Mahmut Yıldız 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 Bir saat önce, Ayhan Onaran yazdı: Evet maalesef ustalarımız bu konulara dikkat etmiyorlar.. Orjinal kelepçeler yerine kafalarına göre kelepçe sıkıyorlar. Bunlarda hortumları çok sıktıkları için kesiyor.. Kelepçe orijinaldi, hortum çürümüş durumdaydı. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 27 Temmuz 2017 Yazar Paylaş 27 Temmuz 2017 Aracı aldım bugün. Zarar gören hortum değişti. Araçta hiç bir sıkıntı yok. 2 saate Ankaraya yola çıkıyorum. İnşallah yolda kaldım diye yeni konu açmak zorunda kalmam 12 Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 27 Temmuz 2017 Paylaş 27 Temmuz 2017 2 saat önce, Emrah Altun yazdı: Aracı aldım bugün. Zarar gören hortum değişti. Araçta hiç bir sıkıntı yok. 2 saate Ankaraya yola çıkıyorum. İnşallah yolda kaldım diye yeni konu açmak zorunda kalmam Çok geçmiş olsun. Daha önceki mesajlarda belirtilmiş ancak ben yeniden hatırlatayım. 1. Motor düzensiz çalıştığında 2. Hararet aniden yükselmeler yaptığında. 3. Motordan olağan dışı sesler gelmeye başladığında. 4. Araba ölü gibi olup çekiş problemleri yapmaya başladığında 5. Düzensiz yakıt değerleri almaya başladığınızda. Aracı acilen bir ustaya yetiştiriyorsunuz. Ve asla zorlamıyorsunuz. Hatta çalıştırmaya devam etmek bile çok büyük risk. 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Temmuz 2017 Paylaş 28 Temmuz 2017 Gecmis olsun fazla masraf cikmamasi sevindirici. Yorum bağlantısı
Özkan Yenigün 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 Yolda bu durumlarla karşılaşmak çok kötü bir durum. Çok geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts