Bekir Çelik 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Hayırlı akşamlar. Küçük bir kızım var, 16 aylık. Arabaya koltuk kılıfı düşünüyorum. Atlet Koltuk Kılıfı tavsiye eder misiniz? Ya da bazı araçlarda görüyorum, bol kesim koltuk kılıfları oluyor. Bir de minder atlet kılıf varmış. Araçlarınıza hazır mı alıyorsunuz, özel mi diktiriyorsunuz? Nette satılanlar standart mıdır? Her araca uyması pek mantıklı gelmedi bana. Aile babaları, siz nasıl çözdünüz bu işi? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Ben hiç tercih etmiyorum. Ön költuklar için zaten yan havayastığını kılıfla riske atamam. Hem de benim için (durumları çok kötü değilse) arabanın döşemeleri en güzel kılıftan daha güzel. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 1 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2017 Koltuklarda airbag etiketini görmüştüm ama, yan hava yastığının yönünü belirtiyor heralde diye düşünmüştüm. Şimdi netten baktım, koltuğun sırtlık kısmındaymış hava yastığı sanırım. Bilmiyordum. Hava yastığı uyumlu kılıflar da varmış ama riske atmamak en iyisi evet. Bu durumda arka koltuğa düşünebiliriz sanırım. Koltuklar kirli diye değil; kirlenmesin diye düşünmüştüm. Bizim yumurcaktan sebep. 2 Yorum bağlantısı
Serhat Emre 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Konuyu takip ediyorum benimde ihtiyacım var böyle bir öneriye Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 5 adet atlet kılıf almıştım.Her koltuğa tek tek takiyorsun. 1-2 defa söküp yıkayıp taktım. Sökmek için çocuk koltuklarını da sökmek gerekiyor. Üşendigimden attım evde duruyor [emoji3] 2 tane çocuk olunca çok çabuk kirleniyor döşemeler. Arada kosla hali sampuani ile siliyorum döşemeleri. Airbag uyumlu olduğunu sanmıyorum aldıklarımın. En iyisi yine kılıfsız kullanmak. Arada siler geçersiniz. 250 - 300 tl civarına araca ozel kılıf yapan yerler var. Birebir ölçüye göre yapıyorlar. Ankara da dosemecioglu İlker beyle irtibata geçebilirsiniz eğer bu fiyatlar uygunsa. 2 Yorum bağlantısı
Kani Kaya 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 döşemecioğlu nette aratırsanız....ilker bey var..araca göre dikimleri mevcut..son iki aracım da kullandım çok memnunum..tavsiye ederim..sitelerinde görselleride mevcut... 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Minder serin Kirlenen yer koltuğun oturulan kısmı genelde. Bende 32 aylık ve 12 aylık 2 bebek var ihtiyaç hissetmedim hiç 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 44 dakika önce, Metin Akbal yazdı: Minder serin Kirlenen yer koltuğun oturulan kısmı genelde. Bende 32 aylık ve 12 aylık 2 bebek var ihtiyaç hissetmedim hiç Şu otantik kilimlere mest oldum. Uşak bu işi biliyor. https://tr.letgo.com/tr/u/kilimci_a85ed0b9-01e5-414b-b8ab-189b999e6e31 2 Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 12 saat önce, Bekir Çelik yazdı: Hayırlı akşamlar. Küçük bir kızım var, 16 aylık. Arabaya koltuk kılıfı düşünüyorum. Atlet Koltuk Kılıfı tavsiye eder misiniz? Ya da bazı araçlarda görüyorum, bol kesim koltuk kılıfları oluyor. Bir de minder atlet kılıf varmış. Araçlarınıza hazır mı alıyorsunuz, özel mi diktiriyorsunuz? Nette satılanlar standart mıdır? Her araca uyması pek mantıklı gelmedi bana. Aile babaları, siz nasıl çözdünüz bu işi? Çocuğunuzu Allah bağışlasın. Kumaş kılıflar, sadece koltuk yüzeylerini koruyup, koltuk döşemesinin içine doğru seyahat eden tozları engelleyemiyorlar. Yüzeydeki kiri her şekilde temizlemek mümkün iken, döşemenin altına işlemiş tozlardan, aynı kolaylıkla kurtulmak mümkün olmuyor. Uzun lafın kısası, kılıfsız veya kumaş kılıflı kullanım ile, uzun vadede, körpe ciğerler ve alerjik bünyeler için hoş olmayan bir ortamın ortaya çıkması söz konusu oluyor. Çocuğun arabaya vereceği zarar kadar, arabanın çocuğa vereceği zararı da düşünmenizi tavsiye ederim nacizane. Önceki araçlarımla olan deneyimlerimden gelen bu düşünceler ile, kendim, suni deri koltuk kılıfı kullanmaya başladım. Estetik olarak mükemmel değil belki, ama, kullanım rahatlığı (temizleme ve temiz tutma kolaylığı açılarından), konfor (kumaş döşemeye göre, vücudu daha iyi sarıyor) ve ortam hijyenine katkı yönlerinden, iyi sonuç aldım. Kılıf yerine, kılıf maliyetinin üç ila dört mislini gözden çıkarıp, suni deri döşeme yaptırarak, estetik olarak mükemmeli yakalamak da, ayrıca mümkün tabi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Yan hava yastıkları koltuk sırtlığında Bekir.. Perdeler tavanda.. Kerem Bey de çok güzel bir noktaya değinmiş.. Ben kılıf tavsiye etmiyorum. Kirlenir temizlenir, bir şey olmaz.. Takma kafana 2 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 atlet kullanıyorum gayet iyi temi, bu tutuyor. Yanal hava yastığı varsa diktirme kılıf almayın. Kaza anında sizin ve sevdiklerinizin hayatta kalıp kalmaması ile koltuğun kirli görünmesi arasında tercih yapmak zorundasınız bazı firmalar hava yastığına uygun dikim yaptıklarını söylüyor ama nasıl emin olalım. çeksinler bana videosunu karşılaştıralım. iki durumda da hava yastığı aynı hız ve açıda açılırsa 100 lira fazla verir ben de yaptırırım 1 Yorum bağlantısı
Serhat Emre 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Atlet yada kilim bakalim hangisi denk gelirse artik? Atlet olanlarinda sanirim sadece on koltuklar icin olani var 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 4 saat önce, Kerem Kurluva yazdı: Çocuğunuzu Allah bağışlasın. Kumaş kılıflar, sadece koltuk yüzeylerini koruyup, koltuk döşemesinin içine doğru seyahat eden tozları engelleyemiyorlar. Yüzeydeki kiri her şekilde temizlemek mümkün iken, döşemenin altına işlemiş tozlardan, aynı kolaylıkla kurtulmak mümkün olmuyor. Uzun lafın kısası, kılıfsız veya kumaş kılıflı kullanım ile, uzun vadede, körpe ciğerler ve alerjik bünyeler için hoş olmayan bir ortamın ortaya çıkması söz konusu oluyor. Çocuğun arabaya vereceği zarar kadar, arabanın çocuğa vereceği zararı da düşünmenizi tavsiye ederim nacizane. Önceki araçlarımla olan deneyimlerimden gelen bu düşünceler ile, kendim, suni deri koltuk kılıfı kullanmaya başladım. Estetik olarak mükemmel değil belki, ama, kullanım rahatlığı (temizleme ve temiz tutma kolaylığı açılarından), konfor (kumaş döşemeye göre, vücudu daha iyi sarıyor) ve ortam hijyenine katkı yönlerinden, iyi sonuç aldım. Kılıf yerine, kılıf maliyetinin üç ila dört mislini gözden çıkarıp, suni deri döşeme yaptırarak, estetik olarak mükemmeli yakalamak da, ayrıca mümkün tabi Cümlemizinkini Allah bağışlasın. Evet güzel noktaya temas olmuş. Akıl akıldan üstündür. Peki suni deri sağlıklı mı ki üstadım? 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Yan hava yastıkları koltuk sırtlığında Bekir.. Perdeler tavanda.. Kerem Bey de çok güzel bir noktaya değinmiş.. Ben kılıf tavsiye etmiyorum. Kirlenir temizlenir, bir şey olmaz.. Takma kafana Esasen, mal canın yongası diyerekten esirgeyelim biraz diye düşünmüştüm ama; detaylı iç temizlikle hallolmayacak meseleler değilse pek de önemli değil tabi. EyvaAllah. 23 dakika önce, Serhat Emre yazdı: Atlet yada kilim bakalim hangisi denk gelirse artik? Atlet olanlarinda sanirim sadece on koltuklar icin olani var Takım olarak alındığında arka koltuklar için de var: Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Fikir olması açısından geçen hafta yaptırdığım kılıfları paylaşayım. Ben de normalde orijinalciyim, lakin biraz değişiklik isteği biraz da döşemelerin on yıllık görev süresinin bence yeterli görülmesi sebebiyle böyle bir yola gittim. İlk takıldığı günkü görseller, henüz kırışıklıkları gitmemişken. Şu anda çok daha orijinal duruyor. İç - Dış kısımlar Kumaş yada deri seçimini, iplik rengini seçip sipariş verdim 4 günde teslim ettiler. 3 Yorum bağlantısı
Serhat Emre 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 38 dakika önce, Bekir Çelik yazdı: Cümlemizinkini Allah bağışlasın. Evet güzel noktaya temas olmuş. Akıl akıldan üstündür. Peki suni deri sağlıklı mı ki üstadım? Esasen, mal canın yongası diyerekten esirgeyelim biraz diye düşünmüştüm ama; detaylı iç temizlikle hallolmayacak meseleler değilse pek de önemli değil tabi. EyvaAllah. Takım olarak alındığında arka koltuklar için de var: Son gorsele ait urun linkini paylasabilirmisiniz? benim baktiklarim genelde ikili oluyordu arastirma yonunden biraz zayifim sanirim:( Yorum bağlantısı
Kerem Kurluva 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Bir saat önce, Bekir Çelik yazdı: --- Cümlemizinkini Allah bağışlasın. Evet güzel noktaya temas olmuş. Akıl akıldan üstündür. Peki suni deri sağlıklı mı ki üstadım? ... Suni deriye karşı başlarda biraz ön yargılı olmakla birlikte, konuyu inceledikçe, iyi bir seçenek olabileceğine kanaat getirdim. Gelişen teknoloji ile birlikte, tekstil ürünlerinin fonksiyonelliği de ilerliyor. Suni deri ve alcantra, kullanım ömrü ve kullanışlılık alanlarında, gerçek deriye rakip olmalarıyla, bu konuda iyi birer örnek teşkil ediyorlar. Suni deri, gözenekli ve nefes alan bir malzeme olmakla birlikte, alta toz geçirme konusunda, kumaştan bariz şekilde üstün. Bu konuda, yanlış yönlendirici olmak da istemem. Belki piyasada pekçok farklı çeşitleri de vardır. Kendi görüp incelediklerim, görünüm ve dokunuşta verdikleri hissiyatları ile, normal deriye oldukça yaklaşan ürünlerdi. Kendi deneyimimde şikayetçi olduğum konuları ise, - Sıcağı hızlı toplaması (güneşte çabuk ısınıyor, sıcak havalarda fazla terletiyor) - Kılıf şeklindeki kaplamanın, normal suni deri döşemeye nazaran, yer yer kırışma ve potluk yapması, olarak özetleyebilirim (bkz. aşağıdaki fotograflar) Şuradaki yazı, konu hakkında özet ve toparlayıcı bilgiler içeriyor. Göz atmanızı öneririm:http://www.sekizsilindir.com/2016/01/derimi-kumasmi.html Fotoğraflar da, aracımdaki uygulamadandır: 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Bir saat önce, Serhat Emre yazdı: Son gorsele ait urun linkini paylasabilirmisiniz? benim baktiklarim genelde ikili oluyordu arastirma yonunden biraz zayifim sanirim:( Sadece görsel olsun diye atmıştım. Ürün linki: http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/oto-koltuk-kilifi-takim-atlet-bej-275481780?mkwid=syIW9zndu_dc&pcrid=58375872927&pkw=&pmt=&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252887*22324021167*58375872927*pla**pla-79002696447&rfcr=58375872927&gclid=CjwKEAjw3KDIBRCz0KvZlJ7k4TgSJABDqOK7bBPgKcfgJvtTzvGUyN8_QDLECnihU4800mkm8in0cRoCFfDw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 1 Yorum bağlantısı
Süha Gündüz 25 Nisan 2018 Paylaş 25 Nisan 2018 On 2.05.2017 at 15:29, Mustafa Liman yazdı: Fikir olması açısından geçen hafta yaptırdığım kılıfları paylaşayım. Ben de normalde orijinalciyim, lakin biraz değişiklik isteği biraz da döşemelerin on yıllık görev süresinin bence yeterli görülmesi sebebiyle böyle bir yola gittim. İlk takıldığı günkü görseller, henüz kırışıklıkları gitmemişken. Şu anda çok daha orijinal duruyor. İç - Dış kısımlar Kumaş yada deri seçimini, iplik rengini seçip sipariş verdim 4 günde teslim ettiler. Hocam Kılıflar çok güzel olmuş. Bende de Honda Civic 2013 var bu tarz kılıf yaptırmak istiyorum. Nerede ve kaça yaptırdınız acaba? Ben İzmir de ikamet etmekteyim. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts