İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Baskı balata değiştireceğim, marka ve usta önerisi

Mustafa Turan

Recommended Posts

Mustafa Turan

Merhaba İstanbul'da debriyaj baskı balata  sağlam ve garantili yapıcak bir usta ve marka tavsiyesine ihtiyacım var 2010 1.6 focus benzinli 

Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş

Maslak no name servis osman abiyi tavsiye ederim. Ford konusunda çok başarılıdırlar.

Yorum bağlantısı
Enes Ayan
(düzenlendi)

Bende şu aralar değişitirmeyi planlıyorum. 

Debriyaj Sachs marka aldım daha yumuşak olduğu söylendi. Orjinal Bilya aldım. 75w90 3 litre şansızman yağı, Dot 4 hidrolik. 

tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

fiyat konusunda bilgide paylaşırsanız sevinirim, Volan+Debriyaj seti+Bilya?

Yorum bağlantısı
Soner Genç

2 ay önce no name serviste 90 bin bakımı orada yaptırdım memnunum  en azından kafan ağrımaz adamlar ford konusunda iyiler 

Osman abiye selamlar 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Enes Ayan
(düzenlendi)
Bir saat önce, Serkan Gülderen yazdı:

fiyat konusunda bilgide paylaşırsanız sevinirim, Volan+Debriyaj seti+Bilya?

Volan almadım ben sağlam olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir. Baskı Balata 225 tl Bilya 185 tl verdim. İşcilik içinde 250 tl istediler

tarihinde Enes Ayan tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

eğer maddi durumunuz müsaitse ve uzun süre kullanacaksanız aracınızı volanıda değiştirin derim, yakın zamanda cıkacak proplem için servis aynı işçilik ücretini tekrar alacak o da 500 den aşaği tutmaz sanırım ki volan 800-900 tl civarlarında,

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Turan
(düzenlendi)
42 dakika önce, Enes Ayan yazdı:

Volan almadım ben sağlam olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir. Baskı Balata 225 tl Bilya 185 tl verdim. İşcilik içinde 250 tl istediler

Seti nerden aldınız acaba bide rolanti probleminiz vardı çözdünüzmü

tarihinde Mustafa Turan tarafından düzenlendi
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
13 dakika önce, Onur Boga yazdı:

Volant taşlanabilir, fiyatlar bence iyi

Dizel ise çift parçalı volan var, taşlanmıyor, yeni alınmalı.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Enes Ayan
43 dakika önce, Mustafa Turan yazdı:

Seti nerden aldınız acaba bide rolanti probleminiz vardı çözdünüzmü

Seti bulunduğum ilden bir parçacıdan aldım. Rölanti problemim ise o günden sonra daha olmadı şimdilik beklemedeyim. Volantı çıkınca bakıcaz duruma göre aracım benzinli 120 binde. 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Onur Boga

Dizel ise çift parçalı volan var, taşlanmıyor, yeni alınmalı.

Benzinli yazmış arkadaş ama dizelin taşlanmadığını bilmiyordum. Öğrenmiş oldum [emoji106]
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

22 dakika önce, Enes Ayan yazdı:

Seti bulunduğum ilden bir parçacıdan aldım. Rölanti problemim ise o günden sonra daha olmadı şimdilik beklemedeyim. Volantı çıkınca bakıcaz duruma göre aracım benzinli 120 binde. 

2015 ocakta 2007 dizel focus aracımın değiştirmiştim 130k km de idi. Volanı değiştirmedim ama o zaman yenisi 700 tl idi.

Debriyaj baskı balata sachs 9M517540AA 300,00 ₺ Debriyaj bilyası 140,00 ₺ ye almıştım.

8 dakika önce, Onur Boga yazdı:

Benzinli yazmış arkadaş ama dizelin taşlanmadığını bilmiyordum. Öğrenmiş oldum emoji106.png

Evet benzinli imiş sonra ki mesajında gördüm, umarım taşlama yapılıyordur, yenisi oldukça pahalı.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Onur Boga

Evet benzinli imiş sonra ki mesajında gördüm, umarım taşlama yapılıyordur, yenisi oldukça pahalı.

Benzinli taşlanıyor, 115 hp benzinli aracım için ben taşlattım.
  • Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Turan

Fiyat aldım bende sachs için 250 lira bilya için marka barmı acaba bana 190 tl dediler ama neye göre bu fiyatlar biraz farklı geldi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
1 dakika önce, Mustafa Turan yazdı:

Fiyat aldım bende sachs için 250 lira bilya için marka barmı acaba bana 190 tl dediler ama neye göre bu fiyatlar biraz farklı geldi

Bilya orjinaldi ama markasını bilmiyorum. Bu arada fiyatın kimisi artmış kimisi azalmış 2 yıl boyunca, ilginç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Turan

Durum sandığımdan daha vahimmiş sadece debriyaj değil aynı zamanda subaplarda gidikmiş. Tavsiyeniz üzere maslaltaki osman ustaya gittim usta bir parça listesi çıkarttı mübarek liste deil ferman şimdi sizden ricam verilen işçilik fiyatını değerlendirmeniz üst kapağın açılacağını(600tl) rektefe yapılacağını(500tl)  şanszımanın söküleceğini(250tl) söyledi debriyaj için haliyle sökülmesi lazım tabi parçaların tamamın 1410 tl tutuyo bu arada 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Turan

Pazartesiye gün aldım 3 günlük işi varmış arabanın osman usts öyle söyledi sachs marka aldım seti orjinal bilye ile 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • 2 yıl sonra...
Cengiz Yılmaz
(düzenlendi)
Ufuk Memiş yazdı:

Maslak no name servis osman abiyi tavsiye ederim. Ford konusunda çok başarılıdırlar.

Merhaba,

Anadolu yakasında önerebileceğin böyle bir Ford focus ustası varsa paylaşırmısınız lütfen.

Malum Ford'un kendi servisleri pahalı.

Şimdiden teşekkür ederim. 🙏🙏

tarihinde Cengiz Yılmaz tarafından düzenlendi
İmla
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Cengiz Yılmaz
(düzenlendi)

Merhaba,

Arkadaşlar 2008 Focus benzinli aracım rampalarda çekişi düştü. Sanki klima açık halde rampa çıkıyor hissi veriyor. 

Acil baskı balata değişimi için tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Anadolu yakasında öneriniz yoksa 

İstanbul/Bostancı'da Ford servisi veya Maslak no name serviste osmanbeyi göreceğim sanırım.

Parçacımdan orjinal parçaları almak için bir listemi almalıyım.

Yoksa servis gereken orjinal patçaları kendisi uygun fiyata takabilirmi?

Özel Ford servisi 2.000₺ fiyat verdi.

Önerileniz için teşekkür ederim.🙏🙏🙏

Ekleme
Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz

Merhaba,

İstanbul Anadolu yakasında orjinal Ford Focus parçacısıda tavsiye ederseniz çok memnun olurum.

(Forumda kalabalık yazı kirliliği olmasın diye konuyu hortlattım. Kusuruma bakmayın. )

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz
(düzenlendi)
Önder Özcan yazdı:

Avrupa mı anadolu mu?

Merhaba,

Ben Anadoluda arıyorum hocam.

Benimde ihtiyacım var.

Saygılarımla.

Ekleme
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Cengiz Yılmaz yazdı:

Merhaba,

Ben Anadoluda arıyorum hocam.

Benimde ihtiyacım var.

Saygılarımla.

Önder görse Herford derdi.. 

Herforda gidin.. 

• Teşekkür 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...