Fevzi Göktaş 2 Temmuz 2017 Paylaş 2 Temmuz 2017 Evde klimamız yok, çok da evde durmuyoruz. Klimaya alışmakda istemiyorum, Önce bir tavana asılan vantilatörden alayım dedim. Ama farklı oda da lazım olduğun da İşimi görmeyecek. Nasıl birşey almalıyım, su püskürtenler nasıldır? Tavsiye edebileceğiniz marka model NOT: konu daha önce açılmış ise ordan da devam edilebilir. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Temmuz 2017 Paylaş 2 Temmuz 2017 Su püskürtenler evde nemin artmasına sebeb oluyor.Tavandan olanda pratik değil.Uzun süreli çalıştırmalarda rahatsız etmeyecek az sesli çalışanları tercih edin. Fiyatı çok hesaplı ve oldukça sessiz bir makina https://www.koctas.com.tr/ayakli-vantilator-beyaz-40-cm/27340-38778/ 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Temmuz 2017 Paylaş 2 Temmuz 2017 Metal pervane olanları tercih edin. İmkan var ise iki adet alın, evin iki ayrı noktasında kapı veya pencere önüne koyun. Biri içeri diğeri dışarı üfleme yapsın. Evin içinde hava akımı oluşur. Emiş ve üfleme yönünü serin hava nereden girebiliyor ise ona göre ayarlayın ( güneş görmeyen yer gibi) 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 2 Temmuz 2017 Paylaş 2 Temmuz 2017 Aydın gibi sıcak bir şehirde bence klimaya alışın klima fiyatları bütcenize uygunsa bence bu sıcaklarda şart,şuan iklimsada fiyatlar uygun bir bakın bence Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 2 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2017 10 dakika önce, Erdem Bozkurt yazdı: Aydın gibi sıcak bir şehirde bence klimaya alışın klima fiyatları bütcenize uygunsa bence bu sıcaklarda şart,şuan iklimsada fiyatlar uygun bir bakın bence Klimaya alışmak sorun değil de, bütün evi soğutamayacağımdan istemiyorum. Bir oda soğuyacak,ordan çıkmak zor olacak. Sürekli de bir oda da olmaz ki Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 Evin sıcak giren cephesi bellidir.. O cepheyi korumak gerek Camlara film yapılabilir.. Perde sürekli kapalı tutulabilir.. Kuzey cephe camlarından hava akışı sağlanmalı.. Aydın ili için klima şart Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 3 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2017 23 saat önce, Servet Aydın yazdı: Kaç mkare ev? 145. İki cephe de güneşi tam alıyor. Söke de bilen duyan olmuştur, rüzgar hiç kesilmez. Yaz kış eser. Söke ovasın da rüzgar güllerimiz var. Sıcak çok etkilemiyor du. Ama şu 3-5 gün gerçekten dokundu.. 1 ay böyle gitse ne yaparız bilmem Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Temmuz 2017 Paylaş 3 Temmuz 2017 Klima takılmayacak ise çift fan kullanın. Evin içinde hava kalmasın Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 3 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2017 3 saat önce, Servet Aydın yazdı: Klima takılmayacak ise çift fan kullanın. Evin içinde hava kalmasın Dediğiniz gibi metal pervaneli aldım,kamasonic 139 tl. Sanayyi tipiymiş. Şu an eve geldim Güzel.. Bakalım yetmez ise dediğiniz gibi ikileyebilirim Yorum bağlantısı
Recommended Posts