Erkan Tekin 13 Temmuz 2017 Paylaş 13 Temmuz 2017 Arkadaşlar merhaba... Konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim [emoji4] Arkadaşlar 2-3 arkadaş balığa gidelim diyoruz Ankara'da ilk defa hobi olarak yapacağımız bir şey olduğu için hem uygun olta hem de canlı veya cansız yem tavsiyelerinde bulunursanız sevinirim açıkçası.. Ayrıca Ankara'da balık tutabileceğimiz yer var mı gölbaşı bayındır barajı haricinde.. Ha unutmadan bir de avlanma yasağı falan var mıdır bize etki eder mi ? Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim [emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2017 Paylaş 14 Temmuz 2017 Hiç gitmedim ama duyduğum kadarıyla Bala köprü köyü bayağı meşhur. Bir arkadaşımda Kurtboğazı barajına giderdi hep. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 14 Temmuz 2017 Paylaş 14 Temmuz 2017 Belediyenin öünüde ki "Fışkiye" kırılmış ve orada biriken suda balıklar varmış diyorlar. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Temmuz 2017 Paylaş 14 Temmuz 2017 Köprüköy yani Kapulukaya barajı Ankara' ya 100 km. Kesikköprü barajı daha yakın, ikisinde de eskiden turna ve kadife vardı. Şimdi nasıldır bilmiyorum. İçme suyu sitemine entegre edildiğinden benzinli bot almıyorlardı, kıyıdan veya körüden at çek sistemi ile güzel turna yakalanıyordu. Gerçi ben ilk gittiğimde epeyce yakaladım sonra da bir tane bile tutamadım, güneşte yandığıma mı yanayım sivrisineklere meze olduğuma mı yanayım bilmiyorum. Yanımda hep yiyeceğimi götürürüm bu yüzden.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts