Ayhan Şentürk 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 Arkadaşlar, bu konu önemli bir konu fakat kaç litre fren hidroliği gerektiği yazılmamış. Değişim için kaç lt fren hidroliği gerekiyor ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Ağustos 2019 Paylaş 30 Ağustos 2019 (düzenlendi) Ayhan Şentürk yazdı: Arkadaşlar, bu konu önemli bir konu fakat kaç litre fren hidroliği gerektiği yazılmamış. Değişim için kaç lt fren hidroliği gerekiyor ? Komple değişimde 2x500 ml yeterli oluyor birazı da artar havası alınınca takriben 0.8 lt hidrolikle bitiyor iş. Fordun standardı olan WSS-M6C57-A2’yi karşılayan Dot4 olmalı. Ben Ate veya Mobil tercih ediyorum. 30 Ağustos 2019 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 31 Ağustos 2019 Paylaş 31 Ağustos 2019 Ben iki tane castrol aldım 500ml tanesi diye hatırlıyorum. Bir tanesinin yarıya yakını arttı. Frenler fark ediyor, rahatladı tabii çok birşey beklememek lazım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Ağustos 2019 Paylaş 31 Ağustos 2019 Standart araç kullanıcıları için fren hidroliği 200 derecelere kadar ısınabilir. Daha spor kullananlarda rakam daha yüksektir. Dolayısıyla fren hidroliği 2 senede bir değişmesi gereken bir sıvıdır. Çok fazla şehir içi yoğun trafik kullanılıyorsa senede 1 kere bile değişebilir. Youtube’de değişim öncesi sonrası durma süreleri arasındaki zaman farklarını anlatan çok video var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts