İçeriğe Yönlendir

Ankara tampon tamiri

Emrah Taşpınar

Recommended Posts

Emrah Taşpınar

İyi gunler 2 hafta once arka tamponu geri manevrada demire carptim ne hikmetse sensor otmedi tampon 10 cm civari kırıldı , autoking ile gorustum araci gorelim randevu verelim dediler surekli gel git yapmak istemedigim icin gitmedim , araca bakip alamazlarmış başka gün tekrar gidecekmisim , tavsiye edebileceginiz tampon tamiri yapan yer varmidir ankarada

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

Ankara' da tampon, plastik tamiri denilince akla stop 2002 gelir. Çok övüldüğünü duydum ama hiç işim olmadı.

Yorum bağlantısı
Emrah Taşpınar
8 saat önce, Cemal Demirezen yazdı:

Ankara' da tampon, plastik tamiri denilince akla stop 2002 gelir. Çok övüldüğünü duydum ama hiç işim olmadı.

Tesekkur ederim Cemal bey birde orayi arayim dun kucucuk yere 250 lira dediler on tamponuda boyatayim dedim 300 de ona dedi bana cok gibi geldi galiba autokinge birakacam kaskodan yapilsin

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen
13 saat önce, Emrah Taşpınar yazdı:

Tesekkur ederim Cemal bey birde orayi arayim dun kucucuk yere 250 lira dediler on tamponuda boyatayim dedim 300 de ona dedi bana cok gibi geldi galiba autokinge birakacam kaskodan yapilsin

Kaskoda bir ara plastik aksam sınırsız tamirat imkanı vardı kaskoyu bozmadan devam ediyorsa veya kaskonuz da varsa böyle bir imkan başka yer aramaya gerek yok autoking de yaptırın

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
18 saat önce, Cemal Demirezen yazdı:

Kaskoda bir ara plastik aksam sınırsız tamirat imkanı vardı kaskoyu bozmadan devam ediyorsa veya kaskonuz da varsa böyle bir imkan başka yer aramaya gerek yok autoking de yaptırın

Autoking teminatları bu şekilde.. 

y3Mlva.jpg

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

@Mehmet Özyürek abi autoking mini onarım tramere yansıyor gibi bir şey kalmış aklımda. Ne derece doğrudur?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
@Mehmet Özyürek abi autoking mini onarım tramere yansıyor gibi bir şey kalmış aklımda. Ne derece doğrudur?

Allianzda yansımıyor.
Ergo yansıtıyordu bi dönem şimdi bilmiyorum.
Genelde mini onarımı autoking firması olmayanlar istemeden de olsa yansıtıyor.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt

Allianzda yansımıyor.
Ergo yansıtıyordu bi dönem şimdi bilmiyorum.
Genelde mini onarımı autoking firması olmayanlar istemeden de olsa yansıtıyor.

Şirket ismi vermek istemiyorum. Ancak mini onarımı hasar olarak Tramere yansıtan birkaç şirket var. Hatta bazı sigortalılar nasıl olsa hasasızlığım bozulmuyor diye yıl içerisinde 3-4 işlem yaptırıyor. Ancak yenileme döneminde Tramerde 3 ve üzeri hasar kaydı çıkınca farklı şirketler hasardan dolayı teminat sağlamıyor bile, bu durumda mevcut şirket haricinde teminat bulamadığınız gibi verilen prime razı oluyorsunuz. İlerde süprizlerle karşılaşmamak için, Mini onarım öncesi bu konuyu acente veya kaskonuzu yapan şirketle görüşmekte fayda var.
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...