Oğuzhan Gül 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 (düzenlendi) arkadaşar biraz araştırıdm ama bulamadım focus 2 lerde klima su tahliyesinin yerini bilen varmı acaba ? evaporator tahliye cıkışı da deniyor herhalde. berner köpük ile temizlik yapacağım. astra aracımda kullanmıştım gerçekten işe yarıyor. klima dan çok ferah hava geliyor. kalıcılığıda uzun sürmüştü . 11 Ağustos 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 Yerini bilmiyorum ama klima açık iken aracın altına damlayan suyu takip ederek bulabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 Kardeş ya lifte kaldıracaksın ya da ön yolcu sol ayak tarafındaki platik trimi sökeceksin hortum görünür zaten dikkatlice sök hortum yumuşak zaten dirsek kısmı biraz zor geçiyor ama uğraşırsan olur.sprey hortumunu tak elinle etrafını kapa ve bas köpüğü. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 Klima temizliği için galiba bu köpük işi.aceba tam detaylı uygulama reslmlero ve kullanılan malzeme bilgisini buradan paylasirsaniz sevinirim. Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 7 Temmuz 2017 Paylaş 7 Temmuz 2017 Klima temizlikle ilgili detaylı bir deneyim paylaşımı olursa ben de çok memnun kalırım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 8 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2017 mustafa abi teşekkürler. trimi sökmek daha kolay olur gibi. internette bir kaç foto buldum ama emin olamadım focus 2 mi ? ama aynen anlattığın gibi yerde fotolar bulmustum. en kısa zamanda işlemi uygulayacağım. astra h aracımda uygulama çok güzel sonuç vermişti ayrıca 7-8 ay kadar kullanabilmiştim aracı sonra satmıştım ama o sure zarfında klimam dağ havası ufledi resmen önce klima evaporatör köpükle temizlenecek sonra yine aynı marka (berner) koku bomba dedikleri sprey var o uygulanacak. işlem sonrası yazarım sonuçları. şu an klimam çöpluk gibi kokuyor. poleni yeni değiştirmeme rağmen 1 Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 8 Temmuz 2017 Paylaş 8 Temmuz 2017 Bahdesilen trimin arkasında siyah ucu beyaz bir dirseğe giren boru var malzemesi biraz yumuşak çekerken dikkat edin kopmasın bugün ben de kobtrol ettim büyük şırıngayla su bastım rahat şekilde akıp gidiyordu alttan. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 9 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2017 bu arada focus araçlarımızın klimalarından memnun musunuz? Astra h tan sonra bana çok zayıf geldi. Klima gazi yenilendi serviste Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 Benim de klima gazını yeniletmem gerekiyor low'da dahi çok soğuk olmuyor Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Temmuz 2017 Paylaş 9 Temmuz 2017 bu arada focus araçlarımızın klimalarından memnun musunuz? Astra h tan sonra bana çok zayıf geldi. Klima gazi yenilendi servisteAstraların çok güçlü kliması evet Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 9 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2017 Boşuna masraf yapmayalım ozaman hiç kurcalamayim. Serviste gaz 200 gr cıktı. 450 gr daha eklendi ama bişey değişmedi performans ayni Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz 2017 Paylaş 10 Temmuz 2017 Polen filtresini değiştirin, Sıcak soğuk geçiş musluğu tam kapatmıyor olabilir. En sağlıklı yöntem çıkış hava sıcaklığını ölçmektir. 6 derece civarında olması normaldir. Focuslarda 4 derece çıkıyordu diye hatırlıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 12 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2017 berner türkiyeden çekilmiş. ürünü bulamadım. onun yerine liqui moly marka aldım. henuz uygulama şansım olmadı. sonucu sizinle paylaşırım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Gül 2 Ağustos 2017 Yazar Paylaş 2 Ağustos 2017 Liqui moly markada tedarik sorunu oldu. Bende en son motip aldim. Bugün uyguladım. Alttan siyah aktı. Bakalim nekadar omuru olacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts