İsmail Avgören 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 arkadaşlar merhaba aracımın kapı içleri genelde sigara yanığıydı. Bende elimden geldiğince yapmaya çalıştım,sizlerin o değerli yorumlarını bekliyorum.Kapı içleri süet kumaş ,kolçak ve kapı tutamağı deri vinil kaplı, ön göğüs maun kaplama hazır aldım kendim uyguladım. Vites körüğü çok eskiydi ebay dan mavi dikişli sipariş verdim değiştirdim nasıl olmuşş 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Ellerinize saglik. Keske bir zitlik katan detay olsydi. Mesela baklva siyah dikisli desenler gibi. Mavi rengi araç icinde çok çoğalmış. İşçilik size mi ait di mi? O konuda da bilgi verebilir misiniz nasil yaptığınızı? Yorum bağlantısı
İsmail Avgören 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 İşçilik bana ait ,renk olarak mavi renk çok hoşuma gidiyor.Değişik renk uygulaması yapıla bilirdi tabiki . Kapıları söküp ilk önce kalıp alıyorsunuz ve uygulanacak zemini bali yapıştırıcı ile güzelce her taraf eşit olacak şekilde fırça ile uyguluyor 10 dk beklenip yapıştırıyorsunuz.Dikkat edilecek husus kenarları çok düzgün olacak şekilde potluk ve hava bırakılmayacak şekilde kumaşı yapıştırmak.Yapıştırıcı baliyi oto döşeme malzeme satan yerlerden veya büyük yapı marketlerde teneke içinde satılıyor 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Beni de tutmasalar koltukları bu renk yapacaktım. Yakışmış. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Beni de tutmasalar koltukları bu renk yapacaktım. Yakışmış. Arac dislari bitti, iclerini rahat birak bari [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Arac dislari bitti, iclerini rahat birak bari [emoji14]Gunmetal statik boyalı jant mı dendi? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Maşallah renk harika, keşke 2003 sonrası da devam etseydi bu renk, ellerinize sağlık, işçilik harika. Maun ben sevmiyorum siz beğendiyseniz sorun yok. Titanium paket gibi olabilirdi maun yerler. Kazasız belasız maşallah Yorum bağlantısı
İsmail Avgören 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız benim için kıymetli Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Valla ellerinize sağlık benim de kapı içi döşemeler baya kötü durumda mantıklıymış bu şekilde yapmak. Daha detaylı anlatım olan bir yer var mı veya bu sayfadan olmazsa özelden anlatma şansınız olursa sevinirim. Aynı renk 2003 fiesta ghia mevcut bende de iç döşeme renkleri gri tonlarında. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Mavi renk mondeonun ağır havasını yumuşatmış 2 Yorum bağlantısı
Ersin Alan 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Elinize sağlık kol dayamayı boyadınız mı nasıl ve ne ile yaptınız kapı içlerini söküp yeniden mi yapışturdınız yada mevcut döşemenin üzerine mi yapıştırdınız Yorum bağlantısı
İsmail Avgören 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 kolçak mavi renk deri ile kapladım,fakat deri alırken 2 çeşit var sünen deri ve sünmeyen deri var siz sünen deri alacaksınız.Kolçağın kendi derisini sökün ve aldığınız deriyi uygulayın.Kapı içlerini sökün ister orjinal kumaşın üstünden yapın ister orjinal kumaşını sökün öyle uygulayın ama ben ikinci yolu seçtim orjinal kumaşı söküp yaptım daha iyi oldu 2 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 elinize sağlık. bali yapışırken bezi ıslak bir görünüme kavuşturmuyor değil mi. acaba orjinal araçların bu kısımları ne ile yapışıyor Yorum bağlantısı
İsmail Avgören 1 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2017 tahir bey orjinal araçlarda da bu kısımlar bali ile yapıştırılıyor tabiki.Siz öncelikle kumaşa değil kapıya süreceksiniz yapıştırıcıyı ama çok sürmeyin fırça ile güzelce her bir tarafa eşit miktarda dağıtacaksınız .Kumaşa çok az sürün ince bir tabaka halinde olsun zaten bu kumaşların altında sünger var merak etmeyin kumaşın üstüne bali çıkmaz kumaşın resmini koyacam bakın 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avgören 1 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2017 kullanılan malzemeler arkadaşlar Yorum bağlantısı
Mehmet Furkan Cıbıl 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Çok beğendim. İşçilik on numara olmuş. Sigara yanıkları aynı yerlerde bende de mevcut, bana cesaret verdiniz elinize sağlık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Tahir Ak 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 kullanılan malzemeler arkadaşlar teşekkür ederim. Galiba kumaş komple pamuk değil. özel bir ismi var mı acaba? Plaka Bolu ben de boluluyum. Ürünleri boludan mı temin ettiniz Yorum bağlantısı
Kemal Mert 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Bence güzel olmamış. Başka renk kullanilabilirdi. Koyu kahve gibi. Mavi hafif kalmış. Resmen sırıtıyor. Yorum bağlantısı
İsmail Avgören 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 tahir bey plaka bolu fakat ben ankaradayım. Kumaşın cinsi süet kumaş oto döşeme malzemesi satan yerlerden temin ede bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Tahir Ak 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 tahir bey plaka bolu fakat ben ankaradayım. Kumaşın cinsi süet kumaş oto döşeme malzemesi satan yerlerden temin ede bilirsiniz.Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts