Fatih Şener 15 Nisan 2017 Paylaş 15 Nisan 2017 Arkadaşlar aracın hikayesi aslında uzun ama en son geldiğim nokta,arıza tespitinde şanzımanda kısa devre olduğu yönünde.Ariza kodları' P1747 Basınç denetim selenoidi A kısa devre ve P1760 Basınç denetim selenoidi A kısa devre oluyor' şeklinde çıktı.Daha önce böyle bir şikayetten dolayı aracını tamir ettiren arkadaş var mı?Malum şanzıman işi biraz sıkıntılı,haliyle bizde pek anlamayinca bilgisi olan arkadaşların yardımlarına ihtiyaç duydum. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 15 Nisan 2017 Paylaş 15 Nisan 2017 (düzenlendi) büyük ihtimal şanzıman karteri sökülüp yağı boşaltılıp ilgili selenoid valfler kontrol edilecek arızalı ise değişecek tecrübeli olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olurlar umarım hata kodlarına bakılırsa EPC solenoidinde veya bağlantı kablolarında sıkıntı olabilir sökülüp bakılmadan şudur demek biraz zor 15 Nisan 2017 tarihinde Mehmet Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Şener 15 Nisan 2017 Yazar Paylaş 15 Nisan 2017 Evet benzinli hareket halindeyken viteste geçerken bir anda kontrolsüz bir şekilde devir saati dip yapıyor araç bağırıyor ama viteste geçmiyor.Acaba neden kaynaklanmış olabilir.İlginize teşekkür ederim arkadaşlar Yorum bağlantısı
Fatih Şener 15 Nisan 2017 Yazar Paylaş 15 Nisan 2017 İnşaallah şanzıman indirmeden çözülür,acaba şarj dinamosu değişimi tetiklemiş olabilir mı diye aklıma gelmiyor değil.Hayirlisi bakalım Yorum bağlantısı
Ersin Alan 15 Nisan 2017 Paylaş 15 Nisan 2017 Aydoğmuş Şanzıman bir uğrayın derim inşallah basit bir durumdur Yorum bağlantısı
Fatih Şener 15 Nisan 2017 Yazar Paylaş 15 Nisan 2017 Uğradım ama göründüğü gibi basit bişey değil sanırım.Çünkü mutlaka şanzımanın içinde problem vardır dedi oradaki ustabaşı arkadaş.O yüzden şanzıman açılıp bakılacak gereken ne ise yapılacak dedi.Bizde bıraktık bakalım ne çıkacak artık. Yorum bağlantısı
Ersin Alan 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Hayırlısı inşallah otomatik Şanzıman bizim ülkemizde sıkıntı 2 yıl önce bağdat ta dış göreve girmiştim manuel araç yok ülkede hep otomatik bizim burun kıvırsığımız o markanın otomatik alınmaz vs dediğimiz markalar heryerde canavar gibi gidiyor bizde bu manuel olayını bırakmamız lazım bence 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Benzinin ucuz olduğu ülkelerde otomatik fazladır, Almanya gibi ülkelerde manuel tercih edilir. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Direk şanzumana dalmayı unutun. Araç şanzuman soketi bağlantı şeması ile elektro valfler dışarıdan ölçülür. Araç elektrik tesisatı vaya şanzuman ecusu hayalı olabilir Yorum bağlantısı
Fatih Şener 17 Nisan 2017 Yazar Paylaş 17 Nisan 2017 Servet abi sizin öneriniz üzerine aracı Ankara'da anka oto beyinci var oraya gönderdim hemen, mevcut arizadan başka bişey görmediklerini selenoid valflerinin değiştirilmesi gerektiğini,ancak ondan sonra bakilabilecegini söylediler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Anladım. Sadece elektro vanaları değişmek pek maliyetli olmayacaktır sanırım Yorum bağlantısı
Fatih Şener 17 Nisan 2017 Yazar Paylaş 17 Nisan 2017 İnşaallah abi benim korktuğum asıl konu şu,daha önceden gösterdiğim bi kaç usta araçta şarj dinamosu ile ilgili bir işlem yaptınız mı dedi.Ki ben şarj dinamosu arızası yüzünden yolda kalıp şarj dinamosunu tamir ettirmistim.Usta şarj dinamosu fazla şarj yapıp kısa devre yaptırmış olabilir dedi.Simdi şanzımanı komple elden geçirdikten sonra yine aynı sorunla karşılaşmamak için ne yapmam gerekir.Zira şanzıman elden gecince kısa devre problemi ortadan kalkar mı?Bu konu kafamı karıştırıyor. Yorum bağlantısı
Fatih Şener 23 Nisan 2017 Yazar Paylaş 23 Nisan 2017 Arkadaşlar aracın problemi bugün itibariyle çözüldü ve çok şükür aracı teslim aldım.Kisa devreden dolayı selenoid valfleri değiştirildi,ayrıca kısa devre şanzıman beyin kartını kizarttigi için beyin kartında parça değişikliği yapıldı.Şuan itibariyle 600 km oldu çok şükür bir problem görünmüyor.Yardimci olan herkesten Allah razı olsun.. 5 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 24 Nisan 2017 Paylaş 24 Nisan 2017 16 saat önce, Fatih Şener yazdı: Arkadaşlar aracın problemi bugün itibariyle çözüldü ve çok şükür aracı teslim aldım.Kisa devreden dolayı selenoid valfleri değiştirildi,ayrıca kısa devre şanzıman beyin kartını kizarttigi için beyin kartında parça değişikliği yapıldı.Şuan itibariyle 600 km oldu çok şükür bir problem görünmüyor.Yardimci olan herkesten Allah razı olsun.. Hadi geçmiş olsun. adınıza sevindim. Yorum bağlantısı
M.Tolga Şaşmaz 27 Nisan 2017 Paylaş 27 Nisan 2017 Fatih Bey merhaba Geçmiş olsun . Umarım sorununuz tamamen çözülmüştür. Benim aracımda da (mk3 2005 ) p1789 arıza kodu görünmekte . 4. vitesten 3 e geçerken vuruntu yapıyor. Aracınızı hangi servise götürdünüz?Acilen bilginizi rica ederim. Saygılarımla Yorum bağlantısı
M.Tolga Şaşmaz 27 Nisan 2017 Paylaş 27 Nisan 2017 İlave olarak , aracımın otomatik şanzuman kodunun ne olduğunu nasıl öğrenebilirim? Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 27 Nisan 2017 Paylaş 27 Nisan 2017 9 saat önce, M.Tolga Şaşmaz yazdı: İlave olarak , aracımın otomatik şanzuman kodunun ne olduğunu nasıl öğrenebilirim? Benzinli ise CD4E dizelse 5F31J 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts