Sezer Ercan 10 Haziran 2017 Paylaş 10 Haziran 2017 Merhaba arkadaşlar, yeni aldıgım ikinci el 98 mondeo ghia modeli. Sorunum şu tüm kapı kolonları cızırtılı müzik dinlenemiyor. ben degiştirmek istiyorum ölçüsünü merak ediyorum. birde kapı döşemesini nasıl söküp takıcam onu bulamadım ? Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 10 Haziran 2017 Paylaş 10 Haziran 2017 Radyo çalarken cızırtılıysa antendendir, kolonlardan olacagını zannetmiyorum, kapı döşemelerin kenarlarında vidalar var onlar sökülecek bi tane kapı açma kolunda bide kapıda maunlu tutma yerinde var onları söktünmü gelir, manunlu kısmı kenardan ince bişi sok kastırarak çıkar dikkat et hassastır kırılmasın Yorum bağlantısı
Sezer Ercan 11 Haziran 2017 Yazar Paylaş 11 Haziran 2017 7 saat önce, Mehmet Çelebi yazdı: Radyo çalarken cızırtılıysa antendendir, kolonlardan olacagını zannetmiyorum, kapı döşemelerin kenarlarında vidalar var onlar sökülecek bi tane kapı açma kolunda bide kapıda maunlu tutma yerinde var onları söktünmü gelir, manunlu kısmı kenardan ince bişi sok kastırarak çıkar dikkat et hassastır kırılmasın Mehmet bey yanıtınız için teşşekürker. Bu arada radyo yada usb aux farketmiyor. (Kamasonic) marka dandik bir teyp var işte. Bu arada kapı kolonlarının ölçüsünü biliyormusunuz ? Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 Ölçüleri 16 cm. Eğer kompenant alacaksanız JL Audio c-2 serisi tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 Kapılardaki hoparlörlerin ölçüsü 5x7 olması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 11 Haziran 2017 Paylaş 11 Haziran 2017 5X7 en uygun orta halliside alpine dir. 1 Yorum bağlantısı
Sezer Ercan 12 Haziran 2017 Yazar Paylaş 12 Haziran 2017 10 saat önce, Cemal Demirezen yazdı: 5X7 en uygun orta halliside alpine dir. Dediginiz bu sanırım = http://www.hepsiburada.com/alpine-sxe-5725s-5-x7-12-5x17-5cm-coaxial-2-yollu-hoparlor-pm-othifisxe-5725s Standart bir 16 cm yuvarlaklar olurmu acaba? birde ümraniyede bir ses sistemcisi 300 e takarım 4 kapıya diyor. Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 camın sol alt kösesinde kapak var onuda açman lazım iğneyle kücük yuvarlak tapa var evvala onu çıkart .kapıdaki maunun altında küçük yuvarlak bir delik var ordan ulaşım sağlayarak açın yoksa çat diye gider kırılır bulmanda biraz zor .minik yıldız tornavidayla altan açarsınınız. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Haziran 2017 Paylaş 12 Haziran 2017 48 dakika önce, Sezer Ercan yazdı: Dediginiz bu sanırım = http://www.hepsiburada.com/alpine-sxe-5725s-5-x7-12-5x17-5cm-coaxial-2-yollu-hoparlor-pm-othifisxe-5725s Standart bir 16 cm yuvarlaklar olurmu acaba? birde ümraniyede bir ses sistemcisi 300 e takarım 4 kapıya diyor. 16cm olur ancak kasnak ile montajlanması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Sezer Ercan 12 Haziran 2017 Yazar Paylaş 12 Haziran 2017 21 dakika önce, Yildirim Karaca yazdı: camın sol alt kösesinde kapak var onuda açman lazım iğneyle kücük yuvarlak tapa var evvala onu çıkart .kapıdaki maunun altında küçük yuvarlak bir delik var ordan ulaşım sağlayarak açın yoksa çat diye gider kırılır bulmanda biraz zor .minik yıldız tornavidayla altan açarsınınız. Çok sagolun, ayrıca bugün şöför camı kapanırken kasıldı ön taraf düşüyor kapanmıyor elle düzeltip kapadım. çok büyük bi sıkıntı onu kapıyı açınca sanırım camı tutan şeye iyice sabitlesem olur dimi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts