İçeriğe Yönlendir

Yeni aracım Naylon Megane Sedan Joy 1.6 :)

Ali Can YALÇIN

Recommended Posts

Emre Cetin

Hayırlı olsun bu tasarım çok hoşuma gidiyor fiyatta çok uyguna gelmiş iyi günlerde kullanın . 

Yorum bağlantısı
Sedat Oral

Hayırlı olsun renk seçimi güzel. Artık boş araba kalmadı gereksiz oyuncaklara para vermemişsiniz o kadar. Baz versiyonlar bile ihtiyacı karşılıyor

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Mis gibi tercih olmuş, hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin insallah...

Yorum bağlantısı
Ali Can YALÇIN

Hepinize tesekkür ederim aracın motoru euro 6 bakımlar 20000 km de veya 1 yıl olarak belirlemişler. Yakıt olarak cidden bende cok memnunum ki bazı arkadaşlar bakımdan sonra dahada düşecegini.söylüyorlar. Liste fiyatı 68 bin opsiyonlarda eklenince 70700tl ye geliyordu ama pazarlık sonucu bu fiyata aldım. Yalıtım olarakta gayet iyi

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan
13 saat önce, Murat Bal yazdı:

Hayırlı olsun. Aracın yalıtımı nasıl ?

Bende dizel otomatik sedan touch var, yalıtım iyi düzeyde. 15 gün kadar da Joy benzinli ivdüz vites kullandım motor sesi neredeyse hiç duyulmuyor. 120 km hıza ulaşınca malum sesler artıyor. 

Yorum bağlantısı
Recep Güney

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın... Kullandıkça düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.benim de baktığım bir araç kendisi..ford daki gibi bağımsız süspansiyon yok sanırım bunlarda.. O sebeple bagaj 500 lt civarında diye biliyorum..yol tutuşu ve ilerleyen zamanlardaki yakıt tüketimi hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Yorum bağlantısı
Ali Can YALÇIN

2 dakika önce, Recep Güney yazdı:

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın... Kullandıkça düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.benim de baktığım bir araç kendisi..ford daki gibi bağımsız süspansiyon yok sanırım bunlarda.. O sebeple bagaj 500 lt civarında diye biliyorum..yol tutuşu ve ilerleyen zamanlardaki yakıt tüketimi hakkında tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim..

teşekküe ederim. Tabiki yarın sehirler arası yola çıkacam bilgileri yazarım

Yorum bağlantısı
Ali Can YALÇIN

Haftasonu Ankara-istanbul Floryaya gittim geldim araç hızlanmaları falan gayet iyi. genel hızım otobanda 110 km falan tabiki İstanbul içinde bu hızlar imkansız dur kalk devamlı. depoyu fulledim cıkmadan geldiğimdede fulledim aldığı yakıt toplam 295 tl yaptığım yol  ise 1015km. araçın yol tutuşunu begendim. ancak atmosferik oldugu için bazı yerlede bayılmalar oldu ama genel itibari ile hosuma gitti 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ali Can YALÇIN

Geçen hafta Ankara'dan Antalya'ya gittim geldim. 4 yetişkin 1 bebek bagaj dolu klima full açık. Toplam 1260km yol yaptık bunun 100 km sehir içi toplam yakıt olarak aldığımız tutar 382.5tl.

Sizce nasıl?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
3 dakika önce, Ali Can YALÇIN yazdı:

Geçen hafta Ankara'dan Antalya'ya gittim geldim. 4 yetişkin 1 bebek bagaj dolu klima full açık. Toplam 1260km yol yaptık bunun 100 km sehir içi toplam yakıt olarak aldığımız tutar 382.5tl.

Sizce nasıl?

TL bilemiyorum da, LT hesabı nedir acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...