Erdi Tepe 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Herkese hayırlı günler. Aracımın klima kontrol paneli çalışmadığı için klimayı kullanamıyorum. Çıkmasını da bulamadım. Sanırım benden önceki sahibi lcd ekranı takarken klima düğmelerine zarar vermiş. Araç bir yıldır bende ve 6 aydır çalışmıyor. Çalışmayan sadece A/C ve solundaki tuş. Digerleri çalışıyor. Elektrikçi de parçayı bul değiştirelim diyor. Havalar sıcak ne yapacağımı bilmiyorum. Acaba bu konuda ne yapılabilir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 öncelikle arıza tam olarak teşhis edildi mi? arkadaki durum nedir nasıl bir hata yapılmış? Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Elektrikci diyor ki parcayi bulmadan sökmemin anlamı yok. Daha önce karşılaştım degistirdik halloldu diyor. 3 farkli ustaya sordum 3ü de aynı şeyi söyledi ama hic biri sökmedi. Üsenip kolayına mı kaciyorlar bilmiyorum. Klima calistigi zamanlar soyle bir durum vardi. Arabayi ic dis yikamaya verdigimde, serin havalarda falan bir sure calismiyordu. Ne zaman hava sicakligi yukselse anca o zaman calisiyordu. Gecen yaz sonunda hepten calismaz oldu. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Belkide düğme sağlam. Benim fikrim düğmenin tamamladığı devreyi tamamlayıp öncelikle bunu denemek. Bu şekilde olursa düğme bozuktur. Ya olmazsa? O zaman tekrar mı söktüreceksiniz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 her 2 tuş ta çalışmıyor? belki de basit bir şeydir. ışıkları yanıyor mu? Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Bastığımda sarı ışıkları yanmıyor. Normal aydınlatma ışıkları farlari açtığımda yanıyor Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Belkide düğme sağlam. Benim fikrim düğmenin tamamladığı devreyi tamamlayıp öncelikle bunu denemek. Bu şekilde olursa düğme bozuktur. Ya olmazsa? O zaman tekrar mı söktüreceksiniz?Büyük ihtimal sökmekten tamir etmekten vakit kaybetmekten korkuyorlar. Sakaryadayım ben. Burda zaten adam gibi bir oto elektrik ustası bulmak zor. Yakınlarda tavsiye edebileceğiniz bir usta var mıdır? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Düğmeleri ben elektrikçi olsam meraktan söker bakarım. Kendiniz sökün, ısı değişiminden etkileniyorsa o teybi oraya takarken bir hata yapmış olabilirler. Düğmenin çıkması kolay, bulunur bir şekilde. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Az da olsa el beceriniz var mı bilmiyorum yada cesaret edebilirmisiniz anca ben olsam söker kurcalardım. Zaten yenisi alınacak demişler belki Ufak bir sorundur çözersiniz Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Sigortalarda sıkıntı yok dediler. Ben anlamam elektrik islerinden ama sökersem toplayamam diye ellemek istemiyorum. Çünkü tuşlar çok sallanıyor. Sanki sökersem bir daha bir araya gelmeyecekmiş gibi. Bunh merak edip sökecek birini bulmam gerekecek [emoji4] Yorum bağlantısı
Onur Tetik 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 bizim bu araçların ön paneli sökmek zahmetli biraz sadece teybi çıkarmak için bile komple indirmek gerekiyor. Eğer yapabilirsen önce sol yolda kısmından başlayıp direkksyonun altındaki vidalarıda sökere ön paneli indirebilirsin. Ustaya götür abi ben söktüm bi bak şuna de o düğmelerin ağzında devreler var belki orada bir temazsızlık vardır. ama bi tavsiye, o zahmete girmeye üşenen bu ustalara da arabanı götürme, usta olan adam açar yapar nazlı ustalarla uğraşılmıyor, bedava yaptırmıyorsun ki o da o adamın işiyle baksın bir zahmet :/ Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Mayıs 2017 Paylaş 2 Mayıs 2017 Hava dan kademe anahtarın çalışıyorum 1-2-3-4 bunları denedin mi. Düğmenin arkasındaki kontak switchi lehimlidir büyük ihtimalle teyp montaj esnasında zarar vermiş olabailirler. Söküp kendin kontrol et bence direk parçaya yönelme 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 Ben daha önce sökmüştüm, sadece teybi sökerken aparatınız yoksa takılma yaşarsınız, gerisinde söküm işlemi akıyor zaten. Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 Hava dan kademe anahtarın çalışıyorum 1-2-3-4 bunları denedin mi. Düğmenin arkasındaki kontak switchi lehimlidir büyük ihtimalle teyp montaj esnasında zarar vermiş olabailirler. Söküp kendin kontrol et bence direk parçaya yönelmeKademeler yani ustteki tuslar calisiyor. Sadece alttakilere basinca tepki alamiyorum. Bir usta var ona gostercem haftasonu. Sokecek mi bakalim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 İki düğmede çalışmıyorsa soket temasszılığı falandır büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 3 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2017 İki düğmede çalışmıyorsa soket temasszılığı falandır büyük ihtimalle. Sanırım o iki düğme birbirbine bağlantılı. Yaz aylarında sabah serinliğinde çalışmayıp öğlen sıcağında çalışması oksitlenmeden kaynaklanıyor gibi bir düşünce uyandırdı ama eylül ayının başlarıydı sanırım tamamen bozuldu. Sonra dedim ki parça mı sıkıntılı acaba. Fakat hiçbir usta sökmeye yanaşmadı. O yüzden bilemedik ne olduğunu. Ama hatasonu birine yaptırcam bu işi. Gına geldi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Mayıs 2017 Paylaş 3 Mayıs 2017 18 saat önce, Erdi Tepe yazdı: Elektrikci diyor ki parcayi bulmadan sökmemin anlamı yok. Daha önce karşılaştım degistirdik halloldu diyor. 3 Bu cevap bana saçma geldi.. Tabi doğru da olabilir.. Ancak, tespit yapmadan değişim önermek yanlış.. Ustalık değil bu... 1 Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 6 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2017 Bugun bir elektrikci paneli söktü ve tuslarin islemez halde ve arka tarafin doubletin takilirken dagitilmis oldugunu ve paneli bulmadan olmayacagini soyledi. A/C tusunun islevini goren ek bir tus yapti ve suan klimam calisiyor. Gaz basma ile birlikte 150 lira aldi. Panel bulursan degistiririz dedi :-) 1 Yorum bağlantısı
Özcan Cepheci 6 Mayıs 2017 Paylaş 6 Mayıs 2017 usta diye buna derler çözüm odaklı biri imiş. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Mayıs 2017 Paylaş 6 Mayıs 2017 2 saat önce, Erdi Tepe yazdı: Bugun bir elektrikci paneli söktü. En başta teybi takandan şüphelenmiştim zaten.. +90 544 637 0008 Ahmet Abay, pazartesi arayıp çıkma panel sorabilirsiniz. Forumumuzu iyi tanır.. Yorum bağlantısı
Erdi Tepe 6 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2017 En başta teybi takandan şüphelenmiştim zaten.. [emoji4]+90 544 637 0008 Ahmet Abay, pazartesi arayıp çıkma panel sorabilirsiniz. Forumumuzu iyi tanır..Allah razı olsun pazartesi arayacağım )) Yorum bağlantısı
Recommended Posts