Serdar Kalyoncu 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 (düzenlendi) Arkadaşlar Merhaba, Malumunuz 1.4 dizel aracımız performans konusunda iyi değil. Ben bu ecufast isimli firmayı araştırdım yorumlar iyi ama benim araca sahip yaptıran birini bulamadım. Aracım 90 beygire kadar güç kazanacakmış. Bu durumda aracım nasıl etkilenir. Neler yaşarım. Yaptırmalı mıyım? Tavsiyeleriniz neler. Paylaşırsanız sevinirim. 21 Haziran 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Serdar, MgRemaps firması bölge sorumlusu @Cengiz Koşak ile görüşmeni tavsiye ederim. Yardımcı olacaktır 2 Yorum bağlantısı
Serdar Kalyoncu 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 8 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Serdar, MgRemaps firması bölge sorumlusu @Cengiz Koşak ile görüşmeni tavsiye ederim. Yardımcı olacaktır Merhaba, Firmanın istanbul da yeri yok sanırım. Kendisine nasıl ulaşabilirim? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Arkadaş gelip teknik bilgi ve yapılacak yerler hakkında bilgi verecek 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Öncelikle merhaba bilgi amaçlı size yardımı olmak isterim , malum fiestalar güç konusunda biraz kör kalıyor Fındık turbo diye tabir ettiğimiz bi turboya sahip araç 70 HP güç ve 160 NM torka sahip yazılım ile ortalama alabileceğiniz dumansız aracınıza zarar vermiyecek güç +35 HP güç +60NM Tork olur aracınız güç ve tork artışı sağladıgında topspeed değişmez ama ara hızlanmalar vites değişimindeki bayılmalar ortadan kalkacaktır ve eminin ki memnun kalacaksınızdır. Aracınızın motorunda herhangi bir sorun yoksa yazılım ile aracta bi problem yaşamazsınız ama harici problemleri yazılıma yüklemenizi tavsiye etmiyorum ? Piyasada cok fazla bu işi yapan firma var ben yazılım yaptırcak olsam , işinin arkasında duran sorun çözüm odaklı olan ve aynı araç için bazı Uygulamalarda para talep etmeyen firmayi tercih ederim. Grubumuzun başkanlarından Servet abiyi örnek vermek istiyorum bir firma ile calısmış ve sonucunda hüsrana uğramış arabasını daha kötü hale getirmişler hem can sıkıntısı hem maddiyat şimdi x firması ile tanıştı 2 tane arabasını getirdi gayet memnun ve kafası rahat cünkü bazı firmalar hazır dosya kullanıyor bazı firmalar ise aracın km durumu turbo durumu motor durumunu göz önüne alarak türkiye standartlarındaki yakıtı ve havayi göz önüne alarak yazılım yapiyorlar aracınıza bence siz doğru secimi yapip iyi düşünün en iyi ve aklınıza hangi firma yatiyor ise oraya yaptırın ☺️ Saygılarımla 6 dakika önce, Serdar Kalyoncu yazdı: Merhaba, Firmanın istanbul da yeri yok sanırım. Kendisine nasıl ulaşabilirim? Firmamızın İstanbul için mobil hizmeti vardır ayrica gebze bayimiz istanbul bayimi olarak geçmektedir iletşim bilgilerini sitemizden yada bana özelden yazarak alabilirsiniz 4 Yorum bağlantısı
Serdar Kalyoncu 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 Selamlar, Benim de sorunum ara hızlanmalar ve vites geçişlerinde ki bayılmalar Onun dışında toplam hız ile ilgili beklentim yok zaten araç 170 i gördüğünde bile doğru düzgün güven vermiyor. daha fazla hızlanmak niyetinde de değilim açıkçası. Anlattıklarınız kulağıma küpe oldu. Biraz daha araştırıp kararımı vermek istiyorum. Aracım 100 bin de. Daha 2 gün önce 90 bin gereği triger değiştirdim. Bu yazılımın aracıma ortalama maliyeti ne olur, buradan yada özelden fiyat verebilmeniz mümkün mü? Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Serdar, benim land 250.k'da. Aracın km baz alındı ve ikinci el aldığım için geçmiş kullanım ve bakım hakkında bilgimiz yoktu. 150 bg yapılması planlanan araç 130 bg ile sınırlı hale getirildi. Orjinal gücü 112 bg. Bu düşünceye sahip kurum nazarımda değerli ve ehil demektir 1 Yorum bağlantısı
Serdar Kalyoncu 15 Haziran 2017 Yazar Paylaş 15 Haziran 2017 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Serdar, benim land 250.k'da. Aracın km baz alındı ve ikinci el aldığım için geçmiş kullanım ve bakım hakkında bilgimiz yoktu. 150 bg yapılması planlanan araç 130 bg ile sınırlı hale getirildi. Orjinal gücü 112 bg. Bu düşünceye sahip kurum nazarımda değerli ve ehil demektir Kesinlikle katılıyorum. Benim için de önemli olan aracı çok fazla zorlamadan beni tatmin edecek değerlere ulaştırılması. 105 olmasında 90 olsun. Çünkü 1.5 modelini kullandım onun gücü bile beni tatmin etti. Fiyat araştırmasını yapıp kendimi ayarladıktan sonra sonuçlandırmayı düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 MG Remaps ı servet abi sayesinde duydum gerekli şartlar sağlandıktan sonra bende yazılım düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 1 saat önce, Serdar Kalyoncu yazdı: Arkadaşlar Merhaba, Malumunuz 1.4 dizel aracımız performans konusunda iyi değil. Ben bu ecufast isimli firmayı araştırdım yorumlar iyi ama benim araca sahip yaptıran birini bulamadım. Aracım 90 beygire kadar güç kazanacakmış. Bu durumda aracım nasıl etkilenir. Neler yaşarım. Yaptırmalı mıyım? Tavsiyeleriniz neler. Paylaşırsanız sevinirim. Merhaba.Aracınızı listede doğru seçmişimdir umarım,ilk tercihim revo olurdu fakat benzinli ecoboost harici revo yazılım yapmıyor,dolayısı ile 2.tercihim kesinlikle superchips olurdu.Listede gördüğümüz üzere verilen değerler tatminkar,ayrıca birde yazılım sonrası sprint booster taktırırsanız ilk kalkışta direksiyonu zapetme zorluğu yaşayacağınızı garanti edebilirim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 MG Remaps ı servet abi sayesinde duydum gerekli şartlar sağlandıktan sonra bende yazılım düşünüyorum Dci çok keyifli oluyor 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Dci çok keyifli oluyorİnşallah bu keyfi bende tadacam abi . Turbo basıncı düşük gibi 4000 devirde intercooller hortumu nu elimle sıkabiliyorum mesela Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 MG remaps İstanbul'da şubeleri yok ilginç. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 İnşallah bu keyfi bende tadacam abi . Turbo basıncı düşük gibi 4000 devirde intercooller hortumu nu elimle sıkabiliyorum meselaBoşta anlaşılmaz. Yakıt gitmiyor ve basınç yükselmiyor. Seyir halinde 1.55 barı görüyor MG remaps İstanbul'da şubeleri yok ilginç.Gebze bayi bakıyor. Arıyorsun gelip yapıyor gidiyor 2 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Gebze bayi bakıyor. Arıyorsun gelip yapıyor gidiyor Müsait bir yolda deniyecem abi teşekkürler [emoji106] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Bende wifi obd var. Bağlanıp görürüz 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Bende wifi obd var. Bağlanıp görürüz Abi hafta sonu Gebze deyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Bende pazar günü nasipse dönmüş olurum. Haberleşiriz 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 15 Haziran 2017 Paylaş 15 Haziran 2017 Bende pazar günü nasipse dönmüş olurum. Haberleşiriz İnşallah abi hayırlı yolculuklar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Cengiz merhaba, Golf 1.6 tdi 105 nereye kadar çıkar yazılım ile. Cay kodlu motor Yorum bağlantısı
Kani Kaya 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Cengiz bey benim 1.4 hdı 68 bg peugeot 307 aracıma yazılım atmıştık...çok memnundum.. Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Yazılıma kesinlikle hayır diyorum, uzun vadede aracınız zarar görecektir. Umrumda değil performans daha önemli derseniz de, arabanızın hangi yazılımla daha iyi performans sağlayacağını araştırın. Mekanik müdahelede Ecu Fast iyidir ama yazılımsal Paşaoğlu na da bakabilirsiniz. Ben olsam, Custom yazılımcıyla çalışmayı tercih etmezdim. Argesini yapmış firmalar daha mantıklı geliyor bana, Superchips, Revo vs gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts