Oktay Kaya 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Mrb arkadaslar. Simdiye kadar yakiti hep opetten aldim.fakat shell daha iii diyenler var.ikisinide kullanip farkini goren varmi acaba. Yorum bağlantısı
Emre Şahin4 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Shell tercih ediyorum sürekli, psikolojikmi bilemiyorum ama motor sesinde baska yerden alinca artma oluyor sanki. cok mecbur kalmadikca baska yerden almıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Kaya 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Kesinlikle shell derim benzinlide pek farketmiyor ama dizel de arabanın cekisinden tutta sesine kadar farkediyor. SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Yücel Metin 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Shell derim ben, bütün hepsini denedim. LPG, dizel, benzin fark etmez adamların yakıtı kaliteli bariz fark ediliyor, araç kullanırken. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Valla bende benzin ve lpg de denedim. Her ikisi de çok iyi shell de. Başka yerden aldığımda tekleme çekiç zayıflama ses vs olmakta ama shell de hiç bir problem olmuyor. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Yıllardır hep shell den alırım bazen total memnunum geçen yıl ucuz diye Türkiye petrollerinden aldım hemen enjektörler şakırdamaya başladı dahada tövbeliyim Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Valla bende benzin ve lpg de denedim. Her ikisi de çok iyi shell de. Başka yerden aldığımda tekleme çekiç zayıflama ses vs olmakta ama shell de hiç bir problem olmuyor.Abi İpragaz Go yu denedin mi hiç ? Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 mercedes sprinter ile yakıt konusunda ki tecrübelerimden; en beğenmediğim, opetti, motor sesli çalışıyordu ve bence dpf nin çabuk tıkanmasına sebep oluyordu. shell motor sessiz ve yumuşaktı ama güçten biraz düşüyordu, bp motor normal yaptığı km standarttı, total exelcium, motor sessiz güçlü ve km de standarttı. çoğunlukla total kullandım ama her zaman aynı mazot kullanmanın iyi olacağını düşünmüyorum, ara sıra değiştirrmek temizlik amaçlı faydalı olacağını düşünüyorum. ve markanın olduğu kadar alınan petrol istasyonları da önemli.. xxx adlı shell istasyonundan aldığımda kara duman atıyordu. istasyon önemli ben hatta uzun yol yaptığım zamanlarda yollarda ucuz mazot satan yerlerden bile alıyordum ama şu şekilde yapıyordum; işi bilen bir abim vardı, onu arıyordum şu taraftayım nereden mazot alacağım derdim; o da söylerdi çünkü o sürekli yollarda idi, tecrübeli idi. o mazotlarda hiç sıkıntı yaşamadım. webostam arıza yaptı, tamirciye gittiğimde bana ilk sorduğu soru mazotu opetten mi alıyorsun dedi, dsi den alıyordum ve onlarda duyduğum kadarı ile opetle anlaşmalı idiler, neyse tamirciye sordum neden opet? genelde opet kullananlarda filtre tıkanıyor soğuk havalarda donma yapıyor, katkısı çok demişti ve hatırladığım kadarı ile donma bile yaptığı iddası vardı. kısaca benim önerim, sağlam bir istasyondan total exelcium, arada da bp kullanmak. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 10 Ekim 2017 Paylaş 10 Ekim 2017 Valla genelde Opetten almaya gayret ederim. Ama uzun yolda shell veya bp den çok aldım ama bi performans farkı hiç hissetmedim. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 3 saat önce, Mustafa Karaaslan yazdı: Abi İpragaz Go yu denedin mi hiç ? Denedim kardeşim go dan alınca araç tuhaflaşıyor çalışma sesi değişiyor Esentepe bayırını çıkarken 2. Viteste bile zorluyor shell el 3. Vites istiyor enteresan durum yani 1 Yorum bağlantısı
Barış Kalkan 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 multijet e 4 depodur class dan alıyorum 3. depoda bakıma girdim ustaya özellikle ucuz yakıt aldığı söylemeden yakıt filtresinden bardağa biraz mazot koydurdum rengi normaldi yakışın da herhangi bir sorun yok 50 kuruş daha ucuza satıyor class.. Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 Sürekli shellden alırım. Arada bir opet. SHELL full depo 900 km gösterirken Opet full depo 790 km göstermişti. Artı SHELL istasyon bulunduğum ilçe de güvenilir olarak isim yapmış Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 Szi nerden alırsanız alın firmalar yakıtı tüpraştan alıyorlar Yakıttan önemlisi istasyondur. Ben yıllardı maximum kart kampanyalarını takip ederim, her zaman 1 yada 1,5 ayda bir farklı firmalar ile anlaşma yapar. Her ay yakıt aldığım firma değişsede aracımda hiç bir fark hissetmedim. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 Rafineri aynı olsa da Farklılık içine kattıkları kimyasal katkılardır. Her firma kendine özgü katkı maddeleri katar. Akaryakıtlar arası en önemlisi dizeldir. Güvenilir yerlerden almakta fayda var. Dinlenmiş, tankın dibindeki sulu mozotu vermeyen yer genel olarak en iyisidir. Markalar kişiye göre değişebiliyor. Bence araca görede değişebilir. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 11 Ekim 2017 Paylaş 11 Ekim 2017 Hepsi aynı yılda 15 bin km'ye kadar yol yapan birisiyim shellde aldım opette aynı km'yi ayni performansı verdi,yakıt değiştirenlerdeki etkiler piskolojik belki tek renk firmaların renkleri ister opet alın ister shell ister bp en güzeli size en yakın samimi geliyorsa çalışanları marketi yıkamacısı vs ona gidin Yorum bağlantısı
Recommended Posts