Eren Gökmen 6 Eylül 2017 Paylaş 6 Eylül 2017 rekor olarak 51,4 lt benzinle 1810km yapmis. tabiki yaris pistinde ve 32 saatlik bir sabirla... 2,85/100km... gercek hayatta böyle birsey olamaz tabi. Belki daha iyileri de vardir. Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 6 Eylül 2017 Paylaş 6 Eylül 2017 Sıfır alarak kullanmış biri olarak söylemek gerekirse , 308 T9 kasa gerçekten çok başarılı bir araba. Malzeme kalitesi üst seviyede, trim sesi yok, kronik arızası yok( belli bir seride traveslerde sorun var, oda garantiden değişiyor) dokunmatik ekrana ve mini direksiyona çabuk adapte oluyorsunuz. Ekrana Android Corvin uygulaması yapıldığında araçta android bir tabletinizde oluyor (1.000 TL) 1.2 benzinli ve 1.6 diz2l motor harika diyecek laf yok. Eat6 şanzıman taş gibi ve DSG'den daha iyi. Çok kararlı, sorunsuz ve yumuşak. Araç benzinli ve dizelde ekonomi canavarı. Yüksek hızlarda kabin ve rüzgar sesi yok denecek kadar az. Ses sistemi denon değilse çok tatminkar değil. Koltuklar rahat, araç çok yumuşak sizi yormuyor. Yol tutuş başarılı. Her iki motorda kasayı iyi taşıyor performans tatminkar. Ancak bu araç Allure modeli alınır diğer paketlere bakmayın. Hatta alacaksanız classic edition plus 1.6 e hdi alın, cam tavan, otomatik park, kör nokta uyarı sistemi, alarm gibi Allure donanım harici ekstraları var. Bahsettiğiniz rakamlara 2016 classic edition plus 1.6 hdi alabilirsiniz. Classic edition plus aslında Allure pakettir. Araçla ilgili forumda konum bile var ordan bakabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 6 Eylül 2017 Yazar Paylaş 6 Eylül 2017 2 saat önce, Mahmut Yurt yazdı: Sıfır alarak kullanmış biri olarak söylemek gerekirse , 308 T9 kasa gerçekten çok başarılı bir araba. Malzeme kalitesi üst seviyede, trim sesi yok, kronik arızası yok( belli bir seride traveslerde sorun var, oda garantiden değişiyor) dokunmatik ekrana ve mini direksiyona çabuk adapte oluyorsunuz. Ekrana Android Corvin uygulaması yapıldığında araçta android bir tabletinizde oluyor (1.000 TL) 1.2 benzinli ve 1.6 diz2l motor harika diyecek laf yok. Eat6 şanzıman taş gibi ve DSG'den daha iyi. Çok kararlı, sorunsuz ve yumuşak. Araç benzinli ve dizelde ekonomi canavarı. Yüksek hızlarda kabin ve rüzgar sesi yok denecek kadar az. Ses sistemi denon değilse çok tatminkar değil. Koltuklar rahat, araç çok yumuşak sizi yormuyor. Yol tutuş başarılı. Her iki motorda kasayı iyi taşıyor performans tatminkar. Ancak bu araç Allure modeli alınır diğer paketlere bakmayın. Hatta alacaksanız classic edition plus 1.6 e hdi alın, cam tavan, otomatik park, kör nokta uyarı sistemi, alarm gibi Allure donanım harici ekstraları var. Bahsettiğiniz rakamlara 2016 classic edition plus 1.6 hdi alabilirsiniz. Classic edition plus aslında Allure pakettir. Araçla ilgili forumda konum bile var ordan bakabilirsiniz. Ben otomatik bakıyorum, classic edition plus'larda otomatik yok bildiğim kadarıyla, yanılıyorsam düzeltin. Allure + en azından comfort paket olanlarına bakıyorum. Daha fazlası olursa ne ala. Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt 6 Eylül 2017 Paylaş 6 Eylül 2017 Ben otomatik bakıyorum, classic edition plus'larda otomatik yok bildiğim kadarıyla, yanılıyorsam düzeltin. Allure + en azından comfort paket olanlarına bakıyorum. Daha fazlası olursa ne ala.Malesef classic edition plus versiyonunda otomatik yok. Olsa Türkiyenin en iyi F/P aracı olurdu. Peugeot kullanıcıları bir garip, classic edition plus araçları Allure donanımdam saymadıklarımiçin ikinci eli hiç yükselmedi. 1.2 benzinli Allure seçeneğinde ise malum sitede sadece 2 ilan var. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 7 Eylül 2017 Paylaş 7 Eylül 2017 (düzenlendi) On 06.09.2017 at 09:25, Önder Özcan yazdı: 1718 Km mi? Kaç litre depo, hata olmasın? 1178 falan olmasın. Nerde geçiyor 1718 rakamı, göremedim ben? http://www.automagg.com/peugeot-308-bir-depoyla-tam-1718-km-yol-yapti/ Buyur Önder abicim... On 06.09.2017 at 09:25, Önder Özcan yazdı: 7 Eylül 2017 tarihinde Erkut Uysal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 7 Eylül 2017 Paylaş 7 Eylül 2017 (düzenlendi) 308 i haftasonu test ettim. Şanjıman ve motor çok güzeldi. sürüşü çok beğendim. Ama arka diz mesafesi çok dar idi aracın. bagajı büyüteceğim diye arka diz mesafesinden çalmışlar. 7 Eylül 2017 tarihinde Serdar Göktaş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 7 Eylül 2017 Yazar Paylaş 7 Eylül 2017 10 saat önce, Mahmut Yurt yazdı: Malesef classic edition plus versiyonunda otomatik yok. Olsa Türkiyenin en iyi F/P aracı olurdu. Peugeot kullanıcıları bir garip, classic edition plus araçları Allure donanımdam saymadıklarımiçin ikinci eli hiç yükselmedi. 1.2 benzinli Allure seçeneğinde ise malum sitede sadece 2 ilan var. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aracımı sattım, o iki ilandan birine bakmak için bu gece yola çıkacağım inşallah. 30 dakika önce, Serdar Göktaş yazdı: 308 i haftasonu test ettim. Şanjıman ve motor çok güzeldi. sürüşü çok beğendim. Ama arka diz mesafesi çok dar idi aracın. bagajı büyüteceğim diye arka diz mesafesinden çalmışlar. Aynen arka diz mesafesi dar. Ben genelde 2 kişi olacağımızı varsayarak yeterli buldum. Bagaj hacmi 420 litre civarı ve benim için arka diz mesafesinden biraz daha öncelikliydi. 1.2 motoru test edemedim ama şanzıman çok hoşuma gitti benim de. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 7 Eylül 2017 Paylaş 7 Eylül 2017 2 saat önce, Ömer Çayırtepe yazdı: Aracımı sattım, o iki ilandan birine bakmak için bu gece yola çıkacağım inşallah. Aynen arka diz mesafesi dar. Ben genelde 2 kişi olacağımızı varsayarak yeterli buldum. Bagaj hacmi 420 litre civarı ve benim için arka diz mesafesinden biraz daha öncelikliydi. 1.2 motoru test edemedim ama şanzıman çok hoşuma gitti benim de. iki kişi olunca yeterli olacaktır. ama bizde bir ufaklık olunca ve koltuğunu koyunca rahat edemez diye düşündük. Sığamayınca özellikle uzun yolda öndeki koltuğu tekmelemeye başlıyor. Şu an kullandığım araçta arka diz mesafesi çok iyi ve şaft tüneli olmayınca gayet geniş bir kullanım alanı var. Benim araç ile kıyaslayınca bana ve hanıma çok dar geldi. Benim kullandığım motor 1,6 hdi idi. 1.2 nasıldır bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Çayırtepe 9 Eylül 2017 Yazar Paylaş 9 Eylül 2017 Peugeot 308 1.2 130hp EAT6 Allure + Comfort paket alarak araç arayışımı sonlandırdım. Şehir dışından aldım, gelirken başıma talihsiz bir olay geldi ama çözüldü çok şükür. Aracın konusunu yakında açar daha detaylı bilgileri veririm. 6 Yorum bağlantısı
Recommended Posts