 en basit tamir bile 60 TL civarlarından başlar. kaportacısı da bunu tamir etmeye çalışacak ancak tutmaz.. tutmayacak.. zaten yenisi 100 Tl ler civarı. bunu söyleyin. 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 36 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: en basit tamir bile 60 TL civarlarından başlar. kaportacısı da bunu tamir etmeye çalışacak ancak tutmaz.. tutmayacak.. zaten yenisi 100 Tl ler civarı. bunu söyleyin. Abi diyorum ki adamdan 150 lira alsam ki zaten tampon fiyatları 110-120 lira. Panjur, sis farı kapağı vs almama gerek yok değil mi? Geriye kalan 30 liraya da tamponu boyatabilir miyim? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 (düzenlendi) Forumda bi ara konusu açılmıştı diye hatırlıyorum. Bilerek arabaya çarpıp daha sonra benim kaportacıda tamir ettirelim diyip sizin haberiniz olmadan anahtarı kopyalayıp daha sonradan arabayı çalıyorlar. Bu devirde kimseye güven olmaz. Kendi kaportacınızda yaptırın adamın kaportacısında yaptırmayın. Yada adamdan parasını alın tamiri ben yaparım diyin 13 Nisan 2017 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 tampon boyası şehre göre değişir tabii 120-200 arası tutar. 2 dakika önce, Ebrar Tüfek yazdı: Bilerek arabaya çarpıp daha sonra benim kaportacıda tamir ettirelim otoparkta çarpıp tel no bırakıyorlar Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 Abi adam muhtemelen adam 10cm çatlak için o kadar masrafa girmeyi kabul etmeyecektir. Ben de yeni tampon alıp boyatıp içine darbe emici alacam sis far kapağı yerine uymayacak gibi sıkıntılara da girmek istemiyorum hem maddi hem manevi hem zaman olarak. Ben en iyisi adamın kaportacısına gidip aracımın başında yapılana kadar bekleyeyim.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Yiğit kardeşim plastik tamir kiti var 70 tl kadar bir fiyatı var.Yada plastik tampon tamirini yapan bir usta bulacaksın. Eğer kaportacı o kırığı tel ile falan birleştirmeye kalkarsa sakın müsade etme 6 ay sonra aynı yerden çatlama yapar...Ayrıca aracın metalik boya sadece o kısmı boyatırsan sırıtır. Komple boyat mutlaka. 1 Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 13 Nisan 2017 Yazar Paylaş 13 Nisan 2017 18 dakika önce, Şahin Topaloğlu yazdı: Yiğit kardeşim plastik tamir kiti var 70 tl kadar bir fiyatı var.Yada plastik tampon tamirini yapan bir usta bulacaksın. Eğer kaportacı o kırığı tel ile falan birleştirmeye kalkarsa sakın müsade etme 6 ay sonra aynı yerden çatlama yapar...Ayrıca aracın metalik boya sadece o kısmı boyatırsan sırıtır. Komple boyat mutlaka. http://m.n11.com/coghlans-plastik-ve-kaucuk-tamir-seti-P149131255 Abi bundan mı bahsediyorsun? Macunla falan kapanmaz mı orası? Yorum bağlantısı
Yiğit Çalıcıoğlu 14 Nisan 2017 Yazar Paylaş 14 Nisan 2017 47 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Gecmis olsun diyelim. SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sağol abi. Senin tapatalk açık kalmış Yorum bağlantısı
Recommended Posts