İçeriğe Yönlendir

Yeni aracım

Engin Ünal

Recommended Posts

Engin Ünal
9 saat önce, Fatih Ok yazdı:

harika tercih.. güle güle kullanın kazasız belasız. emin olun araba konusunda hayatınızın en mutlu seçimini yapmışınız, yıllarca mutlu olacaksınız :) bunların otomatik şanzımanlarında ve ara ara radyatörlerinde sorunla yaşanabiliyor... ama sizinki manuel.  1,6 atmosferik ecotech motorlar için de ayrıca 60-70.000 km de bir subap değişim maliyeti (lpg de subap eritme sebebiyle 1000-1400 tl arası) ayır kenara, yıllarca bin. yanlış anlamayın, bu riskler hatta daha fazla arıza ihtimali her araçta vardır.  sadece "fazla yakmıyor mu" diye soğutmaya çalışanlar olacaktır, emin olun onu her söyleyenle kıyas yoluna gidin, agresif bir kullanıcı değilseniz, iddia ediyorum, onu diyen her kişiden daha ekonomik bir aracınız var. ;) bunun da garantisini ben veririm :) 

Öncelikle teşekkürler, Agresif kullanmam 60 bin km yi tahminen 10 yılda falan yaparım :)

8 saat önce, Ersen Tapan yazdı:

Güle güle kullanın. Çok yakışıklı bir araç. :nazar:

Teşekkürler

9 saat önce, Cem Dilmen yazdı:

Hayırlı olsun aracınız. Bence de isabetli karar vermişsiniz. Kazasız günlerde binin inşallah. Söylenen olumsuz şeylere çok da dikkat etmeyin zira çoğu şehir efsanesi. 

9 saat önce, Metin Akbal yazdı:

Kazasız belasız. Tam bir fiyat performans aracı. Opel servislerinde parça bulundurma zorunluğu zaten 10 yıl idi. 7 yılı kaldı tahminen.

10 saat önce, Eren Gökmen yazdı:

:nazar:

10 saat önce, Bekir Çelik yazdı:

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

11 saat önce, Recep Demirci yazdı:

Hayırlı olsun.

17 saat önce, Sertaç Karginer yazdı:

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

19 saat önce, Ali Can Ebren yazdı:

hocam bunların bmw 7 serisi gibi stopları var çok güzel oluyor tavsiye ederim, hayırlı olsun:)

20 saat önce, Ahmet Ertugay yazdı:

Hayırlı olsun

20 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı:

124hp ise çok yerinde olmuş, güle güle kullanın.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Dündar Öcal

Bende de 2012 otomatigi var memnunum cok şükür.hayirli olsun . Konya'da yaşıyorum şuan 23 kuruş yakiyorum

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Chevrolet cruze' la satış rekorları kırıyordu. Neden çekildi avrupadan hala çözemedim. Ben de aveodan çok memnunum.hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı
Opeli kimse almaz diyedir

Aldı ya abi, PSA grubu komplesini satın aldı [emoji41] [emoji23]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...