İçeriğe Yönlendir

Mondeo MK2 - Ses Sistemi

Sezer Ercan

Recommended Posts

Sezer Ercan

Merhaba arkadaşlar, yeni aldıgım ikinci el 98 mondeo ghia modeli.

Sorunum şu tüm kapı kolonları cızırtılı müzik dinlenemiyor. ben degiştirmek istiyorum ölçüsünü merak ediyorum. birde kapı döşemesini nasıl söküp takıcam onu bulamadım ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi

Radyo çalarken cızırtılıysa antendendir, kolonlardan olacagını zannetmiyorum, kapı döşemelerin kenarlarında vidalar var onlar sökülecek bi tane kapı açma kolunda bide kapıda maunlu tutma yerinde var onları söktünmü gelir, manunlu kısmı kenardan ince bişi sok kastırarak çıkar dikkat et hassastır kırılmasın

Yorum bağlantısı
Sezer Ercan
7 saat önce, Mehmet Çelebi yazdı:

Radyo çalarken cızırtılıysa antendendir, kolonlardan olacagını zannetmiyorum, kapı döşemelerin kenarlarında vidalar var onlar sökülecek bi tane kapı açma kolunda bide kapıda maunlu tutma yerinde var onları söktünmü gelir, manunlu kısmı kenardan ince bişi sok kastırarak çıkar dikkat et hassastır kırılmasın

Mehmet bey yanıtınız için teşşekürker.

Bu arada radyo yada usb aux farketmiyor. (Kamasonic) marka dandik bir teyp var işte.

Bu arada kapı kolonlarının ölçüsünü biliyormusunuz ?

Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca

camın sol alt kösesinde kapak var onuda açman lazım iğneyle kücük yuvarlak tapa var evvala onu çıkart .kapıdaki maunun altında küçük yuvarlak bir delik var ordan ulaşım sağlayarak açın yoksa çat diye gider kırılır bulmanda biraz zor .minik yıldız tornavidayla altan açarsınınız.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
48 dakika önce, Sezer Ercan yazdı:

Dediginiz bu sanırım = http://www.hepsiburada.com/alpine-sxe-5725s-5-x7-12-5x17-5cm-coaxial-2-yollu-hoparlor-pm-othifisxe-5725s

Standart bir 16 cm yuvarlaklar olurmu acaba?

birde ümraniyede bir ses sistemcisi 300 e takarım 4 kapıya diyor.

16cm olur ancak kasnak ile montajlanması lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezer Ercan
21 dakika önce, Yildirim Karaca yazdı:

camın sol alt kösesinde kapak var onuda açman lazım iğneyle kücük yuvarlak tapa var evvala onu çıkart .kapıdaki maunun altında küçük yuvarlak bir delik var ordan ulaşım sağlayarak açın yoksa çat diye gider kırılır bulmanda biraz zor .minik yıldız tornavidayla altan açarsınınız.

Çok sagolun, ayrıca bugün şöför camı kapanırken kasıldı ön taraf düşüyor kapanmıyor elle düzeltip kapadım. çok büyük bi sıkıntı onu kapıyı açınca sanırım camı tutan şeye iyice sabitlesem olur dimi ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...