İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Sony Marka Radyo Ekran Görüntüsü

Selçuk Seymen

Recommended Posts

Selçuk Seymen

Sayın Toker, Linklerini verdiğim görüntü bu model ve serilerde böyle ise bu işin peşini bırakacağım. Zannımca sayaçların ortasındaki ekrana benzer olması gerekiyor diye düşünüyorum. Gündüz hele hiç görünmüyor. ARGE'den imalat için böyle düşünüldüğü kanaatinde değilim. Siz ne dersiniz? Koca SONY firması!..

https://hizliresim.com/aGJMmd

https://hizliresim.com/9d8qnQ

Yorum bağlantısı
Selçuk Seymen

SONY. Hergün gözümün önünde. O ile Q farklı harfler, yani çakma değil.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sıfır ken gözükürdü ancak içne toz girince silikleşiyor. ekrani teypten ayırıp silince düzeliyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Seymen

Sayın Bayur, bahsettiğiniz işlemleri dediğiniz gibi en ince detaylarına kadar yaptım. İs ve Toz bırakmadım. Ekrandaki sarı noktalar biraz daha belirginleşti.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Bir saat önce, Selçuk Seymen yazdı:

Sayın Toker, Linklerini verdiğim görüntü bu model ve serilerde böyle ise bu işin peşini bırakacağım. Zannımca sayaçların ortasındaki ekrana benzer olması gerekiyor diye düşünüyorum. Gündüz hele hiç görünmüyor. ARGE'den imalat için böyle düşünüldüğü kanaatinde değilim. Siz ne dersiniz? Koca SONY firması!..

https://hizliresim.com/aGJMmd

https://hizliresim.com/9d8qnQ

Selçuk bey paylaştığınız görüntüdeki düşündüğünüz sorun nedir? Görüntü bana gayet sorunsuz geldi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
34 dakika önce, Selçuk Seymen yazdı:

Sayın Bayur, bahsettiğiniz işlemleri dediğiniz gibi en ince detaylarına kadar yaptım. İs ve Toz bırakmadım. Ekrandaki sarı noktalar biraz daha belirginleşti.

teybi söküp masaya koyup ekranı arkadaki karttan ayırıp mı?

Yorum bağlantısı
Selçuk Seymen

Sayın Bayur, Aynen dediğiniz gibi ekranı arkadaki karttan ayırarak.

Sayın Toker, Ekran görüntüsü orijinal görüntü diyorsunuz anladığım kadarıyla. Bende fazla araştırmayıp işin peşini bırakıyorum. İlgilerinize ve yorumlarınıza teşekkür ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Seymen

Sayın Gerşon, mesele halloldu. Görüntüde arıza varmı acaba, orijinali böyle noktalımı diye merak etmiştim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Seymen
2 saat önce, Serkan Toker yazdı:

Dot matrix panel, lcd değil.. Görüntü normal..

Bu konuda bilgi fakirliğim var. "matrix ve lcd benim için yeni tanımlama. Bazı konuları aynı hızla takip edemiyorum. -Lambalı Radyo, Tüplü TV, 45 lik Plak, Kasetli Teyp, Walkman, Kasalı 386 Masa üstü, Diz üstü, Win 98, Win10, Kablolu Modem, FiberHız... Zihnim duruyor. Eksikleri ile sıralayabildiklerim. Bu sürate reflekslerim cevapta gecikiyor. "Dot Matrix ve LCD" yeni araştırma konum. Teşekkürler Ankaralı hemşehrim Serkan Toker bey kardeşim.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
4 dakika önce, Selçuk Seymen yazdı:

Bu konuda bilgi fakirliğim var. "matrix ve lcd benim için yeni tanımlama. Bazı konuları aynı hızla takip edemiyorum. -Lambalı Radyo, Tüplü TV, 45 lik Plak, Kasetli Teyp, Walkman, Kasalı 386 Masa üstü, Diz üstü, Win 98, Win10, Kablolu Modem, FiberHız... Zihnim duruyor. Eksikleri ile sıralayabildiklerim. Bu sürate reflekslerim cevapta gecikiyor. "Dot Matrix ve LCD" yeni araştırma konum. Teşekkürler Ankaralı hemşehrim Serkan Toker bey kardeşim.

386 bilgisayarlarla fatura veya belge yazan nokta vuruşlu cırt cırt diye yazan yazıcılar vardı ya, şeritli olurlardı. Onlar dot matrix yazıcı yani nokta vuruşlu. Lcd ise cep telefonlarının ekranı günümüzde. Nokia eski telefonların ekranları da dot matrixdi. Noktalarla oluşturulan simgeler günümüzde led tabelâların eski hali.. ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Selçuk Seymen

Şimdi hatırlıyorum, Şeritli Yazıcılar... Yazıcı kafası bir sağa bir sola hızla gider gelirdi. Verdiğiniz örneklere bayıldım, ömrünüze bereket.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
7 saat önce, Selçuk Seymen yazdı:

Şimdi hatırlıyorum, Şeritli Yazıcılar... Yazıcı kafası bir sağa bir sola hızla gider gelirdi. Verdiğiniz örneklere bayıldım, ömrünüze bereket.

Biz de eskilerdeniz yani, ilk fotokopi makinesini aile meclisinde sandalye üzerine çıkarak tamir etmişim.. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...