Erdem Terzioğlu 19 Temmuz 2017 Paylaş 19 Temmuz 2017 2012 Renault Megane 1.5 DCI EDC aracimin bakim zamani geldi. Araç 170.000 km de. Yili geldigi icin bakim yaptiracagim. Paradan kacmayip her bakimda yakit filtresini de degistiriyorum. Surekli olarak marka istasyonlardan yakit almadigim icin. Gitti gidiyor üzerinden 4 lu set aldim. Yağ hava yakit ve polen filtresi. Ayrixa wurth un cam sampuani da hediye kargo dahil 109.99 tl. Idi ve urunler orjinal diyor. Bu fiyata orjinal urun gondermeleri garip geldi bana. Yan sanayi karbon polen filtresi bile 20-25 lira. Hatta delphi marka yakit filtresi 1 yil once 70 TL idi. Urunler henuz kargoda ama urunlerin orjinal oldugunu nasil anlayabilirim?Urun resimlerinde urunlerin kutusunda renault amblemi gozukuyor ama onun da çakmasin yapmak zor olmasa gerek. Bu konudaki onerilerinizi bekliyorum.Bir diger sorum ise EDC şanzimanin yağ degisim zamani oneriniz nedir? Aracin servis kayitlarinda 110.000 bakimina kadar hic degismemis gozukuyor. Bende degistirmedim. 170.000 km de aracin sanziman yag degisimi zamani ne zamandir? Daha once serviste sordugumda bakimda bakiyoruz degismesi gerekmiyorsa degistirmiyoruz bir km si yok dediler. Tabi bakimi ozel serviste yapacagim icin bakmayacaklardir. Bu konudaki oneriniz nedir? Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Orjinal değildir.Sadece orjinal dizel yakıt filtreleri 120 TL den aşağı zor bulursunuz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Temmuz 2017 Paylaş 20 Temmuz 2017 Mazot filtresini orjinal alın mutlaka. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Alp 24 Temmuz 2017 Paylaş 24 Temmuz 2017 Focus Mk2 mazot filtresi serviste 280 lira Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu 24 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 24 Temmuz 2017 Parcalari taktirdim. Takan usta serviste kullandiklari ile ayni dedi. Su an icin herhangi bir sikinti yok. En azindan uzerinde renault yazan yan sanayidir diye dusunuyorum Yorum bağlantısı
Ahmet Öcalır 9 Ağustos 2017 Paylaş 9 Ağustos 2017 Merhabalar. Filtre konusunda fiyat bilgisi için yardımcı olabilirim. Ve markaların kullandıkları parça numaraları hakkında tabi ki. Yakıt filtresi konusunda ben de hassasımdır. Orjinal olmasından yanayım fakat diğer filtreler konusunda kaliteli yan sanayi kullanılabilir diye düşünüyorum. Yakın kalitede ve 3'te 1 fiyatına ürünler varken neden servislere kazıklanalım ki? Neyse, hayırlı olsun Erdem bey. Filtre konusunda yardımcı olabilirim her zaman. Bosch marka yakıt filtresi: F 026 402 067 kodu bu abi senin araca uygun olan. Fiyatı ise satıcıya göre değişir 100-120 arası değişir. Delphi marka yakıt filtresi: HDF624 kodu. Fiyatı ise 70-100 arası değişir. Sardes marka yakıt filtresi: SF334 kodu. Fiyatı 40-50 arası. Sadece yakıt filtreleri bu kadar değişkenlik gösterirken ve yan sanayi iken, sen filtre setini orjinal olarak o fiyata alamazsın abi. Elde kalmıştır belki olabilir fakat sanmıyorum. Umarım uzun süre kullanırsınız Yorum bağlantısı
Ali Gök 9 Ağustos 2017 Paylaş 9 Ağustos 2017 edc nin yağını servis kontrol ediyoruz muabbetine hiç inanmayın derim yağını değişmekte fayda var ama en doğru yağ hangisi hiçbir fikrim yok. en iyi yetkili serviste yapılabilir sanki. muhtemelen filtreler yan sanayidir. lakin aynısını serviste takıyor olabilir. benim şahsen hiçbirine güvenim yok pek Yorum bağlantısı
Recommended Posts