İçeriğe Yönlendir

Yeni aracım

Engin Ünal

Recommended Posts

Engin Ünal
(düzenlendi)

Merhaba, uzun zamandır alayımmı almayayımmı derken sonunda dayanamayıp aldığım yeni aracımı tanıtmak istiyorum :) Bu araçlar hakkında biraz olumsuz görüşler var ancak bu yüksek piyasada bence parasını kat kat hakediyor, 3 gün önce aldım, mareadan sonra uzay mekiği gibi geldi :) gitmez falan diyorlardı ama 1,5 ton araba 1.6 motora göre gayet güzel gidiyor , 2013 model Chevrolet Cruze sport plus sanroof, far sensörü , yağmur sensörü , otomatik klima , geri görüş kamerası vs.vs. çok dolu bir araba başta motor olmak üzere çoğu parçası opelle aynı galiba  65 bin kilometrede , BRC LPG mevcut.

O0YPOD.jpg

JaRvBQ.jpg

z38bqj.jpg

GB6lXZ.jpg

yEYX9j.jpg

69g0Gv.jpg

tarihinde Engin Ünal tarafından düzenlendi
  • Beğen 17
Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Hayırlı olsun. Bu araçlar yakıtının fazla olması ile nam saldılar diye biliyorum.Herhangi bir hesaplama yaptınız mı yakıtla alakalı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Ünal
16 dakika önce, Alper Keskin yazdı:

Hayırlı olsun. Bu araçlar yakıtının fazla olması ile nam saldılar diye biliyorum.Herhangi bir hesaplama yaptınız mı yakıtla alakalı?

İşim gereği arabaya fazla binemiyorum o yüzden yakıt çok önemli değil benim için ama LPG ile uzun yolda normal kullanım 25 kuruş civarı yaktı , şehir içi değişir tabi

51 dakika önce, Mehmet Pınar yazdı:

Hayırlı olsun, güzel seçim. 

Farlar çok güzelmiş.

49 dakika önce, Mustafa Şimşek yazdı:

hayirli olsun 

20 dakika önce, Alper Keskin yazdı:

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın, farlar çok hoş gerçekten de [emoji106][emoji6]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Kazasız belasız çok mantıklı ve dopdolu paket ile harika bir tercih. Hele hele 124hp ise atmosferik için çok keyifli ve torklu bir motor. Kazasız belasız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Ünal
1 saat önce, İsa Acar yazdı:

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın, farlar çok hoş gerçekten de emoji106.pngemoji6.png

Teşekkürler

14 dakika önce, Ömer Türkşanlı yazdı:

Kazasız belasız çok mantıklı ve dopdolu paket ile harika bir tercih. Hele hele 124hp ise atmosferik için çok keyifli ve torklu bir motor. Kazasız belasız

Teşekkürler evet 124 hp

49 dakika önce, Sani Gerşon yazdı:

Gule gule kullanin, farlar sonradan degil mi?

Teşekkürler, evet sonradan takılma junyan far

Bir saat önce, Hacı Şenyurt yazdı:

Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun.

Teşekkürler

1 saat önce, İsa Acar yazdı:

Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın, farlar çok hoş gerçekten de emoji106.pngemoji6.png

Teşekkürler

1 saat önce, Aydın Akdeniz yazdı:

hayırlı olsun :nazar::nazar: fiyat nasıl ?

Teşekkürler

Yorum bağlantısı
Engin Ünal
1 dakika önce, Mesut Aybek yazdı:

Hayırlı olsun.. iyi günlerde kullanın. 

Teşekkürler

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

124hp ise çok yerinde olmuş, güle güle kullanın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Engin Ünal
47 dakika önce, Önder Özcan yazdı:

Çok beğendim hayırlı olsun.Manuel mi?

Teşekkürler, evet manuel. 

Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren

hocam bunların bmw 7 serisi gibi stopları var çok güzel oluyor tavsiye ederim, hayırlı olsun:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Kazasız belasız. Tam bir fiyat performans aracı. Opel servislerinde parça bulundurma zorunluğu zaten 10 yıl idi. 7 yılı kaldı tahminen.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ok

harika tercih.. güle güle kullanın kazasız belasız. emin olun araba konusunda hayatınızın en mutlu seçimini yapmışınız, yıllarca mutlu olacaksınız :) bunların otomatik şanzımanlarında ve ara ara radyatörlerinde sorunla yaşanabiliyor... ama sizinki manuel.  1,6 atmosferik ecotech motorlar için de ayrıca 60-70.000 km de bir subap değişim maliyeti (lpg de subap eritme sebebiyle 1000-1400 tl arası) ayır kenara, yıllarca bin. yanlış anlamayın, bu riskler hatta daha fazla arıza ihtimali her araçta vardır.  sadece "fazla yakmıyor mu" diye soğutmaya çalışanlar olacaktır, emin olun onu her söyleyenle kıyas yoluna gidin, agresif bir kullanıcı değilseniz, iddia ediyorum, onu diyen her kişiden daha ekonomik bir aracınız var. ;) bunun da garantisini ben veririm :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Hayırlı olsun aracınız. Bence de isabetli karar vermişsiniz. Kazasız günlerde binin inşallah. Söylenen olumsuz şeylere çok da dikkat etmeyin zira çoğu şehir efsanesi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...