Hasan Molla 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 İyi akşamlar herkese. Daha önce E36 3.16i , Ford Fiesta 1.6 TDCİ, Alfa romeo Gİulietta 1.6 JTDM kullandım. Giulietta için genelde satışı yavaş demelerine rağmen onu da satışa çıkartıp iki ayda satmıştım. Şu aralar yeni bir araç bakıyorum aslında ilk önceliğim C sınıfı maksimum 5 yaşında dizel bir araç almak ancak D sınıfını da değerlendiriyorum. ve Kafamı kurcalayan özellikle E60 5.25i var ekteki ilanda. 2004 model , 3 parça boya, bir parça değişen, 260 bin km de. Gerek içi gerek dışı aracın yıpranmamış , hor kullanılmamış, deforme olmamış. Yakından da inceledim. Araç alırken çevrenin çok fazla etkisinde kalmamak kanaatindeyim. Birisine göre alınacak araç başkasına göre alınmayabilir. 5.25'i iki gün kullandım araç hoşuma gitti. Ancak kilometrenin bukadar yüksek olması bana problem çıkartır mı? Araca hiç LPG takılmamış. iki sene sonra elden çıkartmaya kalksam sıkıntı yaşar mıyım . Görüşleriniz benim için önemli. Özellikle E60 'ın kronik sıkıntıları var mıdır? ben bu aracı alırsam LPG taktırmayı da düşünüyorum açıkçası çnkü ortalama 13LT/100km şehir içi tüketimi var. https://www.sahibind...404980080/detay Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 BMW kimin hoşuna gitmez Bence riskli bir tercih olur. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Arkadaşımda aynı marka model yaş aracı var lpg li işe gidip geliyoruz çok iyi makine şiddetle tavsiye ediyorum o yaşta arabada Yok yok Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 E60 arabanın kralıdır kalitesini tartışmaya zaten gerek yok ama düşünmeniz gereken asıl şey bu arabayı bir galerinin satıyor olmasıdır ben olsam 1000kere düşünürdüm:) 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Elazig da Satılık E60 530i var. İlanlara bakabilirsiniz. Aracı detaylı inceledim, kullandım. Motor ve mekanik çok hoş. 2004 model olduğu için elbette 0 araç kondisyonu yok ama araba hiç 13 yaşında değil. Prins marka lpg takılı, 120 bin km, 3. Sahibinden. Düşünebilirsiniz. 525 den daha iyi bir alternatiftir. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 (düzenlendi) Bence BMW nin en yakisikli kasasi bu. Ancak cok eski, cok kilometre yapmis, fiyat konusunu pek bilmiyorum ama cok yüksek gibi geldi bana (sirf BMW diye bu fiyat gibi...) Cikabilecek arizalar ve degismesi gereken sarf parcalar icin hazirda paraniz ve vaktiniz varsa zevk icin alinip kullanilabilir. Belki de hic ariza vermez. Ben de bir ara niyetlenmistim bu kasanin dizeline ama fiyati asmisti beni. Bir de euroncap testleri bu arac icin bekledigimin altindaydi. Bu nedenlerden vazgecmistim 2 Mayıs 2017 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 19 dakika önce, Eren Gökmen yazdı: Bence BMW nin en yakisikli kasasi bu. Ancak cok eski, cok kilometre yapmis, fiyat konusunu pek bilmiyorum ama cok yüksek gibi geldi bana (sirf BMW diye bu fiyat gibi...) Cikabilecek arizalar icin hazirda paraniz ve vaktiniz varsa zevk icin alinip kullanilabilir. Ben de bir ara niyetlenmistim bu kasanin dizeline ama fiyati asmisti beni. Bir de euroncap testleri bu arac icin bekledigimin altindaydi. Bu nedenlerden vazgecmistim 13 yaşında 260 km bence çok normal. Altından şüphelenirim ben olsam. BMW senede 20 bin çok normal. Ben olsam galeriden olmasına takılırdım. Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 (düzenlendi) Km sadece orjinal düşürülmemiştir hepsi bu.. genelde herkesin hayalidir reelde kimse yanaşıpda almaz 50 binden fazla etmez bana göre 2 Mayıs 2017 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Bir saat önce, Emrullah Aydoğdu yazdı: 13 yaşında 260 km bence çok normal. Altından şüphelenirim ben olsam. BMW senede 20 bin çok normal. Ben olsam galeriden olmasına takılırdım. km ve yas normal kesinlikle. orada problem yok. Problem eskimis olmasinda, metal yorgunlugu vs... yukarida sonradan aklima geldi mesaja ekleme yapmistim. galeriden olmasi daha rahatsiz edici tabi. Öte yandan nasil olmus da bir galeri 260bin km demis ona da sasirdim. normalde 160bin olurdu.... 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 4 saat önce, Eren Gökmen yazdı: km ve yas normal kesinlikle. orada problem yok. Problem eskimis olmasinda, metal yorgunlugu vs... yukarida sonradan aklima geldi mesaja ekleme yapmistim. galeriden olmasi daha rahatsiz edici tabi. Öte yandan nasil olmus da bir galeri 260bin km demis ona da sasirdim. normalde 160bin olurdu.... 13 yıl metal yorgunluğu için çok kısa bir süre. Nitekim sıradan araçların bile metal aksamların garantisi en az 10 yıl olmaktadır. Garantisi 10 yılsa ekonomik ömrü bi 30 yıl rahat vardır. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Emre 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 BMW yerine Mercedes w211 kasa e200 ve üst motorlara da bakmanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 (düzenlendi) 23 dakika önce, Emrullah Aydoğdu yazdı: 13 yıl metal yorgunluğu için çok kısa bir süre. Nitekim sıradan araçların bile metal aksamların garantisi en az 10 yıl olmaktadır. Garantisi 10 yılsa ekonomik ömrü bi 30 yıl rahat vardır. 13 cok da kisa bir süre degil. Aslinda belirtmek istedigim su: metal parcalar paslanmaya, lastik parcalar da ufaktan dökülmeye baslamis veya baslayacaktir. mesela ön takimlar degismediyse degisim isteyecektir. gibi... bu süre icinde ne bakim yapilmis nasil kullanilmis vs bunlar hep risk. ama dedigim gibi en yakisikli bmw bu bence, bunlar göz önüne aliniyorsa neden olmasin. Belki de alinacak ve 10 sene daha hic sorunsuz binilecektir... bu arada günümüzdeki araclarin ekonomik ömrü 10 yil. daha önce 20 yildi. 2 Mayıs 2017 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Eğer söylenildiği gibi ilk sahibinden ise bakımları muhtemelen düzgündür. Bunlar 20 yıllık olanlardan heralde. Ama bulunabilirse uzun süreli bi kullanıcıdan almak daha güvenli gibi. Dediğiniz gibi belki 10 yıl sorunsuz binilecek. Nasip işi 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Söylenecek çok şey var ama... Kısaca şunu söyleyim; o km hiç bir şey AMA adam gibi binildi bakıldıysa. Yok bakılmadıysa incir ağacı diker. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Almadan satılması düşünülüyorsa elbette mantıksız. Zevk arabası, o paraya alacağınız focusta daha fazla zevk vereceği kesin 1 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Bir arkadaşım E39 5.30 almıştı 225K kmde 2 yıl bindi sattı araç çok bakımlıydı sattığı arkadaş ile görüşüyor şuan 320K km civarında.Şimdide E60 5.30 u var mutlu mesut geziyor şans işi biraz arıza yaparsa can sıkar. Yorum bağlantısı
Hasan Molla 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 On 02.05.2017 at 20:47, Mustafa Tüfekçi yazdı: Almadan satılması düşünülüyorsa elbette mantıksız. Zevk arabası, o paraya alacağınız focusta daha fazla zevk vereceği kesin Evet biz Türk Milleti arabayı almadan satmayı düşündüğümüz için çok zevkli arabalardan mahrum kalıyoruz malesef. Yorum bağlantısı
Hasan Molla 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 (düzenlendi) Biraz cesaret meselesi tabiki. Bir arkadaşım 96 model LPG li 5.25i aldı 3 ay önce. Araba 380 bindeydi. Ancak avantajı boyasız arabaydı. Aldıktan bir ay sonra motorda sorun çıktı. motoru indirdiler sanırım şu anda 5 bin TL masraf çıkardı 6 silindir kendisine. Bu aracın avantakı hiç LPG takılmamış olması tabi. MOtor arızası durumunda E60'ın da aşağı yukarı aynı paralara motoru elden geçiriliyor araştırdığım kadarıyla. Kısmet hala karar verebilmiş değilim. Arada kafam Gİulietta 1.6 JTD lere de gidiyor. Bir de şöyle bir araç var ki bu da beni farklı noktalara götürüyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2009-model-318-dizel-2000-motor-otomatik-full-paket-tertemiz-396715680/detay 3.18d 2009 model 172 bin km , 2 parça değişen , 2 parça boya. hasar kaydı 9000+5000. 3 Mayıs 2017 tarihinde Hasan Molla tarafından düzenlendi içerik değiştirme. Yorum bağlantısı
Recommended Posts