Gökhan Çoşkun 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 iyi günler herkese. 100-150tl arası saç ve sakal için kullanabilceğim bir cihaz buldum.Bu bulduğum cihaz işimi görürmü sizce ? ; WAHL 9639-816 http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/wahl-9639-816-yikanabilir-sarjli-sac-kesme-makinesi-ve-sakal-duzeltici-294035429?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*634605268*35249996367*98648314287*{type}*294035429*pla-79003442487&gclid=CjwKCAjw47bLBRBkEiwABh-PkQSqvHinumkQ93S2oTvxt45NDIKyfTHxc9-Krd4nvvBsGYElof1UBxoCQyoQAvD_BwE&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 Bu ürün için ünlü MOSER markası ile ortak olduğu söyleniyor.markayı çok bilmiyorum.Size danışmak istedim. Not : saç ve sakal için ayrı cihazlar alın diyenler var forumlarda.fakat bilgim yok bu konuda.sizce ne yapayım ? bütçem max 150 tl. 2 ayrı cihazda alabilirim.Kablolu-kablosuz farketmez.Daha önceki makinem 30tl lik kablolu saç kesimi içindi.2 sene sorunsuz kullandım.çünkü kellik var az bide hep 1-2 numaraya vuruyorum Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Ben filips'in aşağıdaki ürününü kullanıyorum. Memnun değilim http://www.hepsiburada.com/philips-qg410-15-sakal-biyik-kesme-duzeltme-makine-p-HBV00000192BT Makine kuvvetli saç ve sakalı iyi alıyor. Ancak çok ses tapıyor. Şarjı iyi gitmiyor zaten son zamanlarda da şarj almamaya başladı. Alalı 1 yıl oldu. Ayrıca aşağıdaki makineyi kullanıyorum. Memnunum. Ancak makinenin diş aralıkları çok dar sakal biraz kabarınca traş olamıyorsunuz. Sessiz ve şarjı iyi gidiyor. http://www.hepsiburada.com/dingling-sac-kesme-mak-rd-607-p-HBV000005ZUCU Sakalınızı sık sık kesmiyorsanız, sakalınız kabarıyor ve birbirine giriyorsa. Diş aralıkları geniş bir makine alın. Sakalınızı sık sık kesip düzenli traş oluyorsanız diş aralıkları dar bir makine alın. Not: Size tavsiyem berberinize gitmeniz yönünde olacaktır. Berberler profesyonel yarı profesyonel makineler kullanır. Ben 2. makineyi berberimden aldım. O toptancısına sipariş etti ben parasını verdim. Tavsiye. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Bu konuda babyliss markası oldukça iyidir.İlk makinama 10 yıla yakındır kullanıyorum. Oğlum el koyunca geçen yılda bu modelini aldım.Bu modeldende memnun kaldım http://www.aynigunkargo.com/babyliss-e837e-komple-erkek-bakim-seti---yuz-sac-vucut?ref=akakce&v=1.64.5 2 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Bu marka da iyidir.http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/remington-pg6150-erkek-bakim-seti-286908624 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Ben de üç makine kullandım, birincisini şok marketten aldım. Markasını hatırlamıyorum 15 liraya, sonra remington aldım. Şimdi de panasonic kullanıyorum. Remington iyi kesiyordu ama biraz dikkatli olmalısın. Panasonic ise iyi kesmiyor ama bazı hatalarını da affetmiş oluyor böylece.(Özelliği de olabilir, amatörlere yönelik yapıldıysa.) Ben de forumlara bakıyorum da söylediğiniz fiyat aralığında Moser uzun süreli kullanım ve iyi kesme açısından biraz öne çıkıyor. Kimisi de yeni moserlerin kaliteli olmadığından bahsetmiş. Berberden yardım alma konusunda: İhtiyacınız olunca ben hallederim, hiç girişmeyin bu işlere diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 2 saat önce, İbrahim Çelik yazdı: Ben filips'in aşağıdaki ürününü kullanıyorum. Memnun değilim http://www.hepsiburada.com/philips-qg410-15-sakal-biyik-kesme-duzeltme-makine-p-HBV00000192BT Makine kuvvetli saç ve sakalı iyi alıyor. Ancak çok ses tapıyor. Şarjı iyi gitmiyor zaten son zamanlarda da şarj almamaya başladı. Alalı 1 yıl oldu. Ayrıca aşağıdaki makineyi kullanıyorum. Memnunum. Ancak makinenin diş aralıkları çok dar sakal biraz kabarınca traş olamıyorsunuz. Sessiz ve şarjı iyi gidiyor. http://www.hepsiburada.com/dingling-sac-kesme-mak-rd-607-p-HBV000005ZUCU Sakalınızı sık sık kesmiyorsanız, sakalınız kabarıyor ve birbirine giriyorsa. Diş aralıkları geniş bir makine alın. Sakalınızı sık sık kesip düzenli traş oluyorsanız diş aralıkları dar bir makine alın. Not: Size tavsiyem berberinize gitmeniz yönünde olacaktır. Berberler profesyonel yarı profesyonel makineler kullanır. Ben 2. makineyi berberimden aldım. O toptancısına sipariş etti ben parasını verdim. Tavsiye. 2.makine n11.com da 20tl falan Iyi makinedir 1-2 sene kullanırsınız. Bilginize * kargo bedeliyle aynı rakamlara geliyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 18 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2017 3 saat önce, İbrahim Çelik yazdı: Ben filips'in aşağıdaki ürününü kullanıyorum. Memnun değilim http://www.hepsiburada.com/philips-qg410-15-sakal-biyik-kesme-duzeltme-makine-p-HBV00000192BT Makine kuvvetli saç ve sakalı iyi alıyor. Ancak çok ses tapıyor. Şarjı iyi gitmiyor zaten son zamanlarda da şarj almamaya başladı. Alalı 1 yıl oldu. Ayrıca aşağıdaki makineyi kullanıyorum. Memnunum. Ancak makinenin diş aralıkları çok dar sakal biraz kabarınca traş olamıyorsunuz. Sessiz ve şarjı iyi gidiyor. http://www.hepsiburada.com/dingling-sac-kesme-mak-rd-607-p-HBV000005ZUCU Sakalınızı sık sık kesmiyorsanız, sakalınız kabarıyor ve birbirine giriyorsa. Diş aralıkları geniş bir makine alın. Sakalınızı sık sık kesip düzenli traş oluyorsanız diş aralıkları dar bir makine alın. Not: Size tavsiyem berberinize gitmeniz yönünde olacaktır. Berberler profesyonel yarı profesyonel makineler kullanır. Ben 2. makineyi berberimden aldım. O toptancısına sipariş etti ben parasını verdim. Tavsiye. Bir saat önce, Mustafa Şimşek yazdı: 2.makine n11.com da 20tl falan Iyi makinedir 1-2 sene kullanırsınız. Bilginize * kargo bedeliyle aynı rakamlara geliyormuş. bu Dingling denilen markayı berberlerde gördüm evet. Gerçekten yorumlara baktığım zamanda olumsuz birşey göremedim pek. Bu kadar ucuz ve memnun kalınan bir cihaz olduğunu bilmiyordum Bunu alacağım. Diğer yorumlar içinde teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 siz kararınızı vermişsiniz ama ben de tecrübelerimi anlatayım, wahl ın moser markası gibi bir şey, phlipsin http://urun.n11.com/sac-ve-sakal-kesme-makinesi/philips-qg338016-10u-bir-arada-erkek-bakim-kiti-P105633705?cid=604001&gclid=CjwKCAjw47bLBRBkEiwABh-PkV7ZgvB6kaBnFJDpRyltXK_VSopi8F_MXe-nXsBDuw2v07QagcruDRoC0jsQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds tam emin değilim ama bu olabilir bunu kullandım ama şarj sıkıntı, şimdi tek şarj da iş görüyor, tam lazım olduğunda şarjı bitiyor, gerçi 5dk hızlı şarjı var, regminton da kullandım çok geç şarj oluyordu bıçağı da çok iyi değildi.. sonrasında kablolu wahl 8081 http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/wahl-detailer-8081-kablolu-sakal-kesme-makinesi-288632209?pkw=&pmt=&sc_gcsp=gg&ggmktg=PaidSearch*PLA*232252407*22324028727*58375868247*{type}*288632209*pla-79003442487&gclid=CjwKCAjw47bLBRBkEiwABh-PkShB7MhvwViImyyIv1--RhbzKqQ0DWRB8UA4irQNLtl9Ro75k417gxoCMlYQAvD_BwE&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 aldım abd den, her i 3ürünü de abd den getirttim. phlipste çok kar etmiştim hatırladığım kadarı ile ama wahl da değmez yurt dışı.. wahl ı berberimde görüp beğenmiştim o 500 gibi bir rakama almış, bana 200 gibi bir rakama mal oldu. alet süper.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Remingon'un yedek parçaları satılmaz. Arızalanırsa tamir edilemez. Garanti kapsamında arızalanırsa, birebir yenisi ile değişim olur. Garanti süresi bittikten sonra arızalanırsa, eskiyi verip yeniyi indirimli alırsınız. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2017 Paylaş 18 Temmuz 2017 Şu ana kadar hep philips kullandığım için philips tavsiye ederim. 7 yıl bir setini kullanmıştım, şarj tutmayınca yenisini aldım. 2 seneye yakındır linkteki ürünü kullanıyorum. 1 saatte tamamen şarj oluyor. O şarjla makina saç, sakal, vücut temizliği hepsine yetiyor. http://www.hepsiburada.com/philips-7000-serisi-multigroom-qg3380-16-erkek-bakim-seti-10-u-1-arada-p-SGPHQG3380 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Temmuz 2017 Paylaş 19 Temmuz 2017 Philipsin son dönemde çıkan bir çok ürününden memnunun ben .saç için ,sakal için ve vücüt bakımı için olan yeni seri cihazlarını kullanıyorum .gayet başarılı ve işlevsel .özellikle kullanım esnasında zarar vermeme emniyeti gayet iyi. Yorum bağlantısı
Anıl Mert 19 Temmuz 2017 Paylaş 19 Temmuz 2017 13 saat önce, Gökhan Çoşkun yazdı: bu Dingling denilen markayı berberlerde gördüm evet. Gerçekten yorumlara baktığım zamanda olumsuz birşey göremedim pek. Bu kadar ucuz ve memnun kalınan bir cihaz olduğunu bilmiyordum 3 yıldır kullanıyorum berberime getirtmiştim 20 tL ye toptancısından. Bunda tek sıkıntı dişlerin orantısına dikkat etmek lazım birde yağsız bırakmamak lazım onun haricinde saçıda sakalıda çok iyi kesiyor ve gerçekten sessiz. Yorum bağlantısı
Ahmet Sarıca 19 Temmuz 2017 Paylaş 19 Temmuz 2017 (düzenlendi) 20 saat önce, İbrahim Çelik yazdı: Ben filips'in aşağıdaki ürününü kullanıyorum. Memnun değilim http://www.hepsiburada.com/philips-qg410-15-sakal-biyik-kesme-duzeltme-makine-p-HBV00000192BT Makine kuvvetli saç ve sakalı iyi alıyor. Ancak çok ses tapıyor. Şarjı iyi gitmiyor zaten son zamanlarda da şarj almamaya başladı. Alalı 1 yıl oldu. Ayrıca aşağıdaki makineyi kullanıyorum. Memnunum. Ancak makinenin diş aralıkları çok dar sakal biraz kabarınca traş olamıyorsunuz. Sessiz ve şarjı iyi gidiyor. http://www.hepsiburada.com/dingling-sac-kesme-mak-rd-607-p-HBV000005ZUCU Sakalınızı sık sık kesmiyorsanız, sakalınız kabarıyor ve birbirine giriyorsa. Diş aralıkları geniş bir makine alın. Sakalınızı sık sık kesip düzenli traş oluyorsanız diş aralıkları dar bir makine alın. Not: Size tavsiyem berberinize gitmeniz yönünde olacaktır. Berberler profesyonel yarı profesyonel makineler kullanır. Ben 2. makineyi berberimden aldım. O toptancısına sipariş etti ben parasını verdim. Tavsiye. dingling 607-1 modeli var küçük işler için kullanıyorum şarjlı bi makine.farkı ne bilmiyorum sizinkiyle mahallede dolaşan seyyar satıcıdan 10 tl ye aldım saç traşı için makine arıyorsanır moser marka alınız.alman malı gerçekten çok iyi.ömürlük gibi.berberlerde onu kullanıyor zaten. 19 Temmuz 2017 tarihinde Ahmet Sarıca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 Saç sakal usturaya vurduruyorum takribi 10 yıldır. Cilt yumuşak sakal sert. Saç teli ince ve seyrek. (Ense ve yanlar hariç) Saç sakal için ayrı ürün mü almalıyım? Güncel tavsiyeniz var mı? Fiyat limitim yok. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 Saç sakal usturaya vurduruyorum takribi 10 yıldır. Cilt yumuşak sakal sert. Saç teli ince ve seyrek. (Ense ve yanlar hariç) Saç sakal için ayrı ürün mü almalıyım? Güncel tavsiyeniz var mı? Fiyat limitim yok. Teşekkürler.Sakal sert cilt yumuşaksa panasonic veya braun üst serileri tavsiye ederim. Lv61ve 790serilerini kullandım kullanıyorum 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 Bir saat önce, Murat Sürücü yazdı: 1 saat önce, Bekir Çelik yazdı: Saç sakal usturaya vurduruyorum takribi 10 yıldır. Cilt yumuşak sakal sert. Saç teli ince ve seyrek. (Ense ve yanlar hariç) Saç sakal için ayrı ürün mü almalıyım? Güncel tavsiyeniz var mı? Fiyat limitim yok. Teşekkürler. Sakal sert cilt yumuşaksa panasonic veya braun üst serileri tavsiye ederim. Lv61ve 790serilerini kullandım kullanıyorum Murat abi ürün yorumlarında ekseriyet "çene altı/boyun kısmında uğraştırdığı yazılmış. Siz sıkıntı çekiyor musunuz? Yatık kılları almada sorun oluyormuş sanırım. 