Mehmet Delen 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 akadaşlar istanbuldan klima kompresörü spariş vercem aracın modelini diğer bilgileri verdim ama şaşi no gerekli on camda yazıyor dediler gönder bakalım dediler.diyeceğim şaşi no gereklimi bu iş için acaba Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Nokta atışı gelir parça en garanti yol 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Yetkili servis için gerekli, harici için de yanlış parça gelmemesi için iyi olur. Son 7 haneyi vermeniz yeterli. Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 13 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2017 teşekkürler abiler sağolun teşekkürler abiler sağolun Yorum bağlantısı
Enes Ayan 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Hani güvenlik açısından diyorsanız. Benim aracımda camda yazıyor isteyen dilediği gibi gelip okuyabiliyor zaten. 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 35 dakika önce, Murat Atagenç yazdı: Yetkili servis için gerekli, harici için de yanlış parça gelmemesi için iyi olur. Son 7 haneyi vermeniz yeterli. Ford'da son 7 hane = motor numarasıdır. Şase numarası istenen yerde, motor numarası işe yarıyor mu? Motor numarasından parça bakılabiliyor mu? Ben sanmıyorum ama bilgim de yok. Yorum bağlantısı
Musa Değerli 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Ford Etis den VIN kaydını çıkarın aracın kaydedin sorana o kaydı yolluyorum Onlar da oradan bakıyor muhtemelen.Dün başıma geldi Özellikle belirttik 98 Model Ford KA Klimasız V kayış ve bilyeler diye.Ama onlar şaseden bakınca klimalıya göre verdiler Cevap sizin araçta klima olabilir eminmisiniz Var he he 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Ford Etis den VIN kaydını çıkarın aracın kaydedin sorana o kaydı yolluyorum [emoji4] Onlar da oradan bakıyor muhtemelen.Dün başıma geldi Özellikle belirttik 98 Model Ford KA Klimasız V kayış ve bilyeler diye.Ama onlar şaseden bakınca klimalıya göre verdiler [emoji4] Cevap sizin araçta klima olabilir eminmisiniz [emoji4] Var he heBozulup sokulmuş olmasın? Yorum bağlantısı
Musa Değerli 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 5 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Bozulup sokulmuş olmasın? Hiçbir emare yok Karter klimasız karteri.Herşeyi sökmesi için delirmiş olmalı.Eğer öyle birşey yaptıysa Allahım yarebbim onun ahahah Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 56 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Ford'da son 7 hane = motor numarasıdır. Şase numarası istenen yerde, motor numarası işe yarıyor mu? Motor numarasından parça bakılabiliyor mu? Ben sanmıyorum ama bilgim de yok. YA xxx Şeklinde giriş yaparsa işe yarıyor galiba abi. En son servise gittiğimde komple şase no girmek yerinde öyle yaptı tüm bilgiler çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Şasi numarası vermenizde bir sakınca yok. Şasi numarası ile % 100 doğru parçaya ulaşacaklardır. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 13 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2017 şimdi sefaköy istanbulda var bir yer yazıştım kompresör hakkında şasi nodan direk çıkarttı parçayı .fiyat olarak çıkma isterseniz 400.sıfır istersen orginal alman malı BEHR marka 670 tl diyor...işletmenin ismi facede sefakoy olarak geçiyor.bilmiyorum arayayıp spariş vercem sıfırını.sizin önereceğiniz işletme varsa iletişime geçe bilirim tabiki ilgili arkadaşlar selamlar Yorum bağlantısı
Musa Değerli 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 şimdi sefaköy istanbulda var bir yer yazıştım kompresör hakkında şasi nodan direk çıkarttı parçayı .fiyat olarak çıkma isterseniz 400.sıfır istersen orginal alman malı BEHR marka 670 tl diyor...işletmenin ismi facede sefakoy olarak geçiyor.bilmiyorum arayayıp spariş vercem sıfırını.sizin önereceğiniz işletme varsa iletişime geçe bilirim tabiki ilgili arkadaşlar selamlarSefaköy iyi esnaf Ayni zamanda bana yanlış kayışı veren yer Fiyatlari da iyidir Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 26 dakika önce, Mehmet Delen yazdı: şimdi sefaköy istanbulda var bir yer yazıştım kompresör hakkında şasi nodan direk çıkarttı parçayı .fiyat olarak çıkma isterseniz 400.sıfır istersen orginal alman malı BEHR marka 670 tl diyor...işletmenin ismi facede sefakoy olarak geçiyor.bilmiyorum arayayıp spariş vercem sıfırını.sizin önereceğiniz işletme varsa iletişime geçe bilirim tabiki ilgili arkadaşlar selamlar Çıkmanın ömrü ,saklama koşulları tam sağlanmadıysa uzun olmuyor. Aracı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız sıfır tercih edin. 1 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 6 saat önce, Önder Özcan yazdı: Ford'da son 7 hane = motor numarasıdır. Şase numarası istenen yerde, motor numarası işe yarıyor mu? Motor numarasından parça bakılabiliyor mu? Ben sanmıyorum ama bilgim de yok. Motor numarası olduğunu bilmiyordum ama geçen gün yetkili servise sipariş verirken son 7 haneyi söyledim çıkardılar. Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 13 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2017 2 saat önce, Musa Değerli yazdı: Sefaköy iyi esnaf Ayni zamanda bana yanlış kayışı veren yer Fiyatlari da iyidir bizim kompresörde yanlış gelmez inşallah Yorum bağlantısı
Musa Değerli 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 bizim kompresörde yanlış gelmez inşallahTelefonla teyid edin.Normalde ticaretleri filan düzgun adamlar.Arada birkaç şey olsa da çokça alışveriş yaptım. Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 13 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2017 44 dakika önce, Musa Değerli yazdı: Telefonla teyid edin.Normalde ticaretleri filan düzgun adamlar.Arada birkaç şey olsa da çokça alışveriş yaptım. otosefakoy ismi yanlış değil demi hocam Yorum bağlantısı
Musa Değerli 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 otosefakoy ismi yanlış değil demi hocamAynen eski bir firmadır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts