Misafir 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Evet garantisi var ama kullanıcı hatası derler diye garanti kapsamında değiştirebileceklerini hiç aklıma getirmemiştim.. Bir şansımı deneyeyim olmazsa.. Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Sistemci bir arkadaşa gösterdim bunlar patlak değil, ince zayıf kolonlardır bunlar baslı şarkılarda çok açarsan sesini yapar dedi. Auxtan bağladığım için bir de baslar daha sert vuruyor. Lakin şöyle bir durum var ki arka kapılarda hoparlör yokmuş ben yeni öğrendim Arkaya ekleme yapalım dedim, teyp kaldırmaz gerek yok ama önleri daha kaliteli bir şey takabilirsin dedi. Arkalarda hoparlör olan modellerle teyp farklı mıdır acaba? Arkaya ekleme mi yapayım, önleri mi değişeyim ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Teybinizin özelliklerinde yazar. Muhtemelen desteklidir. Eski clio mda da arkalarda hoparlor yoktu, iki tane taktirip keyfini sürmüştum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Eski konulardan titanium olmadıkça teybin 4 değil 2 çıkışlı olduğu yazılmış. Modele göre farklı teyp koymak fordun uğraşacağı bir şey değil gibi ama teypte fader ayarı da yok. Teybin özelliklerine nasıl ulaşabilirim? Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 57 dakika önce, Murat Atagenç yazdı: Eski konulardan titanium olmadıkça teybin 4 değil 2 çıkışlı olduğu yazılmış. Modele göre farklı teyp koymak fordun uğraşacağı bir şey değil gibi ama teypte fader ayarı da yok. Teybin özelliklerine nasıl ulaşabilirim? Hocam aracın sesini biraz aç, sonra arka hoparlor olduğu yere elini veya kulağını koyarsan hoparlor varmı anlarsın. Senin aracın modeli yılı filan ne?? Ayrıca teyip iki çıkışlı iste amfi ike 4 yapabilirsin veya multinedia lı guzel bi teyp alırsın. Multimedia sesi çok iyi değil baştan uyarayım Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Arka kapılarda yeri var ama içi boş 2011 My fiesta amfi, multimedya fln düşünmüyorum Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 (düzenlendi) Ek bilgi: Sanırım makyajsızlarda 17w hoparlörler. Makyajsız trend ya da my fiesta (sadece ön kapılarda hop olan model) söken var mı? 2 Mayıs 2017 tarihinde Murat Atagenç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts