Servet Aydın 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Arge yapan firma? Geçiniz onu hanımefendi. Üretici firmaya yazılım veya modifiye yapan firmalar hariç hangi firma işlem yaptığı markaların motorlarının karpuz gibi ikisi yarıp inceleme yapıyor? Yazılım işi aracın yaşam sistemini çözüp kriterleri öğrenip işlem yapmaktır. Mekanik ömürden yer mi, %10 kesin yiyecektir sakin kullanım olsa bile. 500.k kullandığım aracım 450.k olunca motoru yesin ama ben yazılımın hazzını her zaman hissedeyim. Aracına yazılım yaptırmayan şiddetle karşı olan birinin marka sunması abesle iştigal olacaktır. İkinci ellerden bilgi alarak yazmak yerine, koltuğuna oturduğun, kullandığın, incelediğin kısaca kendi aracında yapılı olanı anlatmak gerekir. Öteki türlü objektif olmaz firma yönlendirmesi yapmak. Saydığın firmaların neler yaptığını görsel temas ile, inceleme ve testler ile biliyorum. Canlı kanlı tüm firmaları inceleyip şu iyidir bu daha iyidir, öteki kötüdür demek gerekir 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 En iyi arge müşteri aracı üzerinde yapılan argedir Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 En iyi arge müşteri aracı üzerinde yapılan argedirAracim denek olsun diyorsunuz yani ? Hayatta yaptirmam.Arge yapan firma? Geçiniz onu hanımefendi. Üretici firmaya yazılım veya modifiye yapan firmalar hariç hangi firma işlem yaptığı markaların motorlarının karpuz gibi ikisi yarıp inceleme yapıyor? Yazılım işi aracın yaşam sistemini çözüp kriterleri öğrenip işlem yapmaktır. Mekanik ömürden yer mi, %10 kesin yiyecektir sakin kullanım olsa bile. 500.k kullandığım aracım 450.k olunca motoru yesin ama ben yazılımın hazzını her zaman hissedeyim. Aracına yazılım yaptırmayan şiddetle karşı olan birinin marka sunması abesle iştigal olacaktır. İkinci ellerden bilgi alarak yazmak yerine, koltuğuna oturduğun, kullandığın, incelediğin kısaca kendi aracında yapılı olanı anlatmak gerekir. Öteki türlü objektif olmaz firma yönlendirmesi yapmak. Saydığın firmaların neler yaptığını görsel temas ile, inceleme ve testler ile biliyorum. Canlı kanlı tüm firmaları inceleyip şu iyidir bu daha iyidir, öteki kötüdür demek gerekir Customlarda aracimi denek olarak kullandirmam mumkun degil. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Yaptıracağımdan değil meraktan sordum ben. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Customlarda aracimi denek olarak kullandirmam mumkun degil. Custom dediğin firma 4 ay araştırma yaparak ülkede ilk kez skyactive motora yazılım yaptı. Daha diğerleri aracı benzinli sanır iken. Araştırma ruhu sınır tanımaz, üreticinin hatalarını bulup gideren firmaya ben milyon TL'lik aracımı teslim ederim gözüm kapalı. MgRemaps benim için efsane olmuş firmadır ve fazlası ile rüştünü ispat etmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 On 16.06.2017 at 08:58, Mert Yeldan yazdı: Cengiz merhaba, Golf 1.6 tdi 105 nereye kadar çıkar yazılım ile. Cay kodlu motor Merhaba mert , ortalama 35 hp güç artışı dumansız 60nm tork artışı sağlanır aracında eğer partikül iptalide istersen +45 hp 80nmtork artışı olur On 16.06.2017 at 09:02, Kani Kaya yazdı: Cengiz bey benim 1.4 hdı 68 bg peugeot 307 aracıma yazılım atmıştık...çok memnundum.. Kani Abi Keyfli Sürüşler selamlar On 15.06.2017 at 23:55, Hakan Gürsu yazdı: MG remaps İstanbul'da şubeleri yok ilginç. İstanbul şubemiz var idi ancak bazı sorunlardan dolayı kapandı şuan istanbul için çalışmalarımız devam ediyor İstanbula en yakın Gebze Bayimiz var Ayrıca istanbula mobil hizmet sağlıyorlar 2 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 20 saat önce, Servet Aydın yazdı: Custom dediğin firma 4 ay araştırma yaparak ülkede ilk kez skyactive motora yazılım yaptı. Daha diğerleri aracı benzinli sanır iken. Araştırma ruhu sınır tanımaz, üreticinin hatalarını bulup gideren firmaya ben milyon TL'lik aracımı teslim ederim gözüm kapalı. MgRemaps benim için efsane olmuş firmadır ve fazlası ile rüştünü ispat etmiştir. Yaptığımız Argeleri Saymak isterdim ama abi sen gerekeni yazmışsın diline sağlık senin de yaptıgın argeyi esgeçmemek lazım yazılımdan sonra skyactive nin yanlamasına çözüm bulacagız Düşüncelerin İçin Teşekkür Ederim geçmişe Bakıp yazılıma karşı biri olan senin böyle güzel cümleler kurması cok mutlu ediyor beni Keyfli sürüşler diliyorum 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 Cengiz benim araçta hız limitör var 199 da kalıyor, bunu aşmanın bir yolu var mı Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 Şimdi, Mert Yeldan yazdı: Cengiz benim araçta hız limitör var 199 da kalıyor, bunu aşmanın bir yolu var mı olmaz olur mu Yazılım ile hız limitör iptali yapılıyor mert bende 1.6 tdi cay polo var şuan 240 üstü diyorum 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 O zaman sadece limitör iptalini görüşelim, nasıl yapacaz. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 1 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: O zaman sadece limitör iptalini görüşelim, nasıl yapacaz. şuan için hangi şehirdesin Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 şuan için hangi şehirdesinServet Aydın city [emoji14] Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 3 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Servet Aydın city haha ozaman o cityde hallettiriz servet abi varsa o iş tamam Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 1 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: ücreti de ona yazalım p zaman @Servet Aydın sana diyüüüü bak abiii 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 Cengiz benim araçta hız limitör var 199 da kalıyor, bunu aşmanın bir yolu var mıAzrail randevusuna geç kalmaz, ne yapacan 199 dan fazlasını? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 Azrail randevusuna geç kalmaz, ne yapacan 199 dan fazlasını? Dursun lazım olur bir gün elbet. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 Noluyo burda yineHayırlı olsun abi, fatura başlığını yazar mısın 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 Kredi kartı numaranı yaz, sonrası kolay Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 Mgremaps etiketi vardı benim fiestada. Yazılımın nasıl olduğunu söylüyor mı firma. Bide. Paşaoğlunda güncelleme de para alınmıyordu. Mg de de böyle bir şey var mı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 Nasıl olduğu mu nelere müdahale mi? Ana yazılıma müdahale edildikten sonra güncelleme diye bir olay kalmaz ki. Anca sürücü tatmin olmadığı vakit ağbi açalım biraz daha talebinde olur 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 22 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: Mgremaps etiketi vardı benim fiestada. Yazılımın nasıl olduğunu söylüyor mı firma. Bide. Paşaoğlunda güncelleme de para alınmıyordu. Mg de de böyle bir şey var mı. Ücret talebi olmuyor güncellemede Yorum bağlantısı
Recommended Posts