900-1000 TL'lik son ürünlerde bile bu yorum var. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 Murat abi ürün yorumlarında ekseriyet "çene altı/boyun kısmında uğraştırdığı yazılmış. Siz sıkıntı çekiyor musunuz? Yatık kılları almada sorun oluyormuş sanırım. 900-1000 TL'lik son ürünlerde bile bu yorum var.Çene altı boyun zaten en zor alınan yer. O yüzden tüm ürünlerde zor. Ama en iyisi braun ve panasonic. Philips te kullandım, sert sakalda fiyasko. Braun alırsan temizleme standlı al mutlaka. Her traşta tertemiz. Braun daha torklu panasonic daha güçlü bir cihaz. Kalın sert kıllarda braun daha az zorlanmakta. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 (düzenlendi) Braun 790 serisi ve üstü arkadaş, 790cc standlı kullanıyorum, züper traş ediyor, boyun altı falan hikaye hepsini alıyor, tahriş neredeyse yok, ovala bastır kes zorla sonra bas kolonyayı, sıfır yanma hissi, Braun 7 serisi ve üstü unutmayın, tek dikkat etmeniz gereken temizleme zaten yapıyorda, arada bir ince makina (dikiş makinası) yağından çalışırken bıçak kısmına her 3 bölüme 1 damla damlatmak olsun, bu sayede acaip traş yapıyor, orta güçte kullanın yeterli, bıçakları en az 18 ay gider yazar ama çoook daha fazla gider, dediğim gibi yaparsanız (zaten yağ olayını kitabında yazar) 4 sene de bir bıçak değişirsiniz, oda belki filipis mi, hadi canım oradan, 15 sene en üst serilerini kullandım, şuanki Braunların yanında hikaye diyorum, özellikle Braunun sıfır tahriş olayı harika... ayrıca şar olurkende kullanırsınız, buda başka artısı... Not: sakaldaki özellikle boyun bölgesindeki kıl dönmelerini bile alır, orta kısım ile, kanama acı falan olmaz series 7 imkan varsa series 9 24 Eylül 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 Bu işin piri WAHL markasıdır. Türkiye ithalatçısı https://www.fonexkozmetik.com/tras-makinesi-cesitleri?filtre=[{"type":"marka","id":"1","values":["9"]}]&gclid=EAIaIQobChMItdPQpMu-1gIVTJSyCh0LkAX5EAAYASAAEgIo5PD_BwE bende 110Volt bir tane var. set. eski bir WAHL 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 İlginçmiş, yalnız ben teknolojik takılıyorum, bu kurtarmaz (sakal işinde) Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 17 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: İlginçmiş, yalnız ben teknolojik takılıyorum, bu kurtarmaz (sakal işinde) yenileri elektrikli tabi ki. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 33 dakika önce, Mehmet Göktürk yazdı: eski bir WAHL Bununla ne zaman traş edilsem gülme krizine girerdim 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 Şimdi, Mehmet Göktürk yazdı: yenileri elektrikli tabi ki. şunu kastetmiştim aslında, tam klasik ama kaliteli duruyor, bıçak ömrü açısından... Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 12 saat önce, Bekir Çelik yazdı: Saç sakal usturaya vurduruyorum takribi 10 yıldır. Cilt yumuşak sakal sert. Saç teli ince ve seyrek. (Ense ve yanlar hariç) Saç sakal için ayrı ürün mü almalıyım? Güncel tavsiyeniz var mı? Fiyat limitim yok. Teşekkürler. kendin için ise; wahl 8081 kullanıyorum tavsiye ederim. kendin için derken bu aslında sakal için, ama yanlış anlama saçlar biraz döükülmüş görüntüsünden ötürü sana her türlü olur. jilet/makine gibi kazımıyor, baya kısa kesiyor, devri falan da çok iyi.. bir bak istersen. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Eylül 2017 Paylaş 24 Eylül 2017 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Bununla ne zaman traş edilsem gülme krizine girerdim kolunu biraz yavaş kullansınlar ama aleti hızlı yürütsünler, bakalım gülüyormusun ağlıyormusun 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts