Mustafa Yanar 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 Arkadaşlar egr iptali, dpf sökülüp temizleme işlemi ve yazılım güncellemesi sonucu aracımı bugün 40 km kadar kullandım.Motor sesi azaldı.Aracın ataklığı arttı.Gaza hafifçe dokunmam yetiyor.Tabi yakıt tüketimi de tam ölçemesem de sayacın sürekli aşağı indiğine göre azalmıştır diyebilirim.şu an ortalamam 6.1lt.100km. 6 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 Hayırlı olsun, ne kadara mâl oldu işlem. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 24 Nisan 2017 Yazar Paylaş 24 Nisan 2017 (düzenlendi) 280tl.İlerleyen zamanlarda daha net yorum yapabilirim yakıt konusunda. 24 Nisan 2017 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 24 Nisan 2017 Paylaş 24 Nisan 2017 Bunları yetkili serviste yapmadınız sanırım? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 24 Nisan 2017 Yazar Paylaş 24 Nisan 2017 Yetkili serviste yaptırdım.Neden sordunuz. Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 24 Nisan 2017 Paylaş 24 Nisan 2017 (düzenlendi) Fiyat normal geldi de 24 Nisan 2017 tarihinde Emrullah Aydoğdu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 24 Nisan 2017 Yazar Paylaş 24 Nisan 2017 Pazarlık gücü, devamlı müşteri, tanışıklık vs Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 24 Nisan 2017 Paylaş 24 Nisan 2017 Yetkili servislerin egr iptal ettiklerini bilmiyordum açıkçası, hemen kabul ettiler mi ? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Kitapçığı kurcalarken buldum, bilgi olarak bulunsun Katalitik Dpf 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Duran Say 6 Haziran 2020 Paylaş 6 Haziran 2020 Arkadaşlar merhaba, 2006 s-max ın egr sini 2016 da Delphi marka ile değiştirdim. şimdi yine tıkandı. almanyada ustalar temizlemeye yanaşmıyor. malum yeri de arkada. marka olarak ne tavsiye edersiniz? Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Haziran 2020 Yazar Paylaş 6 Haziran 2020 (düzenlendi) Fabrikada takılan marka ne ise onu alın 6 Haziran 2020 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 23 Haziran 2021 Yazar Paylaş 23 Haziran 2021 Yeni konu açmamak için burafan devam edeyim, 2009 Galaxy 2.0tdci otomatik vites aracımda da euro 4 olmasına rağmen dpf var, en son kontrolümde aracı tıkadığını gördüm, fan sürekli çalışıyor durmuyordu, ayrıca gaza basınca araç rahat gaz yemiyordu, km olarak da 300.000lerde olunca ben de dpf egr iptaline gittim, dpf sökülüp boşaltıldı, egr metal kapakla iptal edildi, ardından da beyinden dpf ve egr iptal işlemlerini yaptırdım, şu an araç kendine geldi desem yeridir, önceden yaptırmadığıma pişman oldum, araç 2 yıldır bende, fazladan güç istemediğim için diğer ayarlarla oynatmadım, duman falan da yok bu nedenle, 2 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 23 Haziran 2021 Paylaş 23 Haziran 2021 güle güle kullanın Mustafa Bey bir fırsatta emme manifoldu da temizlenirse araç çok çok fark eder 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 23 Haziran 2021 Yazar Paylaş 23 Haziran 2021 Bahadır Taşpolat yazdı: güle güle kullanın Mustafa Bey bir fırsatta emme manifoldu da temizlenirse araç çok çok fark eder Kesinlikle katılıyorum, söktürüp temizletmek ve yıpranmış contaları yenilemek işe yarayacaktır. Yorum bağlantısı
Muhammed Said ÖZER 15 Aralık 2021 Paylaş 15 Aralık 2021 Mustafa Yanar yazdı: Yeni konu açmamak için burafan devam edeyim, 2009 Galaxy 2.0tdci otomatik vites aracımda da euro 4 olmasına rağmen dpf var, en son kontrolümde aracı tıkadığını gördüm, fan sürekli çalışıyor durmuyordu, ayrıca gaza basınca araç rahat gaz yemiyordu, km olarak da 300.000lerde olunca ben de dpf egr iptaline gittim, dpf sökülüp boşaltıldı, egr metal kapakla iptal edildi, ardından da beyinden dpf ve egr iptal işlemlerini yaptırdım, şu an araç kendine geldi desem yeridir, önceden yaptırmadığıma pişman oldum, araç 2 yıldır bende, fazladan güç istemediğim için diğer ayarlarla oynatmadım, duman falan da yok bu nedenle, Mustafa bey, bende de 2011 galaxy 2.0 tdci var. Benzer işlemlere ihtiyaç vakti geldi diye düşünüyorum. 233bin km'deyim. Dpf iptali, yazılım güncellemesi, manifold ve turbo bakımı vb konularda tavsiye edeceğiniz bir servis var mı? Hem işçiliğine hem ticaretine itimat edilecek usta çok zor bulunuyor ne yazık ki 😞. . Bir de bu araçlarda triger kayışı değişmesi gerekiyor diye okudum. Yanlış bilgi mi acaba? Bilginiz var mı Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 15 Aralık 2021 Yazar Paylaş 15 Aralık 2021 Ben Antalya Manavgattayım, burrada olsanız yardımcı olurdum, yazılımdan dpf ve egr iptali yaptıracağınız yer profesyonel ve kurumsal olsun kesinlikle, dpf sökülüp kesilecek içi boşaltılacak, sonra kaynak ısıya dayanıklı argon gazlı kaynak olacak(yanlış hatırlıyor olabbilirim), söklülen egzoz parçalarının contaları yenilenmeli ayrıca, egr metal plakayla körlenecek, körleme yapılacak yer önemli, iyyi bir ford servisi mekanik işleri halleder veya egzozcu da olabilir. Muhammed Said ÖZER yazdı: Mustafa bey, bende de 2011 galaxy 2.0 tdci var. Benzer işlemlere ihtiyaç vakti geldi diye düşünüyorum. 233bin km'deyim. Dpf iptali, yazılım güncellemesi, manifold ve turbo bakımı vb konularda tavsiye edeceğiniz bir servis var mı? Hem işçiliğine hem ticaretine itimat edilecek usta çok zor bulunuyor ne yazık ki 😞. . Bir de bu araçlarda triger kayışı değişmesi gerekiyor diye okudum. Yanlış bilgi mi acaba? Bilginiz var mı Triger değişiyor km veya yaş dolunca, zincir de var, ses yaparsa o da değişiyor, dpf ve egr iptali benim aracı çok rahatlattı, bennim araç 300.000de bu arada. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts