Engin Akşen 26 Ağustos 2017 Paylaş 26 Ağustos 2017 (düzenlendi) S.a abilerim kardeşlerim, şu aralar araç almak istiyorum. Bulunduğum yerde bir tane gördüm ve hoşuma gitti sizlerinde tavsiyelerinizi bekliyorum. Kronik sorunları var mıdır ? bu fiyata başka önerileriniz var mı ? Ne kadar eder ? satarken problem yaşar mıyım ? vs ... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-temiz-kulanilmis-ideal-araba-461596529/detay değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler... 4 Eylül 2017 tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 26 Ağustos 2017 Paylaş 26 Ağustos 2017 Bir yılı geçti 98 modele biniyorum. Kronik sorunu yoktur. Bir yaptığın masrafı ikinciye istemez (doğru usta ve doğru parça şart). Eski model araç kısaca. Ne yaparsan yap illa biseyler isteyecek. Verilen paralar ortada. Sıfır araç almak bile risk, 20 yaşındaki araçta da mucize beklemek doğru olmaz. Triger, devirdaim, termostat, su hortumları vs yeni olsun daha arkana bakmazsın. Doğru ustalara emanet etmelisin aracı. Sağlam araba, bir fiat reno citroen peugeot gibi antin kuntin arızaları yoktur. Onlar kadar sorunlu değildir en azından. Bakımlı kurcalanmamış olursa bir 20 yıl daha hizmet eder 4 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 26 Ağustos 2017 Paylaş 26 Ağustos 2017 Temizini bulursaniz alinir.ben 99 modeli 2 sene once aldim 222 bindeydi icim gayet rahat sekilde aldim cunku bilinen bi arabaydi.simdi satilik 250 binde Ama temizi olmazsa uzebilir ,bazi ustalar bu arabalari gorunce ben bakmam diyo,vakit aliyo diye bile bu arabalari geri ceviren usta var 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 26 Ağustos 2017 Paylaş 26 Ağustos 2017 Km doğruysa ki şüpheleyim alınır.fiyat çok gibi masrafi var mı bakmak lazım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 26 Ağustos 2017 Paylaş 26 Ağustos 2017 (düzenlendi) Güzel araç Makul fiyat Amma km nasıl oluyor? Mümkün değil. Motor yapılmış olabilir mi.? A.S. bu arada... 26 Ağustos 2017 tarihinde Mustafa Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Sutay 26 Ağustos 2017 Paylaş 26 Ağustos 2017 Kronik diyebilecegim benim basima gelen olarak havalandirma yonlendirmede problem olabiliyor onu da basit bir sekilde cozuyoruz. Daha yeni bir arkadas forumda cozdugunu belirtmisti (lanet yesil conta[emoji13] )Cam siyiricilarin icindeki metalin korozyonu kaynakli siyiricinin cama baskisi soz konusu, camci yeni uygun lastik takiyor.. Harici kronik diyebilecegim problem yasamadim. Yaşı itibariyle aracın sorunları çikabilir.. Gögüslükten citirti tikirti gelebilir çözümu vardir.. Keyif olarak beni mennun etmisti. Gercekten temiz ve bakimliysa alinabilir. Fiyat olarak bisey diyemeyecegim.. Ilandaki aracin da benzin ibresi kontak kapaliyken inmemis aşagiya bende de depoyu fulleyince oyle olmustu.. Problem yaratmiyor, dogru gosteriyordu.. 2 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 26 Ağustos 2017 Paylaş 26 Ağustos 2017 a slm, 97 ye 4 sene bindim, 99 makbüldür.. temizse binilir hışırsa üzer toplanmaz.. bu araç; fotolar çok net olmadığı için tahmin etmek zor ama sanki km orijinal gibi geldi, kontrol edilmeli.. iyi bir kontrolden sonra alınabilir, hararet etmiş mi? kaç kere etmiş? motora iyi bakın baktırın, ön tamponu dert etmeyin boya parasından daha ucuzdur.. 2 Yorum bağlantısı
İlhan Kol 28 Ağustos 2017 Paylaş 28 Ağustos 2017 bende 97 ye 5 yıldır biniyorum 40bin km yaptım, aldığımda aracı sonradan fark ettim hava yönlerdirme sorunu vardı sadece cama üflüyordu, birde sadece 4.kademede çalışıyordu, termostadı iptal etmişlerdi, arada bir abs tcs ışığı yanıyordu, km gösterge aydınlatması hafif yanıyordu, triger 7 yıldır değişmemişti, baskı balata bitmek üzereydi, cam düğmeleri bazen çalışmıyordu, alt salıncaklar bozulmuş ses yapıyordu cam çıtaları camları çizmişti vs ve ben bunların hiçbirini bilmiyordum ustaya falan göstermeden aracı almıştım, çoğunu hallettim 5 yıldır sorunsuz biniyorum, kullanırken keyif veren bir araç ama yinede sana kalmış fiyat biraz pahalı bana kalırsa 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts