Köksal Yılmaz 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 Şahsen devlet olarak ceza toplamak isteyip saksıyı biraz çalıştırsam ilk iş ne kadar emniyet şeridi(100 mt bile olsa) varsa kamerayla donatır 2 ayda kârâ geçerim. Sağdan gelip dalan herkesi tespit için çalışırım. 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 Yol bilgisayarında ortalama hız göstergesi var. Gişelere geldiğinizde sıfırlayın ve takip edin. Yolda bir kez durduğunuzda zaten ortalama hız limitini geçmeniz epey zor olacaktır. Yol bilgisayarı durduğunuz zaman çalışmıyor. 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 13 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Şahsen devlet olarak ceza toplamak isteyip saksıyı biraz çalıştırsam ilk iş ne kadar emniyet şeridi(100 mt bile olsa) varsa kamerayla donatır 2 ayda kârâ geçerim. Sağdan gelip dalan herkesi tespit için çalışırım. Dubai"nin yeni kamera sistemleri on fonksiyonlu. Radar , kırmızı ışık , u dönüşü , güvenlik şeridi v.s. tüm kuralları takip edebiliyor. Ayrıca başka bir videoda da izlemiştim. Bu sistemin üzerine çift kameralı sistem yapmışlar, kemer , telefon kulanımı gibi görüntüleri de yakalıyor. Şehir içine 700 kadar kamera koyduklarını söylüyorlardı. kameralar kurulduktan sonra geçen yıla göre %18 ihlallerde azalma olmuş. Biz hala işin ortalam hız kısmında olalım. Dubai olayı aşmış. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 20 saat önce, Mehmet Kaya yazdı: Bu örneke nerde yazıyor ve otomobil mi yoksa ticari mi? Bu hesaba göre ben radar cezası yedim o zaman. Burada hocam http://www.memurlar.net/haber/684299/bugunden-sonra-hgs-ogs-radar.html Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 7 saat önce, Ali Gök yazdı: Bu linkteki verilerin kaynağı sağlammı ? Linkteki sayfada en altta bulunan değerler olması gereken değerler. Fizik kurallarında hız=yol/zaman Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 1 saat önce, Ahmet Ekici yazdı: Burada hocam http://www.memurlar.net/haber/684299/bugunden-sonra-hgs-ogs-radar.html Buradaki hesap otomobil için hatalı. Hız=210/1saat55dakika(1.91 saat) hız=109.9 km ortalama bu da otomobil için değil. Panelvan için geçerli. Not: 1 saat 55 dakika kaç saattir. 2 saat 120 dakika ise X Saat 115 dakika X*120=2*115 X=2*115/120 X=1,91 saat yapar 5 saat önce, Erhan Doruk yazdı: Yol bilgisayarında ortalama hız göstergesi var. Gişelere geldiğinizde sıfırlayın ve takip edin. Yolda bir kez durduğunuzda zaten ortalama hız limitini geçmeniz epey zor olacaktır. Yol bilgisayarı durduğunuz zaman çalışmıyor. Aynen. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 9 dakika önce, Mehmet Kaya yazdı: Buradaki hesap otomobil için hatalı. Hız=210/1saat55dakika(1.91 saat) hız=109.9 km ortalama bu da otomobil için değil. Panelvan için geçerli. Hocam, bu iki gişe arası hesaplamada yüzde 10'luk toleras ekleniyor mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 31 Temmuz 2017 Paylaş 31 Temmuz 2017 11 dakika önce, Ahmet Ekici yazdı: Hocam, bu iki gişe arası hesaplamada yüzde 10'luk toleras ekleniyor mu? Dün eklendiğini öğrendim. Ama yine de net bir bilgi Yok. 120 olsa ne olur 130 olsa ne olur. 2saat lik 240 km'lik mesafeye sadece 10 dk daha kısa sürede ulaşıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 bu otoban cezaları ne kadar zamanda geliyor bilgisi olan var mı ya da ne kadar zamanda sisteme düşüyor? bende daha görünen bir ceza yok 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 Aslında yazılımcı biri ortalam hız hesaplayan telefon uygulaması yapsa iyi para kazanır. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 son çıkıştaki dinlenme tesislerinin işi açılacak. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Ağustos 2017 Paylaş 1 Ağustos 2017 On 31.07.2017 at 15:28, Sadık Taşyürek yazdı: sanki yukarıda ki linkteki veriler de hata var gibi. aşağıdaki fotoya bakın karşılaştırın. Abi memurlar.net adresindeki verilerde hata var. Bu gönderdiğin veriler Otomobil için 120 km hız baz alınarak doğru hesaplanmış veriler. Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 Ben yeni uygulama sonrası otoyolu kullandım. Taktik olarak süre değil, ortalama hız verisini baz aldım. Gişelerden geçerken ortalama hızı sıfırladım ve çıkışta yasal sınırlar içinde kalmaya çalıştım.. Ayrıca.. Otoyol içindeki radarlar da işine devam ediyor. Sabit radar gördüm. Aklınızda olsun. Çıkışta beklerim diye olur olmaz yerde basmak sabit radarlara yakalanmamıza sebep olur. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 2 Ağustos 2017 Paylaş 2 Ağustos 2017 3 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Ben yeni uygulama sonrası otoyolu kullandım. Taktik olarak süre değil, ortalama hız verisini baz aldım. Gişelerden geçerken ortalama hızı sıfırladım ve çıkışta yasal sınırlar içinde kalmaya çalıştım.. Ayrıca.. Otoyol içindeki radarlar da işine devam ediyor. Sabit radar gördüm. Aklınızda olsun. Çıkışta beklerim diye olur olmaz yerde basmak sabit radarlara yakalanmamıza sebep olur. Aynen abi. Ben de aynısını yapıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts